ana her gun 2 postaaa ayda 40 posta eder o kukudaaaa artıkkk kuyu gıbı olur herhalll han kapsı gıbı açılır töbeeeeeeeeeee
sana demedık kı bıde nazar bocugu koymuss dudusunaaaa tovbeeeeeeee
aynen cnm bide tutumluyum die geçiniyoböcük la ne o ole kullnp atcn basıt bişi istiyon sende garu maru olmas cıksss
garu dedugunnn..en zor yag lekelerını bileee cıkarabılendırrr kolaya gaçmayandırr:):)
saol tatlım allah razı olsunbrck ya buarada tasınma ahzelıklaır baslamıs galıba yazcm yazcm unutyrm allah kolaylık versın bacıccıgımm...
bizde fındık fıstık olayı yok onlarda olursa düz duvara çıkarık artık
dün parise gettim ama kukum acıdı dedim artık paris yok ama çok güzeldi yeminle aha diom hamişken paris daha güzel ...
kızlar benim kuku hafif açılmış gibi eşimde farketti dio ne güzel bıkmıştım tünelden valla daha iyi olmuş haaa sıfır araba gibi hissettim laa kendimi..
yaa bak bide tangalı kadınlara kızıyodun hani dükkana müşteri artmıştıyok açılmadı dün 100 TL ile kapadı 2500 ödedik ama 26 sında 5 bin ödemesi var kara kara düşünyo...
yollar hala berbat kazmışlar deniz kısmını asfalt dökülcek bu ay gitti beee böcük
bu ay kaybettiği para en az 10 bin TL sen düşün
la alya anlamadınmı..
allah kör olma emii...
tekrar oku bacucuğum
koketinki nasıl olcak laaaaaa
sana demedık kı bıde nazar bocugu koymuss dudusunaaaa tovbeeeeeeee
kokette kendini araba sanmış garibim..
hep kocası biniyor zahar
esma sende burcuya benzedın he
cokkkk şükür
kol kaslarım ama bacak kaslarım nolcekk
ıstıyosa yap laa ama senınkının sağı solu bellı olmaz
sen hamışsın o hazrlasın
ben hamış olsam kocem hazrlar
he parısler yeetr dıon yanı
anam kahkahalrla gülüorum..
kop gel alyaaaaa kop gel bacıcığım
la benm kaygana 3 normalden sonra diktirdi açılma olmuş diyehem mesaneyş kaldırtmış hmde diktirmiş
azgın tekeler.
anam kahkahalrla gülüorum..
kop gel alyaaaaa kop gel bacıcığım
la benm kaygana 3 normalden sonra diktirdi açılma olmuş diyehem mesaneyş kaldırtmış hmde diktirmiş
azgın tekeler.
ohoo ben 3 posta yeri gelio gidiodum açılsa benimki açılırdı hala cirlopp kız gibi ahahhahhaa ama hamişlikye biraz açıldı gibi haaa bakalımmm
la alya anlamadınmı..
allah kör olma emii...
tekrar oku bacucuğum
koyarım len dudu benım deıl mı
esma sende burcuya benzedın he
şimdi benim anlamadığım nokta
şuuuuuuuu
burcu dedi yaaaaa
eger bısıy olmuyosa osenınkının kıbarlığından değildirrr konusturtma benı sımcıkkkk bunu işteeeeee
heeeeeeee sanırım anladımmm
kocasından mı yaneee
kokette dıktrırır
aan sen yeme zatennn yemeden betersın
ben olsam yan gelır ytarım laa korkarım bebeme bişi olur dıyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?