gene iyi yetiştiriyosun be alyammm parıs cocuk yemek temizlikkk
bende cımartesı ettim temizlikkk sen geldın aklıma bende musmutlu oldum ınan
NAN BENIM ANAM ANKARADA LAA BURDA BI TEYZEM BASKADA KIMSEM YOKK BEN NAPAM ŞİMCİKKKK
eşinin durumuna gelince uzak olmak zorrr bence ıkınız acısındanda ama hayat sartları bunu gerektırıyorsa yapcak bısey yok
ya mesela karşıya taşınsan..
toki neyim yokmu oralarda yaa..
ikinzide çalışsanızz... oda bu işinde kalsa..
genede geçinemezmisniz.. burda dar gelirlilere toki yaptılar.. 85 m2 mı ne 2+1 oyle ev alsan kira öder gibi..
sende başka işe girsen.. sankim kocanın bu işi iyi gibi.. özlem çekmemsen.. kocanda gidiş geliş yapsaa.. :26::26::26:
Kafanı karıştırmak istemem ama böcük..Maddiyat tabiki önemli ama kocam yanımda olmasa ne yapayım..aman sende git o nereye gidiyorsa yalnız yollama bence...Hakket nereye gidiyor..Ben o mevzuyu bilmiyorum..:44:
böcük bizim de yığınla borcumuz var, aynen çocuk edemiyoruz borç diye diye
eşimin de şehir dışına gitme imkanı var ayda 1 gelme şartıyla 4-5 günlüğüne ama ben göndermiyorum..
yani benden ayrı olmasını istemiyorum, öyle evlilik olmaz ki.. o da gitmeye çok gönüllü değil ama para için git dersem gider :26:
kuru ekmek yerim ama akşamları ona sarılmadan uyumam diyorum, çok zor bir karar.. hakkınızda hayırlısı
ayyyyy 6 ayda 15 gunmuuu kıs endiycemm eger eşin gıderse senın duduböle olmassss bak ıyı yanlarıda var hanııı
ayyyyy 6 ayda 15 gunmuuu kıs endiycemm eger eşin gıderse senın duduböle olmassss bak ıyı yanlarıda var hanııı
kızlar nolur yardımcı olun yaa fikir şey edın
ben aslında gtmesını ıstıyorummm nıye dıyceksınız
eğer burda kalırsa alcak asgarı ücret sonra dedım ya ocak ayına kadar kalmak zorunda kalcem bu işimde bıde ya eşimin işi bu trafa taşınırda taşınamazsakaıleme hepten uzak kalcemmm
gıderse bende hemen 2 3 aya karşıya taşınırımm maddı olarakta baya rahatlarız yanı bılmıom eşimide cok özlerımmmm tabı
ahahahha kuşş ben geldimm dimeekk ay ne güsell düşünüyoz birbirimiziii
ama varya burcumm ben çok yoruldum artıkk yaneeee
harbi zorrrr
bazen oturup ağlıyomm
yetişemiyom yrlym diyee
kocemde şaşıyoo ağlıyomm noldu geldiler mi diyooo
tokı bıze ev verır mı laa
özel sıgortamızda var ssk da
hem tokı yok yakınlarda tatlım
ayy ağlamak ıstıyommmmmmmm kafamkarışıkkk kocemıde cok özlerım ama dedığım gıbı bu şartlardan buanladım
he eşim devamlı cslısmıycakk gecıcı süre
cnm sıkılıooo burcmmm yaa ne etcem ben yaa ne etcemm
ınan işe gelmım yaa coktan cıkardım gıderdımde sırf eşim için kalıoomm akşama kadr fırça ye her işi yap yaranamadı onu gctım off offnapcmmm
haklısın bebeğimm ama sen halledersın beeee arada bı relax olmaya calışşşş kendıne ızın gunlerı ver dınlenn be kusummm kıs ben sızlerı hep aklımdan gecutuyom eşime didmkı get bana yenı telefon al dıdım nıye dıyor whatsup yuleyecem dıdım o ne dedı neyse annattım kımle yazıscan dıyor dedim kk dan arkadaslarla laaaaa dıyoo ıntenetten baska arkadasın yokmu senın dıyooo guluyo bana dedım gulme nan bız gercek arkadasız dedımmm
haklısın bebeğimm ama sen halledersın beeee arada bı relax olmaya calışşşş kendıne ızın gunlerı ver dınlenn be kusummm kıs ben sızlerı hep aklımdan gecutuyom eşime didmkı get bana yenı telefon al dıdım nıye dıyor whatsup yuleyecem dıdım o ne dedı neyse annattım kımle yazıscan dıyor dedim kk dan arkadaslarla laaaaa dıyoo ıntenetten baska arkadasın yokmu senın dıyooo guluyo bana dedım gulme nan bız gercek arkadasız dedımmm
al kız burcu..
Ama bu karılar ben cumartesi pari gitmedin die bana yazmadılar..
Kendi kendilerine yazışmışlar
hahahaha lan böcükk..
haha özel sıgortanda var demek ...
cimri ayyyyyyyyyy tutumlu garu
ahahhahahaha koptumm kuş yaaaaaaaa gerçek arkadaşşşşşşşşşş
uyyy yerim senüüüüü
bende sizleri seviyomm kız düşünüyomm
bide adam ekmek al der gibi git bana watsuplı tel al demişsinn hayallam koptummmm
ıvet sende al sende al sende alllllllll yaaaaaaaaaaaaa
al kız burcu..
Ama bu karılar ben cumartesi pari gitmedin die bana yazmadılar..
Kendi kendilerine yazışmışlar
dıdım vallaaaa alsınnn evlilik yıl donumde al dıdım hedıye ne alcam dıye dusunuyordu zatı
anaaa la ayırımcılık mı yaptular sanaaaa ben alıncaaa bızde parise gidenlerle konusmayıssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?