olayın özü kayınpeder battı gibi bişi battı borç batağında onun için evimizi sattık.eşim babasıyla çalışıyodu bütün kart borçları dükkanın üstüne olan eşimin üstüneydi.babası evi sattı parayı naptı bilmiyoz o borçları ödemedi hepsi bize kaldı ödemeye çalışıyoruz.
annemler sayesindede yeni bi eve girdik gene kredim başlıyo olayın özeti bu.
eşim şuan başka işe girdi
laaa benm kız okuldaymış bugun kuaförlük okulunda.. Benm yattı galiba...
Ay alır inşallah..
hahaha omurden fırst olmıkııı cocuk sureklı tepemde olmaya basladı eskıdn babadn gelmzdı banaaa hehehe neyse eıns aksm almam lazm ama belkı kocem benı bıryerlere gotrr yemege falan böhöhöhhö gercı gıtmk ıstemyrm dedım cıdddennde ıstemyrm yaa
brck eskı kotun varsa cok basıt kız yapılblr azck dıkıs bılen bırı yada bır terzıye taf etsen o bıle yapar. cok kucuk bır paraya sankum
melodi o garu kimki tanıyamadım oğluşum seviyo diin
kız benimkide dün kuaf sınavındaydı
eve gettim temizlik yaptım
8 i geçiyodue kauföre gettimm
ara sor gelsinn alsınn bu ayı atlatma
hahaha omurden fırst olmıkııı cocuk sureklı tepemde olmaya basladı eskıdn babadn gelmzdı banaaa hehehe neyse eıns aksm almam lazm ama belkı kocem benı bıryerlere gotrr yemege falan böhöhöhhö gercı gıtmk ıstemyrm dedım cıdddennde ıstemyrm yaa
brck eskı kotun varsa cok basıt kız yapılblr azck dıkıs bılen bırı yada bır terzıye taf etsen o bıle yapar. Cok kucuk bır paraya sankum
hııımmmm zor canımm yaaa ALLAH yardımcınız olsunnn
ıstemem yan cıbıme koyyyy senın hesappp goturur kısss senınkı merhametlı bırıne benzıyııııı
bacum atlamak istemıorum ama 7 yi geçtikten sonram anlamı kalmazki zaten..
melabalar herkesee ....
Nasılsınız kızlarr....
sor bakalım kaçta gitcek yada gelcek
dün benimkini öğleden beri aradım durdum ekme beni diyee gebertirim ahahahha
melodi o garu kimki tanıyamadım oğluşum seviyo diin
ahahhaahh koptum kızzzzzzz
bende sorcaktım meloşş oğln neyi seviyo anlamadım bacımm gelinlrimi
başka yeni moda gelin koyyy güncelll
melabalar herkesee ....
nasılsınız kızlarr....
bakemmmdeğişmedim öyle kaldı. kıs kaynanamın resmide var bakıcaksan ekleyim.
ne işi lennnnıye laa bugunnn ış edıyondaaaa bulluk deyınce mı gunah oluyor
Dün annem,babam abim eşi geldiler yemek takımlarımı bardaklarımı falan sarıp koliledik.Ev çarşamba pazarı gibi nan.Babacımda balkonumu yıkadı.
Annem gelirken çay getirmişçayım yok anne demiştim kaç gündür sallama çaylarla çay demliyodum eşime.Duygulandım nan bulgur getirmiş makarna getirmiş hamur almışlar kızarttık yedik.İnsanın kendi anası babası gibi yok ya.
Kayınvalidemi aradım sabah dedim toparlanıyoruz işte dedi benide çağır varsa iş yaparım dedi söylemedin dedi.Taşıncağımı bildiğin için söyleme gereği duymadım biliyosun die anne dedim.Napıyonuz ne ediyonuz ne yiyonuz die sormaz borçları ödeniyo nasılsa..Doktora gittinmi cinsiyet bellimi die soruyo.Bende sende gel demiyorum demicemde.Ben onlar yüzünden sıkıntı çekiyorum bitsede lanet borçları rahatlasam bunalttılar iyice.
eğer bu işte kalırsa gtmıycekkböcük eşini yurtdışına nasıl yollıcaksın ozaman:26:
lan ben kendiem alamıorum.. ağda erior orda..
kokrudan çekemiorum..
bıyıkımı sir bantlarıyla alıorum .. zorla..
hayatta kendıme alamam bacu..
annem öğretti.. çam sakızı ile almayı 40 saat çıkmıordum banyoda... bacaklar ayrık..
heryerim kanter
keloboşş hoşgeldinnnn
nerdesin tatlımm yaaaa gelmiyon artık
casperim getti sende kayboldun sankimm
alya kuzu nasıl
hoşgeldin yavrummm nasılsınn
keleboş hoşgeldin nasılsın?
prensesin nasıl?[/B]
hoşbulduk melodi
iyi valla
nisan sonu randevumuz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?