Kokoşş Hatunlar Kulübü

kızartma içindi
nıyee
ben kullanıp atıyomm ck pahalı olmasın dedımm
bıde teflon alıomm
kız işte teflon çiziliyorr kanserojen minnacıkda çizilseee
pazardan emaye al annemmmmmm kızartma için anladın mıı

kuşumm bende seni yirimmm
ben aslında sert koku sevmezdim noldu bana bende şaştımmm öğkk olurdummm
escada lolita beni baştan yarattııı ahahha lolita özellikleee
issemiyaki çiçekdirr
noayı dene bi bacıcığımmm emi

brck dua et Rabbım sana güç kuvvet versın cnm
ınş normal yaparsınnn en sağlıklısıı en ak pak olanıtabı genede sen bılın dıyımde kızmann

ay bu kokette zevk yok len heryer köpek olcek odanın

ben epiduraldende korkuyorum sırtında iğneee
bide o felç falan vs bişiler diyolar..

vazgeçtime zatee 25 TL ye şampuan alırım bebeğe gerek yokkkk BRCK ben odaya hala avize bulamadım şöle sade yuvarlak mavi bişi hep sarkıtlar var evler için :26::26:

sirkennnnnnnnnnnnn huuuuuuuuuuu hoşgeldin demiştimmm nerdesinnnnnnnn

zaten bende onu destekliyorum...

yapabilen normal yapmalı diyorum..

ama artık normal doğum yok... hep diikişli doğum var...

normal doğum demek yırtık olmadan doğurmak değemk.. kesisiz doğm demek..

ama şimdi doktorlar.. alttanda kesiorlar üstten de... yanı ikiside kesili oluyorr...

direk hamile kadına sakın sezoş doğurma diince baskı oluyor... bende hamile oldum bende yaşadım aynı süreci..

korkmama rağmen doktorum asla desteklemedi sezeryanı.. yalvardım ben yapamm dedim. çocuk kanalda kalır sizi yarıyolda bırakırım dedim.

genede tınlamadı.. çocuk kordonu 2 kre dolaryınca yaptı...ve bnm doktorum.. rahımde açıklık olursa yapıor.. yoksa alltan kesmek yerine..
sezeryana alıyorum ded..

çok zorlanınca normal doğumda.. idrar torbası sarkması.. oluyor... daha birçok şey...

benm de ablalrım normal doğurdum ama

hepsi dikişli birinin ilk doğumda 14 dikişi oldu...

ben sezeryan oldum 7 dikiş.. sence hangisi normal kuzu...

vazgeçtime zatee 25 TL ye şampuan alırım bebeğe gerek yokkkk BRCK ben odaya hala avize bulamadım şöle sade yuvarlak mavi bişi hep sarkıtlar var evler için :26::26:

vazgeç bencede nan
sarkıtıda köpekli alırsın sen delü
garu evde kedi besliyo köpekli oda alıyo kedi odaya giremez aslında mantıklı

doğru dıyonnnnnnn
hayırlısı olsunnn

aman ben hepsınden korkuyommm ondan doğurmuom desem
ya ben hıc anlamıom bu doğum çeşitlerınıneyseaman hamış olursamaçıklan emı

doğru dıyonnnnnnn
hayırlısı olsunnn

aman ben hepsınden korkuyommm ondan doğurmuom desem
ya ben hıc anlamıom bu doğum çeşitlerınıneyseaman hamış olursamaçıklan emı

bencede allah her hamileye hayırlı doğum nasip etsin...

normal doğurabilirim diyen doğursun bence..

korkarım ağrı çekerim diyen varsa şimdiden...

gerçekten doğumu zor olur...

ben epiduraldende korkuyorum sırtında iğneee
bide o felç falan vs bişiler diyolar..

binde birmiş o ihtimal ben yarın randevuya gitcem bakalım dr. daha hiç epidural felan demedi bahsetmedi normal dio eğer normal gitmezse epidrual düşünürüm herhalde...

