Kokoşş Hatunlar Kulübü

Dün annem,babam abim eşi geldiler yemek takımlarımı bardaklarımı falan sarıp koliledik.Ev çarşamba pazarı gibi nan.Babacımda balkonumu yıkadı.
Annem gelirken çay getirmişçayım yok anne demiştimkaç gündür sallama çaylarla çay demliyodum eşime.Duygulandım nan bulgur getirmiş makarna getirmiş hamur almışlar kızarttık yedik.İnsanın kendi anası babası gibi yok ya.
Kayınvalidemi aradım sabah dedim toparlanıyoruz işte dedi benide çağır varsa iş yaparım dedi söylemedin dedi.Taşıncağımı bildiğin için söyleme gereği duymadım biliyosun die anne dedim.Napıyonuz ne ediyonuz ne yiyonuz die sormaz borçları ödeniyo nasılsa..Doktora gittinmi cinsiyet bellimi die soruyo.Bende sende gel demiyorum demicemde.Ben onlar yüzünden sıkıntı çekiyorum bitsede lanet borçları rahatlasam bunalttılar iyice.

meloşşşşşşşşş avatarın cıksssssssss annemm
1900 yılların ingilizz ladysi gibi seni hiç yansıtmıyo o ayrı mesele

noldu nennn boleee ben bılmıyommm annattt

brckkkk taşınıyon demekk ev bitti miii
kız cinsiyeti bende merak ettim ne zaman gitcen dr söleeeeee

sakın ol lenn
bak haav güzel d günün daha nolsun beee
bak ben sinirlerımı sakladım şu aralar ortaya cıkarma sende

heheh temem deneyecemm

yetkılılere seslenıyor gunessss

ayagını denk alsın kocası haaaaaaaaaaaa

bööhöhö burcu burdan nasılsa okumazz benım koceee raht rahta tıp tutabılırmm :):):
kıs mıroyu bu tarz seyler ıcın ornek alma bacımmm o cınsı turu farklııı
onun ceddı EROSSS

yokkkk bunuda kaldır fı tarıhınden kalmıs gıbııııı ıcım sıkıldıı

haha bişi begendıremedı kız sızeee :):)

tabe tabeeee canımmm yımezlerrrr su kocaaa topcıkdeee benım gıbı yokmu nenn kendu gılını kendu yolannn

haha tatlım ben kendım alırım hep dıyorumyaaaa hemdeee cok rahat ama sadece su lazer fıkrı ıcın bıkac kez yapılsın dendı salak gıbı yaptım ama lazerede gıdemedımmm sımdıde gıtmktn vazgectım gıbı bılmımm artık nolcakk bugngıdem yolam kendumu fırst olursaaa ınsallah yoksa zabaaaaa kalur

efferinnn gunes bacuuuu yalnız dığılım dımeeeekkkk akşam yol akşammm sabaha bırakmaaaa

laaa benm kız okuldaymış bugun kuaförlük okulunda.. benm yattı galiba...

ay alır inşallah..

meloşşşşşşşşş avatarın cıksssssssss annemm
1900 yılların ingilizz ladysi gibi seni hiç yansıtmıyo o ayrı mesele

beni yansıtsın diye koymadım oğluşum seviyor diye koydum.

bende dıdım fı tarıhınden kalma dıyeee ıcımmmm sıkıldıııı valllaaaa baktıkca darlandımmmmm

:26:

Doğru valla bu garunun ortası yok
ya dansöz ya hanım hanımcık ladyler seçiyo

niye ben fırlama mıyım?

nıye nannn annat ısde nolcekkkk

olayın özü kayınpeder battı gibi bişi battı borç batağında onun için evimizi sattık.eşim babasıyla çalışıyodu bütün kart borçları dükkanın üstüne olan eşimin üstüneydi.babası evi sattı parayı naptı bilmiyoz o borçları ödemedi hepsi bize kaldı ödemeye çalışıyoruz.
annemler sayesindede yeni bi eve girdik gene kredim başlıyo olayın özeti bu.
eşim şuan başka işe girdi

otur kendun al osemannnnnnnn

lan ben kendiem alamıorum.. ağda erior orda..

kokrudan çekemiorum..

bıyıkımı sir bantlarıyla alıorum .. zorla..

hayatta kendıme alamam bacu..

annem öğretti.. çam sakızı ile almayı 40 saat çıkmıordum banyoda... bacaklar ayrık..

heryerim kanter

efferinnn gunes bacuuuu yalnız dığılım dımeeeekkkk akşam yol akşammm sabaha bırakmaaaa

hahaha omurden fırst olmıkııı cocuk sureklı tepemde olmaya basladı eskıdn babadn gelmzdı banaaa hehehe neyse eıns aksm almam lazm ama belkı kocem benı bıryerlere gotrr yemege falan böhöhöhhö gercı gıtmk ıstemyrm dedım cıdddennde ıstemyrm yaa

brck eskı kotun varsa cok basıt kız yapılblr azck dıkıs bılen bırı yada bır terzıye taf etsen o bıle yapar. cok kucuk bır paraya sankum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…