Kokoşş Hatunlar Kulübü

evet cnm hepsi ayrı bir stres.Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah..
Ben 2 li diye gittim sadece ense kalınlığını ölçmüştü..Onada 75 vermiştimheryerden para kaçırmaya çalışıyorlar..

Ah sorma.. Ben özel hatsaneye gidiyorum kurum karşılıyor diye. Ayrıntılı usg çektim. Dk-oktorum profa çektir dedi onuda karşılamıyor kurum bir sordum ki 420 lira fiytı dedim yok veremem o sadece 4boyutlu çekiyor daha uzun süre bakıyormuş yine o hastanede para vermeden başka birine çektirdim ama içime kuşku dütüki 4 boyutlu çektirsem mi diye ama bir gerek yok dedi doktorum. Doğuma kadar hep stres doğduktan sonra da farklı şeyler... Allah dermansız dert vermesin bunlar güzel şeyler...

valla kuzum nerde neyapman gerektığını bıl yetr ben yerı gelıyoo çemkırıyom yerı gelıyoo göklere cıkartıyomm cokta göklere cıkarmam totosu kalkar cokta alçatmam

cepten yazıyommm cok zor yaa pcde program bozuldu uzaktan bağalantı ıle haletcekler

evet cnm hepsi ayrı bir stres.Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah..
Ben 2 li diye gittim sadece ense kalınlığını ölçmüştü..Onada 75 vermiştimheryerden para kaçırmaya çalışıyorlar..

brck sen nereliydin.. yaaa

ne kadr zor şartlarınız kızlar allah yardım etsin..

bızım burda sağlık çok pahalı değil..

bnm gittiğimde özel hastene idi ama

4 boyutlu için bile 13 tl fark verdim

benm muane zmanında 18 tldi muayne ücretleri şimdi 25..

muayne ücreti veriordum...

diğerler için de.. ek katkı payı oduyordum

mesela 3 boyultu için ek 3 tl ödedim

ayrıntılı usg için

13 tl ödedim..

çok zor şartlarınız kızlar.. allah yardımcınız olsun..

burda tekstil biraz pahalı.. ama onuda trendden alıoruz artık

sebzemizde istanbula göre çook uygun..

orda yaşamak çok zormuşş

Sen nerdesin ki sebzede ucuz sağlık da :) Ben ankaradayım sebze pahalı olduğum yerde Sağlıkta pek bi yer bilmediğim için bildiğim hastanelerde en uygun 4 boyutlusu için 180 dediler.. Bu devir de her şey para...

Sen nerdesin ki sebzede ucuz sağlık da :) Ben ankaradayım sebze pahalı olduğum yerde Sağlıkta pek bi yer bilmediğim için bildiğim hastanelerde en uygun 4 boyutlusu için 180 dediler.. Bu devir de her şey para...

bn hatay iskenderundayım..

burda özel hastaneler.. katkı payı alır sadce.. genelinin ssk ile anlaşması vardır..

o yüzden çok uçuk rakmlar ödemiyoruz..

ben özel oda ozel hastahne 380 tlya sezeryan doğum yaptım

esmacım istanbuldayım ben tatlım...burada pahalı işte...evime çok yakın ve doktorum nöbetlere kalıyor diye gidiyorum.İş yerinden izin almıyım die akşam iş çıkşı gidiyorum.
yani öyle süper bi hastane değil.Hatta biraz vasat bile her tür insan var..ama doktorumdan memnun sayılırım yinede.

Oh maşallah ne güzel. Bende doğuma özel odaya para vermiycem o güzelliği var gittiğim hastenin.

Günaydınlarrrrrrrrr Kızçelerrrrrrrrrrrrr

nekimmmm böcük tarafından kocana iyi davranasın gelmişş koptum yaaaaaaa kız bakma ona kendi iççek diye sıkıyo
yazık olmasın kocayda 1 bardak veriyoooo
köfteyide nasıl yapıyoo yorum bulamadımm
cıkssss bu kız çok hürmetli kocaya ahahahhaha

hoşgeldin Maviş bebişin olucak galiba, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
cinsiyeti ne?

ben o kantarın topuzunu kaçırıyorum bazen işte, amaan zor yaa bu erkeklerle uğraşmak hep taktik hep taktik yoruyo bazen de insanı

cnm burda sahil şehri diyee..

evleri çok pahalııı....

ama güneşten izmirin ev fiyatlarını duyunca sustum..

mesela biz ev aldık.. 85 m2 ara sokak... k..çç kadr ev.. fazla havadar falan değil..

yanıı bekar evi gibdüşün 80 milyara aldık..

buranın sahil olmayan ilçelerinden 80 milyara 160 m2 ev alıyorsun...

ama biz kıyıya yakınız die çok pahala en ucuz evin m2 1 milyar

1 milyardan ucuz yok

Hoşbuldukkk :) Sağolasın canım. Benim bebek pek bir edepli. Bacakları hep kapalı. Yüksek olasılıkla kız diyorlar. Aişe'm olacak Allah nasip ederse eylül başında :)

annem sen de mi istanbuldasınn

günaydın Alyammm
ama napim bacım o saat 5 te pişen köfteden sonra böcüğe karşı böyleyim Eki Görüntüle 390260

lennn yenı mı geldınnnn günaydın mı kaldı

ben süt içiyom yada genelde içmıyomm ınan ona yapıyorummm
köfte buna şahıt valla cunku asla yemem
gurban olam koceme yaa cemkırsemde cocuk gıbıı

annem sen de mi istanbuldasınn

günaydın Alyammm
ama napim bacım o saat 5 te pişen köfteden sonra böcüğe karşı böyleyim Eki Görüntüle 390260
hoşbuldumm muckkkkkk
ahahhhah kız bu garu saat 5 de köfte yapar cam silerrrrr
bende kızçem olmadan önce yapardımda
şimdi artık okadarda dayanamıyommm
ama böcük hemide uzun saaatlerde çalışyoooo maşallah ona vallaaaaaa
harbi garu gibi garuuuuuuuu

Son düzenleme:
Burdada öyle esmoşum evler off off allahım yardım etsin herkese..

alya hoşgeldin cnm

Son düzenleme:

lan aramızda en garu gibim garu koket lannnn

kedi bilem yıkıyor kız

kız 9 u geçiyodu geldimmmmmm

anamm eferim size sevin birbirinizi böleeeee
çak az böle sevgilerrrr artıkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…