öylemi demiştiiiiiKız buda misafir olunca ovarmiş her günnnn
Hoş buldukk :))
Bu arada her gün lavabo yıkayan arkadaş km benimkileride gelsin bi yıkasın Allah rızası için.. Hamile olduktan sonra çok zorladı beni işler bende her gün yıkardım ey gidiii
lavabosunda tablet varmış sifonu çekince cam gibi olurmuşşş..
Haaa bendende karu olduda milleti eleştiriyorum..
Hade o pariste iyi bennm tutulacak yanım yokkk
Bu titiz arkadaş kim kadının kulakalrı yanmıştır şimdi ha bu kadar konuşuldu arkasından :) Yasıkk :)
lavabosunda tablet varmış sifonu çekince cam gibi olurmuşşş..
haaa bendende karu olduda milleti eleştiriyorum..
hade o pariste iyi bennm tutulacak yanım yokkk
hahahah oda hamile şekerim.
15 güne bir temzilikçi abla gelior onada
ahha alem kız bu koket...
kopuyom ben onaa
geçende melaoşa demişti hergün lavabomu ovulur diyeeee
ayy bir ay yazmışım nankör ben 15 günde bir geliyo kadın....önceden ayda 1 di 5. aydan sonra zorlanmaya başladım
ben hafta sonları spürge yapyom banyo temizliom..mutfağı hafta içi hergün diyebilirim yemen yapınca kirleniyo diğer odalrı kapatom salonda otuyoz koca salonu dağıtmıo ama yatak odasını dağıtır ben toplarım çamaşır ütü işte bu iş yapmamış halim ...
bak orda dur işteeeeben mutfak ve banyoya özen gösteririm ....banyomu biri kullanırsa o gider ben hemen hepsini yıkarım mesela kardeşim geldiğinde o çıkyodu ben komple wc banyo yıkarım bu bende değişmez...pimpirikliyim azcık koku alıyım hemen yıkarım hemde kediyide yıkarım o arada ...
mutfağı yemekten sonra silerim sanki yeme kokusu sinmiş gibi hissediyorum sağa sola hele kızartmadan sonra dolapların dışları buzdolabım mis gibir hele bi koksun bişe hayatta yiyemem...çöp kutusunuda hep yıkarım kokusu beni rahatsız eder...
mutafağım ve banyom ak paktır her daimmm.... bornozları her hafta yıkarım yıkamaktan eskidi....kaynana dio nolmuş bunların rengine tiksinti geliooo...valla kedi olunca insan herşeyi temiz olsun ister kediyi mutafağa hayatta sokmam...
ama bebeşin odasınada girsin istemiom ondan vericemmm çünkü ora kaçıo merak ediyo..
Hoşbuldukkk :) Sağolasın canım. Benim bebek pek bir edepli. Bacakları hep kapalı. Yüksek olasılıkla kız diyorlar. Aişe'm olacak Allah nasip ederse eylül başında :)
lan aramızda en garu gibim garu koket lannnn
kedi bilem yıkıyor kız
off böcük off ben niye yapamıyorum şu olayı bi bakışımladedım ya yerıne göre
bıkez kocem corabını atmş köşeye bunun cektm kulağını doğru kırlı sepetınee
sımdık sıkıyosa atsınn bazen bı bakış edıoomm tmm tmm çemkırme dıoo hhahah
ama yerı gelıyoo ayacıklarını yıkıyommm coraplarını cıkarıyomm
ahahhahh koptummm lennn
ben de
Evet tatlım Avrupadayımmm sen
maşallah maşallah alın size garu gibi garu
arkasından konuşmuyouz şekerim...
gayet açık konuşuyoruz.. oda gelince okuyp tek tek cvp verşor bizeee
koketin yanında böcükte garumu?karuyum diye dolaşmayın lan ortalıkta...
böcük vurur sizi
maşallah maşallah bizde yeni duyduk bu kadar temiz olduğunuahahha :) Haklsın canım ya düşünemedim ahahahha :))
Denildiği kadar varmış ama ha maşaallah hanıma :)
alyaaa kumurdan mej geldii
koketin yanında böcükte garumu?
maşallah maşallah bizde yeni duyduk bu kadar temiz olduğunu
(koket beni vurcak)
bnmki kuş sesi...
Işyerindekiler kuşun ötüyor diyorlarrrrr
burda sohebt bitmiyo sanırsam. Dünya işim var evi baştan aşaa temizlemem lazım of ya eşim yok saaat 1 de gelecek o gelece kadar evi bırıllll bırıllll yapmam lazımAma hava kasvetli naletttt hiç kaldırasım yok şeyimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?