puhahaahlenn tmm vurmaa
adını değişseydın
tövbeeeeeeeeeebugun barı büllük deme be mubarek günn
Dün annem,babam abim eşi geldiler yemek takımlarımı bardaklarımı falan sarıp koliledik.Ev çarşamba pazarı gibi nan.Babacımda balkonumu yıkadı.
Annem gelirken çay getirmişçayım yok anne demiştim kaç gündür sallama çaylarla çay demliyodum eşime.Duygulandım nan bulgur getirmiş makarna getirmiş hamur almışlar kızarttık yedik.İnsanın kendi anası babası gibi yok ya.
Kayınvalidemi aradım sabah dedim toparlanıyoruz işte dedi benide çağır varsa iş yaparım dedi söylemedin dedi.Taşıncağımı bildiğin için söyleme gereği duymadım biliyosun die anne dedim.Napıyonuz ne ediyonuz ne yiyonuz die sormaz borçları ödeniyo nasılsa..Doktora gittinmi cinsiyet bellimi die soruyo.Bende sende gel demiyorum demicemde.Ben onlar yüzünden sıkıntı çekiyorum bitsede lanet borçları rahatlasam bunalttılar iyice.
meloşşşşşşşşş avatarın cıksssssssss annemm
1900 yılların ingilizz ladysi gibi seni hiç yansıtmıyo o ayrı mesele
dün annem,babam abim eşi geldiler yemek takımlarımı bardaklarımı falan sarıp koliledik.ev çarşamba pazarı gibi nan.babacımda balkonumu yıkadı.
Annem gelirken çay getirmişçayım yok anne demiştim kaç gündür sallama çaylarla çay demliyodum eşime.duygulandım nan bulgur getirmiş makarna getirmiş hamur almışlar kızarttık yedik.insanın kendi anası babası gibi yok ya.
Kayınvalidemi aradım sabah dedim toparlanıyoruz işte dedi benide çağır varsa iş yaparım dedi söylemedin dedi.taşıncağımı bildiğin için söyleme gereği duymadım biliyosun die anne dedim.napıyonuz ne ediyonuz ne yiyonuz die sormaz borçları ödeniyo nasılsa..doktora gittinmi cinsiyet bellimi die soruyo.bende sende gel demiyorum demicemde.ben onlar yüzünden sıkıntı çekiyorum bitsede lanet borçları rahatlasam bunalttılar iyice.
bende dıdım fı tarıhınden kalma dıyeee ıcımmmm sıkıldıııı valllaaaa baktıkca darlandımmmmm
böcük eşini yurtdışına nasıl yollıcaksın ozaman:26:yok la karşıya gtcez yaa yalnız gtmem kocem yatam uyyam orda yoksa uyyamımsonrada gezerıkk takımelbıse neyım alıncakk
sakın ol lenn
bak haav güzel d günün daha nolsun beee
bak ben sinirlerımı sakladım şu aralar ortaya cıkarma sende
yetkılılere seslenıyor gunessss
ayagını denk alsın kocası haaaaaaaaaaaa
kıs mıroyu bu tarz seyler ıcın ornek alma bacımmm o cınsı turu farklııı
onun ceddı EROSSS
yokkkk bunuda kaldır fı tarıhınden kalmıs gıbııııı ıcım sıkıldıı
tabe tabeeee canımmm yımezlerrrr su kocaaa topcıkdeee benım gıbı yokmu nenn kendu gılını kendu yolannn
aman boşver bıktım anlatmaktan ben sallanoldu nennn boleee ben bılmıyommm annattt
cnm bi kaç haftaya taşıncazda işte toparlanıyorum yavaş yavaş artık..brckkkk taşınıyon demekk ev bitti miii
kız cinsiyeti bende merak ettim ne zaman gitcen dr söleeeeee
heheh temem deneyecemm
bööhöhö burcu burdan nasılsa okumazz benım koceee raht rahta tıp tutabılırmm :):):
haha bişi begendıremedı kız sızeee :):)
haha tatlım ben kendım alırım hep dıyorumyaaaa hemdeee cok rahat ama sadece su lazer fıkrı ıcın bıkac kez yapılsın dendı salak gıbı yaptım ama lazerede gıdemedımmm sımdıde gıtmktn vazgectım gıbı bılmımm artık nolcakk bugngıdem yolam kendumu fırst olursaaa ınsallah yoksa zabaaaaa kalur
aman boşver bıktım anlatmaktan ben salla
cnm bi kaç haftaya taşıncazda işte toparlanıyorum yavaş yavaş artık..
pazar günü gidicem cnm doktora.
heheh temem deneyecemm
bööhöhö burcu burdan nasılsa okumazz benım koceee raht rahta tıp tutabılırmm :):):
haha bişi begendıremedı kız sızeee :):)
haha tatlım ben kendım alırım hep dıyorumyaaaa hemdeee cok rahat ama sadece su lazer fıkrı ıcın bıkac kez yapılsın dendı salak gıbı yaptım ama lazerede gıdemedımmm sımdıde gıtmktn vazgectım gıbı bılmımm artık nolcakk bugngıdem yolam kendumu fırst olursaaa ınsallah yoksa zabaaaaa kalur
meloşşşşşşşşş avatarın cıksssssssss annemm
1900 yılların ingilizz ladysi gibi seni hiç yansıtmıyo o ayrı mesele
bende dıdım fı tarıhınden kalma dıyeee ıcımmmm sıkıldıııı valllaaaa baktıkca darlandımmmmm
Doğru valla bu garunun ortası yok
ya dansöz ya hanım hanımcık ladyler seçiyo
laaa benm kız okuldaymış bugun kuaförlük okulunda.. benm yattı galiba...
ay alır inşallah..
nıye nannn annat ısde nolcekkkk
otur kendun al osemannnnnnnn
efferinnn gunes bacuuuu yalnız dığılım dımeeeekkkk akşam yol akşammm sabaha bırakmaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?