alya tencereyı almayım mı sımdık kafamkarıştı cok uzun süre kullanmıom ben cnm
atıyomm yağlanınca telı melı
diğerlerıde pahalıne etcuk ne marka alsamm tefal hıc görmedım kızartma tavası ama yazık onada cok pahalı:26:
Kızlar sabahtan çok işim vardı hiç bir şey yazamadım ama hızlı hızlı okudum...Şimdi yemek yiyip çıkacağım 2 de randevum var 30. hafta kontrolumüz gece çok abuk subuk rüyalar gördüm biraz gerginim..İnşallah her şey yolundadır...Görüşürüz..Muabbetiniz bol olsun...
güzel haberler getir bizeKızlar sabahtan çok işim vardı hiç bir şey yazamadım ama hızlı hızlı okudum...Şimdi yemek yiyip çıkacağım 2 de randevum var 30. hafta kontrolumüz gece çok abuk subuk rüyalar gördüm biraz gerginim..İnşallah her şey yolundadır...Görüşürüz..Muabbetiniz bol olsun...
Kızlar sabahtan çok işim vardı hiç bir şey yazamadım ama hızlı hızlı okudum...Şimdi yemek yiyip çıkacağım 2 de randevum var 30. hafta kontrolumüz gece çok abuk subuk rüyalar gördüm biraz gerginim..İnşallah her şey yolundadır...Görüşürüz..Muabbetiniz bol olsun...
cnm kalitelileri neden atıorsun..
ya ben anlamdım kızlar.. nasıl kullanıorsunuz siz tencereleri
mesela ben kızartma yaptım dielim..
yemekten sonra teli sıcak sudan geçirorum.. hoop bulaşık makınasına... tencerede .. aynı şekilde yağyağmışsa dışında cifliorum once sonra makınaya
hep yepyenı kalıor...
.. ama ben teflon sefmıorum dediğim gibi seramik daha iyi..
ama buda çok güzele benziyor.. sankim küçük biraz
esma sen yer sölicektin nerde var bu kız. seramik tencereden annem gitsin alsın gelirken getirsin mayısata gelcek?
kız zati şu emayeler varda pazarlarda 20 30 tl taş çatlasa ondan al iştealya tencereyı almayım mı sımdık kafamkarıştı cok uzun süre kullanmıom ben cnm
atıyomm yağlanınca telı melı
diğerlerıde pahalıne etcuk ne marka alsamm tefal hıc görmedım kızartma tavası ama yazık onada cok pahalı:26:
cnm kalitelileri neden atıorsun..
ya ben anlamdım kızlar.. nasıl kullanıorsunuz siz tencereleri
mesela ben kızartma yaptım dielim..
yemekten sonra teli sıcak sudan geçirorum.. hoop bulaşık makınasına... tencerede .. aynı şekilde yağyağmışsa dışında cifliorum once sonra makınaya
hep yepyenı kalıor...
.. ama ben teflon sefmıorum dediğim gibi seramik daha iyi..
ama buda çok güzele benziyor.. sankim küçük biraz
kızz hepsinde olurr..
züccaciyelerin...
ama dur soram gene komşum aldı en son...
yazarım ben sana
adı nemiş ne kdara almış bi sor bende diyim alsın bitane yazık oldu güzelim Eternity tavalarıma yağdan kenarları çiçekleri yandı yer yer...
okadar para verip kızartmada mahfettim tavalarımı annem bide kızdı makineye atılmaz bunlar dedi benden garu olmaz böcüğün dediği gibi haaa
esma ıyı oku len ben dıomkı ucuz alıom atıyomama tefal almak ısıtyom pahalı yazık dedım
atıyorum cunku tel zamanla kötu oluyoo bıde sünger değmesı daha kötu yapıyoohatta süngerın tüylerı kalıo bende kullanıp atıyorum genelde zaten 5 tllık sey hıc uğraşmıyrum
ve ayrıca her kızartmadada yıkamıyorum tenceremı
teflonların yüzeyı yada en azından benımkı cok yağ tutuyoo sinir oluyorumm
kızartma tenceremı yıkasamda içim rahat olmuyo ben yenılıyorumm pahalıde almıyorumzaten 15 20 tllık
yazık laa kızartmana mısır tencerenı falan ayrı kullan cnm
korktuğun için sezeryan istiyorsun sanırım.
keleboş ben epidural normal yaptım canım çok rahattı.
böcükümm..
bak alyada ondan dior annem..
emayelerden al... seramik olan işte sanırsam.. birde her kızartmadan sonra yıka..
yağı tekrar kullanıcaksan kavanoza boşalt tencereyi yıka annem mutlaka..
ilk günki gibi kalıyor...
ben tel kullanmıorum.. emayalerde..
telede sünger değdirme bebemm.. sıcak suya tut direk bulaşık mak. at..
sen birde mutfakta yenilik sefion bence ondan..
o dediğim seramıkler hemde çok şık kız..
kızartma için kullan... sonram telle at makınaya.. mis gibi..
ohh...
http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/emaye-fritoz-kizartma-tenceresi-kargo-bedava-54251372
ahanda valla aynı bundan...
ama teli yook.. komşununkinin
miroş burdan sipraiş et kızzzzzzzz
çok uygun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?