kızlar en ideal evlilik yaşı kaç sizce??????????????????????
1 yıl 10 ayya buarada kıslar nekadrdır evlisiniz?
Benim iki yıl bir hafta bir gün
önce ben söyleyim evliyim iki kızım var onlarda evli 25 yıl oldu sanırım artık sayamıyorum
maşallah
bizim bu ayın 23. 1 yılımız doluyo
benım 1 yıl 3 ay 2 hafta olduu
24:78:Yaşlarınız kaç peki kokoşlar
27 ben, ama siz 25 felan bilin
kızlar en ideal evlilik yaşı kaç sizce??????????????????????
yaşıtmıyız acabaEE sizde beni 25 bilin o zaman
bence 24-25 iyidir, çok geç kalmamak lazımkızlar en ideal evlilik yaşı kaç sizce??????????????????????
Ben bayanların erken evlenmesinden yana değilim açıkçası en az 26-27 olmalı
kuzum daha gençmişsin
yaşıtmıyız acaba
bence 24-25 iyidir, çok geç kalmamak lazım
2-3 yıl çocuk yapmazsın, bak şimdi ben düşünüyorum çocuk için geç kalıyomuyuz felan, doğana kadar 30 olurum, 10 yaşına gelse 40 olurum oo yaşlandım ben gibi şeyler geçiyo aklımdan..
yaşıtmıyız acaba
bence 24-25 iyidir, çok geç kalmamak lazım
2-3 yıl çocuk yapmazsın, bak şimdi ben düşünüyorum çocuk için geç kalıyomuyuz felan, doğana kadar 30 olurum, 10 yaşına gelse 40 olurum oo yaşlandım ben gibi şeyler geçiyo aklımdan..
yok canım ben 29 yaşındayım hiç göstermesemdeAman yazınca birden çok geldi gözüme yaşlanmışım valla 27 yaşında evlendim ben
pekı ne zaman anne olunmalı
ben mesela 22,5 evlendm
24 oldum
26 27 yasında düşünuyorumda:44:
1 yıl 10 ay
ee neler düşündün bakım
24:78:
bence 22
he valla onemlı olan ruh yası beeee boşverrrrrrrrr başlarım yasına yaşlılığınaaa bız her daim çıtırız işte okadar
ya buarada kıslar nekadrdır evlisiniz?
Bende 27 de evlendim şuan 29 um ama daha bir beş sene daha düşünmüyorum bebek planlarıma göre yani. Önceliğe göre değişir yani bence annelik önceliğinse hemen yapabilirsin ama bende öncelik olmadığı için daha var
bence de süper 26, 27 ama borçlaaarpekı ne zaman anne olunmalı
ben mesela 22,5 evlendm
24 oldum
26 27 yasında düşünuyorumda:44:
ay hemde hiiiiiiççç göstermiyosunYok canım ben 29 yaşındayım hiç göstermesemdeAman yazınca birden çok geldi gözüme yaşlanmışım valla 27 yaşında evlendim ben
geç olmaz mı o zaman
size de
ay hiç bişi düşünmüyorum böcüküm yaa :26:
benim eşim biraz ormantik, öyle süslü püslü mumlu masa hazırlasam gördüğü an gülmeye başlar, ben de kızar kavga ederim
hediye alıcam, belki yeni sezon formalardan alırım.. hiç bilmiyorum
birde dışarıda rezervasyon yaptırırım yemek için, ama öyle kasıntı yer olursa yine arıza çıkartır eşim şimdi..kebapçı felan paklar onu
konuya dalıyım dedim 3 ay 29 gün yarın tam 4 aylık evliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?