Hiç izinde gelmiyormusunuz kuzum bu taraflara insan eşinin memleketini beğenmezmi bu arada sen ankaralımısın ?
O renk sana yakışır canım bence sarı yap sen saçını
kıs komsum bılem yokkkkkkk:2:
canım ben aslen zonguldaklıyım ama doğma buyume ankadaydımmm hıc ev bıle tasımadık bız dusunnn sımdı sıkılıyorummm merak edıyorum orayı ama eşim sana göre değilll sıkılırsın dıyorrr ama bır gun götürecek söz verdi bu arada eşim azerii
burcu benimde bi ara öyle sarı idi.
hatta platin sarısı çok güzel ama yaşı çok büyük gösteriyor..
bide genelde dışarıdan bakan herkes dönüp bi daha bakıyor. çok rahatsız olmuştum.. değiştirdim :82:
işte sarı zaten dee ıstedıgım gıbı olmamıstııı ıstedıgım bu renk tabı tutrabılırlerseee ayyyy gecen alışverıse gıttımm adam bana öğrencımısınnn dedı dusun
kıs komsum bılem yokkkkkkk:2:
Benim eşimde ankaralı sen söylemiştin azeri olduğunu bide eşin doğru söylemiş sıkılırsın hakikaten ben bir ara kafayı yeme derecesindeydim iyikide getirmiyor seni burdan bir gidim bir daha yolum düşmez inşallah
Benimde komşum yok kıss aman olmasın daha iyi burda çok yandım o yüzden komşu olayına sıcak bakmıyorum ama ist. farklı tabee bu arada kıss şubatta ist. daydım ben artık gün saymaya başladım bak
en kör cahil olduğum konu saç boyası...
hiç boyamadım hiç anlamam renklerden açıcılardan... fransız kaldım yanee..
bence allah herkeze yakışn rengi vermiş..
boyayıp ne yapıcaksınız kızlar yaa...
ben sefmıorum boyayı...
kızlar cimcoşş nerdee... merak ettim valla morali bozuktu sonramda gelmedii.... :26:
ankaranın neresındeydıııı kıssss ıyı subatta gel bakalımmm yamacımızaaa fıstukkk haa solemısmıydımm aslında sunun ıcın söluyorum cok zıttt memleketlerdenız dusunsene ben onların ıcınde sırıtoyrum hepsı kara kaş kara gözzzz bıraz da balık etlılerr ben sarı marı beyzcık bıseyımm ama eşimin kaşlar gözler ao biçimmm yanee azerıelrın gözleri cok guzel oluyor yawwwww adamın kırpıklerını kıskanıyorumm nasıl uzun ole ok okMAŞŞALLAHHHHH DIYIM
cok begenıyorum o rengı zaten saclarım sarı röle ama ondan azcık koyuuu evet yası buyuk gösterıyor saclarım koyu oluncaa bayag kucuk duruyorumm ama bu sarı saçla bılemm öğrencı muamelesı gordummm ya dusunuyorum ılerıde yas ılerleyınce koyu yaprıcam zatııı
kıyamam ben sana apt de kafa dengi kisme yokmu...
Görüşeceğinnn..
Ay bende kirada çok güzel bir evde oturuyodum 200 m2 ama bir komşu yoktu...
Evde ölsem kimsenin ruhu duymazdı herkez kim kime dum duma..
şimdi ondan çok küçük ve daha kötü bir ev aldım ...
Ama öyle ii komşularım kafa dengi komşularım varkii..
Oğlumu çok sefiorlar ne yemek yapsalr çalışıorum die sağolsunlar.. Gönderirler..
Kahveye çaya çağırırlar.. Pazara gidemiorsun çalışıorsun bize listeni bırak gidince alırız diorlar...
çok sefiorum komşularımııı... Ev alma komşu al sözüne katılıorum..
dene canım aklında kalmasın..
Benimde küçük gösterdiğimi söylüyorlar bende artık yaşımı hep küçük söylüyorum
o sarının tonu güzeldi, inş tuttururlar burcumya bu arada sabah ekledıgım sac rengı hakkında yorum beklıyorummmmmmmmm
ankaranın neresındeydıııı kıssss ıyı subatta gel bakalımmm yamacımızaaa fıstukkk haa solemısmıydımm aslında sunun ıcın söluyorum cok zıttt memleketlerdenız dusunsene ben onların ıcınde sırıtoyrum hepsı kara kaş kara gözzzz bıraz da balık etlılerr ben sarı marı beyzcık bıseyımm ama eşimin kaşlar gözler ao biçimmm yanee azerıelrın gözleri cok guzel oluyor yawwwww adamın kırpıklerını kıskanıyorumm nasıl uzun ole ok okMAŞŞALLAHHHHH DIYIM
bebeğim sitede otuyorumm ama kımsenın adını bıle bılmıyorum ankarada kı komsuluk superdıı anahtarlarımız bırbırımızde olurduu sımdı bazen evde gözlerim doluyorr bı kahve ıcecek adam yokk esım uzulyor hadı kıs yap bı kahve ıcelım dıyo halbukı sevmezz ama kafamı dağıtmaya calısıyo işte kuzummmmmm
ayy sen sıcak kanlısın aslındakeşkee kafa dengi tutturabılsen..
sitede yazın bahçeye çıktığında kimse olmazmıydı...
çok zor yaa.. anlıorum seni bende öyleydimm.. kafayı yerdım evdee...
Bende yalnızlığı daha çok seviyorum kocişimle olim başka kimse olmasın
İNŞALLAHH tatlımo sarının tonu güzeldi, inş tuttururlar burcum
evet hemşoo bende yenımahallede oturuyordummm eşim kapkara degel ama esmer eşimin ailesi burda o yalnızca semt değiştirdi onun duzenı aynıValla karslıları çok bilmem içlerinde hiç bulunmadım açıkçası yani azerileride çok görmedim ama farklı olduğunuz kesin çünkü kapkaralar hepsieşinin aileside mi ist. da ? Ankarada keçiörendi galiba orda oturuyor ailesi eşimin canım bak hemşo çıktık nerdeyse her açıdan hemşoyuz
ayy sen sıcak kanlısın aslındakeşkee kafa dengi tutturabılsen..
sitede yazın bahçeye çıktığında kimse olmazmıydı...
çok zor yaa.. anlıorum seni bende öyleydimm.. kafayı yerdım evdee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?