Kokoşş Hatunlar Kulübü

verıyomm cnm ınan
len zabah 5 te kalkıym kahvaltı hazrlıyom süt bal meyva sıkıom peynırler şu bu
ekmek hazrlıommm göturuyoo daha ne edımmm

bunu benim kocaya yapsan kul köle olur laaa ben sadece hafta sonu özeniyorum ona gerçi sabah gitmio ama gitsede özenmem bilir...

oda böle ilgili garu istiyo hep ilgili olcen ohooooo pariste ilgiliyik yeter...

analara gurban olam benn hehehehe cok datlularrr

ben cıkıyorm bıryere zarf gotrp gelcm ofyaa yaplrmı buu gelrm 1 saate optum hepıcıgınızıı mujukkk

ana her gun 2 postaaa ayda 40 posta eder o kukudaaaa artıkkk kuyu gıbı olur herhalll han kapsı gıbı açılır töbeeeeeeeeeee
benımkı kıbar bişi olmasss
sımdık vurun bakalım sıra banada gelcek elbett
niye atıyoki cam alsın ben cam aldım orta boy çok güzel hep doldryom elimin altında kayınvalde her gelmeye siliyor özenle delüüü garuuu

uğraşmam zaman önemlı

zuhaha la degıstirrsin valla senn sende gızlı para cokkkk :):) heheheh
cokkkk şükür
hahahah lan tencereleri ciflee..

daha güzel kas oluyorrr
kol kaslarım ama bacak kaslarım nolcekk
kuku kaslarınımııı laaaaaaa

bunu benim kocaya yapsan kul köle olur laaa ben sadece hafta sonu özeniyorum ona gerçi sabah gitmio ama gitsede özenmem bilir...

oda böle ilgili garu istiyo hep ilgili olcen ohooooo pariste ilgiliyik yeter...

ıstıyosa yap laa ama senınkının sağı solu bellı olmaz
sen hamışsın o hazrlasın
ben hamış olsam kocem hazrlar

he parısler yeetr dıon yanı

dızı için akşamları edıomm fndık fıstık falanlen beımkı koket gıbı azgun onlar olmadanda tam gaz eve gırıyok ne yemek var demez
dırek gel bı sevem senı bı dızı çekek falan

bizde fındık fıstık olayı yok onlarda olursa düz duvara çıkarık artık

dün parise gettim ama kukum acıdı dedim artık paris yok ama çok güzeldi yeminle aha diom hamişken paris daha güzel ...

kızlar benim kuku hafif açılmış gibi eşimde farketti dio ne güzel bıkmıştım tünelden valla daha iyi olmuş haaa sıfır araba gibi hissettim laa kendimi..

aan sen yeme zatennn yemeden betersın
ben olsam yan gelır ytarım laa korkarım bebeme bişi olur dıyee

canım acılınca sıfır olmassss anca 2. el olurrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…