Kokoşş Hatunlar Kulübü

ahahahhaah
burcuuu saolll
bu önceki alıntıyı yazdıktan sonra
yannış bişi yazdımı farkettim
dalga geçmez dedimm geçmedinn
türkçemiz esnek napalımmmm
h.sonuuu sizdede mi suculk varrr

sevgü kelebeğünün dudusunaaaaa

allah giriş takımlarına zaval vermesin yavrummm

benım neyım varmıssss daaaa bocuk hanımmmmmmmmmm

;döverım senı hee koceme laff yokkk
la koket açıldıkça sıfır sanıor kendini..

o diktirmez açtırırrrrrrr

valla hiç korkmam ama dün acıyınca dedim kışşşttt yeter dedim kimeee dion adam seni mi dinlioo dio sen istedin ....

dedim artık istemiom.
ypma cnm yapma
4 kişi var bide onların maaşı var işte varda var işte bunaldım konu değişelimmm bu ay bize yaramadı diğer ayda yaramaz herhalde...

öle düşünme cnm düelır ınş

naptıkki kimselere rahatsızlık vermedik kızzzzzzzz
geyik yapıyos alalalalaal korkma beeeeeeeee
kazen abii hoş görürr bizi
arada kötü içerik yapanlar oluyooo ya bacım ondan diom
Selam kızlar nasılsınız
teşekkürler siz nasılsnız hoşgeldinizz
annemmm kazen abı gelmesın laaaaa o benı hanımefendı bılıyorrrrrrrrrr bı karızmam vardı sarsılırrr

ne safı beee laa çok bol olan tabiki makbul değil ama çok dardı diom hala anlamıon acıyo bazen kanıyodu kadar yani acı çekmek iyimi yani....

tangalı kızlara bakanlar ne olcak çay içmiştir bakanlar çok paramı harcıcak 1 günden kurtaracak iş değil bizimkisi ay lazım hatta aylarrrr

ama kasık kemiklerin genişlemeside olabilir çünkü dar olan içerisi girişte içeriside genişleyen içerisi anladınmı popoda büyüdü ...

Son düzenleme:

miray sen bu kadar acılı ağrılı cinsel ilişkiyle nasıl bu kadar sık ilişkiye girebiliyodun şaşırdım açıkçası:26:
hemde günde 3 kere:26:
ve bu kadar nasıl istekliydin o acıya rağmen:26:

Son düzenleme:
ya özür dilerim ayıp olcakta günde 3 postadan zevk alabiliyomusun?
ve bunu günün hangi saatlerine sığdırıyonuz yaa

yazın dedmiştim duymadınmı yazın Antalyada gece uyunmaz geceleri gecleri ANTALYA GECELERİ sabah bazen 4-5 lere cafede deniz kenarında otururduk

Son düzenleme:
miray sen bu kadar acılı ağrılı cinsel ilişkiyle nasıl bu kadar sık ilişkiye girebiliyodun şaşırdım açıkçası:26:

lannn başka nedendir.. girişte bole olsa.. görürdüm ben onu..

darlıktan kanasa ilişkiye hayatta giremez... ıslanmazzz hemde..

benimde öleydi ilk başlarda korkuyodum canım yanıyodu sonra alıştım günde 3 oldu yaniii brckkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…