Kokoşş Hatunlar Kulübü

ana her gun 2 postaaa ayda 40 posta eder o kukudaaaa artıkkk kuyu gıbı olur herhalll han kapsı gıbı açılır töbeeeeeeeeeee

ohoo ben 3 posta yeri gelio gidiodum açılsa benimki açılırdı hala cirlopp kız gibi ahahhahhaa ama hamişlikye biraz açıldı gibi haaa bakalımmm

böcük la ne o ole kullnp atcn basıt bişi istiyon sende garu maru olmas cıksss

garu dedugunnn..en zor yag lekelerını bileee cıkarabılendırrr kolaya gaçmayandırr:):)
aynen cnm bide tutumluyum die geçiniyo
brck ya buarada tasınma ahzelıklaır baslamıs galıba yazcm yazcm unutyrm allah kolaylık versın bacıccıgımm...
saol tatlım allah razı olsun koptum yaaa
cnm darı makbul zatenya ne safsın kız sen
sende paris hastalığı var annem

yaa bak bide tangalı kadınlara kızıyodun hani dükkana müşteri artmıştı

kendimi eskici gibi hissettim yemeğe gitmiştimde

Son düzenleme:
anam kahkahalrla gülüorum..

kop gel alyaaaaa kop gel bacıcığım

la benm kaygana 3 normalden sonra diktirdi açılma olmuş diye hem mesaneyş kaldırtmış hmde diktirmiş

azgın tekeler.

dün sezonu kapattık bizzz acıyo kukum laaa benimkide Ayvan gibi hamiş dinlemioo dedim yoksana paris.

ohoo ben 3 posta yeri gelio gidiodum açılsa benimki açılırdı hala cirlopp kız gibi ahahhahhaa ama hamişlikye biraz açıldı gibi haaa bakalımmm

ya özür dilerim ayıp olcakta günde 3 postadan zevk alabiliyomusun?
ve bunu günün hangi saatlerine sığdırıyonuz yaa

la alya anlamadınmı..

allah kör olma emii...

tekrar oku bacucuğum

şimdi benim anlamadığım nokta
şuuuuuuuu

burcu dedi yaaaaa

eger bısıy olmuyosa osenınkının kıbarlığından değildirrr konusturtma benı sımcıkkkk bunu işteeeeee

heeeeeeee sanırım anladımmm

kocasından mı yaneee

Kız koket sen doğum yapınca napıcaksınız merak ediyorum ben senin eşin parissiz duramaz.adam azgın çünkü:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…