burda tıpta doktorlar var onlarla konuştum dedim bu epidural sağlıksızmı felan komple anestezi sağlıksız bebeğin beynine hatta sütüne geçebilip etkileyebilyo dediler ayrıca ayağında sorun olan ameliyatlı hastayada epidural uygulanıyor şimideye kadar bin tane hasta felç kalırdı die bana güldüler valla...

ama ekip işi bu dedi yani dr , hemşire hastayı panikletmeden yapıcak işi hızlı olacak ayrıcada anestezi uzmanı müdehaleye karşı hep yanında olacak işte v.s v.s bunları yarın hepsini incelicem yenidoğan ünitesine de bakmak istiyorum hastanenin...

hazırlıklar başladı bizim darısı sana

bencede allah her hamileye hayırlı doğum nasip etsin...

normal doğurabilirim diyen doğursun bence..

korkarım ağrı çekerim diyen varsa şimdiden...

gerçekten doğumu zor olur...

akşam olsun evıme gıdem yaaa
yemekte yokdizide cekcemm cok işim var cokk
ama yemek etmıycemm şintzel etcem bı bıde corba belkı h sonu evde yokuz

ekibinizi incekleyin ona göre karar verin her halukarda doğucak içinzde kalmıcak bu çocuk

vazgeç bencede nan
sarkıtıda köpekli alırsın sen delü
garu evde kedi besliyo köpekli oda alıyo kedi odaya giremez aslında mantıklı

galiba kediyi verecek biri buldum ei mahfedio artık onunla ilgilenmiyorum die isyan çıkaryo koşyor tazı gibi vazomu kırdı eliyle çekmeceleri açıp içindekileri dışarı çıkaryo mahsus yapıo onla oynayım die ama karnım büyüdü malesef ilgilenmiyorum kutusu doluyor zor eğilip temziliyorum geçen kzıdım bişeye poposuna urdum 2 sat sonra kutunun önüne kakasını yapmış bilerek bide gelmiş miyav miyav die anlatıyor bidaha dövdüm kızdır napiiim temizledim heryeri çok yoruldum eşim sevmeye gelince başta ama yardım etmiyo arkdaşlara demiştim burdan bi kadın varmış kedisi ölmüş demiş ben alırım arıyacam bugün çıkışta hafta sonu götürürüm belki ağlara zırlarım ama napimmm bebek olunca kedi odasına girmek isticek meraklı herşeyi karıştıcak bide alerji olursa o riskte var işte bir sürü sorun bide eşimi çok sevio onun yanına oturum hemen gelir aramıza oturmaya çalışır bebeği tutsa eşim ilerde onada kıskançlık yapar paylaşmayı sevmiyor sümbül...:44::44::44:

ama gitmesi lazımmm çok yoruldum artıkkkkk çokkkk:26::26::26:

Kokote ne güzel izninde yaklaşmış senin

kelebek geçen eklemişsin bucuya dedim kelebek kimdi dio hatrlıom biyerden o unutmuş hadi ben hamişim oda hafızası gitmiş ekliyim seni yine ...:44::44:

ben yarın alıcam raporu cnm çalışır 3 hafta istiyom mayıs ilk haftada çalışırım sonra bana eyvallahh....

ekibinizi incekleyin ona göre karar verin her halukarda doğucak içinzde kalmıcak bu çocuk

incelemek lazım evet tıptaki doktorda dedi hastane buna uygunmu ekip iyimi bunlar önemli artık anestezi uzmanları çok profesyonel oldular bu konuda dedi...

valla bebeğin sağlığı önemli bende hazır değilim sez. ama eğer ani bi durum olursa mecburum bu fikre kendimi alıştırmam lazım :26::26:

alya tencereyı almayım mı sımdık kafamkarıştı cok uzun süre kullanmıom ben cnm
atıyomm yağlanınca telı melı
diğerlerıde pahalıne etcuk ne marka alsamm tefal hıc görmedım kızartma tavası ama yazık onada cok pahalı:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…