- 19 Aralık 2011
- 1.565
- 0
- 106
evet cnm hepsi ayrı bir stres.Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah..
Ben 2 li diye gittim sadece ense kalınlığını ölçmüştü..Onada 75 vermiştimheryerden para kaçırmaya çalışıyorlar..
ben zaten hep söylüyorum esmoş, ben esma ve güneş gibiyim diyee
kız böcüük, dün gece eşimle tartışıyoruz
öyle önemsiz ama ben vık vık ediyorum, yok çorabın niye ortalıkta, yok havlunu niye buraya bıraktın, amaan tabağını ortada bırakmışsın.
adam da sinirlendi tabi, astı suratını..
düşünüyorum sonra "amaan bu böcük kocasına portakal suyu sıkıyo, sabah 5 te köfte kızartıyo ben bi çorabını mı toplayamıyorum etraftan."
gittim sarıldımsaol dicem yani sana
evet cnm hepsi ayrı bir stres.Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah..
Ben 2 li diye gittim sadece ense kalınlığını ölçmüştü..Onada 75 vermiştimheryerden para kaçırmaya çalışıyorlar..
brck sen nereliydin.. yaaa
ne kadr zor şartlarınız kızlar allah yardım etsin..
bızım burda sağlık çok pahalı değil..
bnm gittiğimde özel hastene idi ama
4 boyutlu için bile 13 tl fark verdim
benm muane zmanında 18 tldi muayne ücretleri şimdi 25..
muayne ücreti veriordum...
diğerler için de.. ek katkı payı oduyordum
mesela 3 boyultu için ek 3 tl ödedim
ayrıntılı usg için
13 tl ödedim..
çok zor şartlarınız kızlar.. allah yardımcınız olsun..
burda tekstil biraz pahalı.. ama onuda trendden alıoruz artık
sebzemizde istanbula göre çook uygun..
orda yaşamak çok zormuşş
Sen nerdesin ki sebzede ucuz sağlık da :) Ben ankaradayım sebze pahalı olduğum yerdeSağlıkta pek bi yer bilmediğim için bildiğim hastanelerde en uygun 4 boyutlusu için 180 dediler.. Bu devir de her şey para...
lan böcük iyi bakıyor kocasına.. sonrada... bir cemkiriyorrr adam ses çıkaramıyorrrr
adamın bırınden korkması lazımm demı
bn hatay iskenderundayım..
burda özel hastaneler.. katkı payı alır sadce.. genelinin ssk ile anlaşması vardır..
o yüzden çok uçuk rakmlar ödemiyoruz..
ben özel oda ozel hastahne 380 tlya sezeryan doğum yaptım
hoşgeldin MavişEpeyden beri okuyordum da yazmıyordum muhabbetiniz bol olsun kokoşlar. Ne güzel muhabettiniz var yahu.. Bende bodoslamasına dalıyorum aranıza almazsanızda girerim sorun değil :)
Çok özgür bir lisan var burda o da dikkati mi çekmedi değil yani? :
Herkese merhaba..
ben o kantarın topuzunu kaçırıyorum bazen işte,valla kuzum nerde neyapman gerektığını bıl yetr ben yerı gelıyoo çemkırıyom yerı gelıyoo göklere cıkartıyomm cokta göklere cıkarmam totosu kalkar cokta alçatmam
cepten yazıyommm cok zor yaa pcde program bozuldu uzaktan bağalantı ıle haletcekler
esmacım istanbuldayım ben tatlım...burada pahalı işte...evime çok yakın ve doktorum nöbetlere kalıyor diye gidiyorum.İş yerinden izin almıyım die akşam iş çıkşı gidiyorum.
yani öyle süper bi hastane değil.Hatta biraz vasat bile her tür insan var..ama doktorumdan memnun sayılırım yinede.
adamın bırınden korkması lazımm demı
hoşgeldin Mavişbebişin olucak galiba, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
cinsiyeti ne?
ben o kantarın topuzunu kaçırıyorum bazen işte,amaan zor yaa bu erkeklerle uğraşmak hep taktik hep taktik yoruyo bazen de insanı
annem sen de mi istanbuldasınnesmacım istanbuldayım ben tatlım...burada pahalı işte...evime çok yakın ve doktorum nöbetlere kalıyor diye gidiyorum.İş yerinden izin almıyım die akşam iş çıkşı gidiyorum.
yani öyle süper bi hastane değil.Hatta biraz vasat bile her tür insan var..ama doktorumdan memnun sayılırım yinede.
günaydın AlyammmGünaydınlarrrrrrrrr Kızçelerrrrrrrrrrrrr
nekimmmm böcük tarafından kocana iyi davranasın gelmişş koptum yaaaaaaa kız bakma ona kendi iççek diye sıkıyo
yazık olmasın kocayda 1 bardak veriyoooo
köfteyide nasıl yapıyoo yorum bulamadımm
cıkssss bu kız çok hürmetli kocaya ahahahhaha
Günaydınlarrrrrrrrr Kızçelerrrrrrrrrrrrr
nekimmmm böcük tarafından kocana iyi davranasın gelmişş koptum yaaaaaaa kız bakma ona kendi iççek diye sıkıyo
yazık olmasın kocayda 1 bardak veriyoooo
köfteyide nasıl yapıyoo yorum bulamadımm
cıkssss bu kız çok hürmetli kocaya ahahahhaha
hoşbuldumm muckkkkkkannem sen de mi istanbuldasınn
günaydın Alyammm
ama napim bacım o saat 5 te pişen köfteden sonra böcüğe karşı böyleyim Eki Görüntüle 390260
ahahhhah kız bu garu saat 5 de köfte yapar cam silerrrrr
bende kızçem olmadan önce yapardımda
şimdi artık okadarda dayanamıyommm
ama böcük hemide uzun saaatlerde çalışyoooo maşallah ona vallaaaaaa
harbi garu gibi garuuuuuuuu
lennn yenı mı geldınnnn günaydın mı kaldı
ben süt içiyom yada genelde içmıyomm ınan ona yapıyorummm
köfte buna şahıt valla cunku asla yemem
gurban olam koceme yaa cemkırsemde cocuk gıbıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?