Kokoşş Hatunlar Kulübü

öylemi demiştiiiii Kız buda misafir olunca ovarmiş her günnnn

lavabosunda tablet varmış sifonu çekince cam gibi olurmuşşş..

haaa bendende karu olduda milleti eleştiriyorum..

hade o pariste iyi bennm tutulacak yanım yokkk

Hoş buldukk :))

Bu arada her gün lavabo yıkayan arkadaş km benimkileride gelsin bi yıkasın Allah rızası için.. Hamile olduktan sonra çok zorladı beni işler bende her gün yıkardım ey gidiii

hahahah oda hamile şekerim.

15 güne bir temzilikçi abla gelior onada

lavabosunda tablet varmış sifonu çekince cam gibi olurmuşşş..

Haaa bendende karu olduda milleti eleştiriyorum..

Hade o pariste iyi bennm tutulacak yanım yokkk

ahahhahaaha ema kopardın beniiiiiiiiii
Seninde beben var güzelimmm

Bu titiz arkadaş kim kadının kulakalrı yanmıştır şimdi ha bu kadar konuşuldu arkasından :) Yasıkk :)

hahahah oda hamile şekerim.

15 güne bir temzilikçi abla gelior onada

uu dema ya :) Yok ben daha temizlikçi alacak aşamaya gelmedim ama o kadar sıkmıyorum kendimi görmüyorum evdeki dağınıklığı. Sağolsun benim eşim yardım ediyor bana lavobaları silme konusunda :)

Haşimdi dünya işim var da kaldıramıyorum bi yerlerimi. Hem havada kasvetli nalett :))

ahha alem kız bu koket...

kopuyom ben onaa

geçende melaoşa demişti hergün lavabomu ovulur diyeeee

maşallah maşallah alın size garu gibi garu

Hoşbuldukkk :) Sağolasın canım. Benim bebek pek bir edepli. Bacakları hep kapalı. Yüksek olasılıkla kız diyorlar. Aişe'm olacak Allah nasip ederse eylül başında :)
ay bu haftaya kadar göstermemiş şeysini sağlıkla gelsin de cinsiyeti önemli değill bence :)

lan aramızda en garu gibim garu koket lannnn

kedi bilem yıkıyor kız

off böcük off ben niye yapamıyorum şu olayı bi bakışımla
geçen hafta sonu yazlıkalrı çıkarttım ama kaç saat sürdü, bitiridim.
tişrtlerini okadarr güzel katladım dolabına, çarşamba bakıyorum anam 3 gün olmuş dolabı kaymış..
bi tişört çekmiş alttan diğerleri de önde, arkada yamulmuş
nassıl sinir oldum, "sen bana hiç saygı duymuyosun, yaptıklarıma. resmen saygısızlık bu" dedim kızıyo, ne alakası varmış.
bildiğin nekadar dersen de dağınık adam yaa, sonra da ben sürekli mırın kırın eden kadın oluyorum
e laf söyletme dimmi ama

Evet tatlım Avrupadayımmm sen
ben de

oluyla yatak keyfi yaıormuşşşşşşşşşşşşşş
alçak karuuuuuuuuuuuuu

Son düzenleme:
Burda sohebt bitmiyo sanırsam. Dünya işim var evi baştan aşaa temizlemem lazım of ya eşim yok saaat 1 de gelecek o gelece kadar evi bırıllll bırıllll yapmam lazım Ama hava kasvetli naletttt hiç kaldırasım yok şeyimi :)

kızzzzzzz töbeeeeeeeee nalettt demeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…