Kokoşş Hatunlar Kulübü

ben akşam gitcenn zannetim
kız siz pazar pazar nere gediyonuss
h.içi gitsene heeeee izin vermiyolar mı pisliklerrr
yavrum dün nöbetçiymiş doktorum o yüzden dün gittim.Bide artık akşam 6 dan sonra nöbette olduğunda yada haftasonları 35 tl nöçbette gidince
eskiden 25 ti normaldi bide bu çıktı
Yok vermezler sürekli izin göze batarım.Diyorum ya sonum esma gibi
selammmmm kızlarrr nasılsınız .....

hoşgeldin bebeğimm

kısımmm hıc mı bı fıkrı yokkk bu konuda bı tratsın dusunceleriiini

şimdı iştee akşamkonuşcaz ama dedığım gıbı kafası cok karışık bende ne dıycem bılmımm yaao dıycek sence naapk ben dıycem sen napmak ıstıyonn
kararsızlıkla kalcezz

muayene sonucumuda yazımda öyle yemeğimi yiyem ( esma okumasınn )

kızlar cumartesi sabahı hazırlandım kaynanada geldi buarada merak etmiş beni hiç götürmediniz bende geleyimmi die çekinerek sordu tabii gel dedim cumadan söledi..buarada cuma onlardaydık görümcenin kocası içerden çıktı affa uğradı artık kocasıyla mutlu mesut yaşar inş. aminnn görümceye sordum börekmi yapmış die yok karnıyarık pilav dedi oldummm....vayy be garuu karnıyarık bilyomuş pekte güzeldi valla dmek geçiştiryo bişi bilmediğinden değil neyse eline sağlık süper olmuş anne felan die pohpohladım ....Görümceyede sevindim kocası yanında mutlu olurmu bilmem ama koca önemlidir kadın tek olmaz

neyse cumartesi meraklı kaynana ben kociş gettik NTS cihazına soktular beni ben bunu yapcaaklarını düşünmemiştim kaynan dio nerde bebek dedim kalp dinlicekler dio niye dedim yakınmı doğum die diyo saçmalalık neyse kalp atışları normal daha doğuma var dedi ....

sonra doktormuz muayeneye girdi bebişmiz ÇAĞANIMIZ yine asık usratla '' yinemi geldiniz bilader'' ifadesiyle karşıladı doktor bu bebek ult. sevmiyor allahım yüze bak die gülldükkk doktorda dio pek sinirli hahahaha ulu batu hasanım sinirli güçlü yağız delikanlı

bebek kilosu 2300 GR boyu 48 cm uzun olucak dedi inş.(kardeşim uzun kociş kısa )

kaynana görünce ayy ne tatalı dio sonunda görebildi maşallah güzel bir bebek olucak dedi doktor inş aminnn dedik

sonra konuştuk işte dedi herşey normal gidiyo bebek kanalda değil ama başı aşağıda doğum poziyonunda ve bir risk yok dedi.. ben epidural normal doğumu sordum sancısız dedi asla önermiorum karım olsa da asla önermem dedi...bebek kanalda kalabiliyor anneler iyi ıkınmıyor fazla kalıyor akumla çekmek zorunda kalıyoruz ben önermiyorum eğer normal gidiyosan çatır çatır sancıyla doğurcaksın dedi...bide şunuda ekliyim normale gider doğumda bir risk görürüm anında sezeryana alırım bilgin olsunbebeği riske atamam dedi...

neyse dedim peki epidural sez. hakkında ne düşünyosunuz dedim spinal yapıyoruz biz dedi ekip iyimiş sorun olmuyor 15 dk sürüyor ağrısız bitiyor ve anne rahat dedi az önce daha yaptım şimdi odasında sorabilirsiniz dedi(sormadım kadına gidip nasssınız diemi sorcam)

süt yumurta balık felan devam dedi kan ilacımda devam 37 haftaya kadar çalışr verdi dedim ben mayıs ilk hafta çalışıp ayrılcam raporu sen istediğinde bozarız şimdi böyle verde dedi.. bu randevuda 27 TL ödedim artık yarıya indi ücretler...

28 inde 2 hafta sonraya tekrar randevu verdi ...kaynana doktoruda hastaneyide pek beğendi güzelmiş hastane temiz dio ....gerçi herşeyin iyisini kendi bilir yaa neyse...

öyle işte kızlar durumumuz bu oğluş çok tatlı olacak inş. ama sinirli çıkınca bizi sıra dayağına çekcekk

haa unutmadan doktora ben sormadan o söledi aile hayatı yasak artık arkdaşlar dedi eşim sırıttı ordan ... yürüyüşler yapcakmışım yarım saatcik hergün

BRCK cnm çok sevindim adına şehzade geliyorrrrrrrrrrrr
ben demiştim erkek diye bide nekkk bilir ahhaha herkesinkini bildiii...

kızz 16 da gördüysen büllükü değişmez ha söliim bzi 13. haftada görmüştük galiba evet ....

koketa gözüaydın görümcenın laa
snada aferım pohpohlamışsın
paşanada maşallah cnm kocemen olmuşşş adıda bellı

Koket hoşgeldin cnm maşallah bebişineee

Bu arada görümcen evlimiydi?

Son düzenleme:
kolay gelsinn kokişşşş esma sana kustu kızımmmmm

ne küsyo laaan ben küsmüyom ne bu küs barış cocuk gibi ben kırıldım derken üzüldüm yane dışardan ölemiş gibi göründüğüne ciddiye aldım bide şu işler yüzünden baya gerildim herhalde alındım galiba eet hamişim alınırım laaa normalde alınmam ama randevuya gittim hiç merak etmemiş sadece ev konusu geçmiş daha bi alındım bende

hoşgeldinn miroşşşşşşşşşş
kız kayganan damadına yapmıştır karnı yarık pilav
çok sevinmee
devam kol böreklerineeeee
kayganada komikmişşşş
ulubatlı çağanın sinirli dimekkkkkk
anammmmmmm bide onun sinirini çekien
zor bi bebek kanımca
çağanamı karar verdiniz isim

aile hayatı heeeeeeeeee Paris amca paris deseydin

koket kız Cuma günü benden 60 lira aldılar.. 32. haftada artık muayene ücreti yarıya mı iniyomuş ya?

MAŞALLAH diyelim çağana osaman benım teyzısda spinal dogurmustu koketttt

saol cnm
evet gösterdi büllüğünü doktor
kesinmi dedim evet dedi

lafın gelişi kustu dedik herhaldee bende dedım o hamıle alınganlık göstermıstır dıyeee amaaa hem cocukmuyus dıyon hem de alınıyon laaaa sende az değilsin

koketa gözüaydın görümcenın laa
snada aferım pohpohlamışsın
paşanada maşallah cnm kocemen olmuşşş adıda bellı

kocam vazgeçmesse diyo sen taşıon onu sen dayanyon herşeye hakkın dedi bilmiom sevinçtenmi dedi ne istiyosan söle koyalım dio dedim ben ilk gündür çocuğun ismini çağan koymak istiyodum bilyosun taam dedi bakalım inş. arıza çıkarmaz...
anası cuma diyo bilemem ne ismi duymuş ta çok güzelmiş hatrlamıom nee duymazlıktan geldim cvp bile vermedim garu inat etti çağan koymiiim die kendine nee benim oğlum o halt yemesin..

Koket hoşgeldin cnm maşallah bebişineee

Bu arada görümcen evlimiydi?

laa BRCK sen bikez daha sormadınmı leenn 2 çocuğu var dev gibi ala ala kim sormuştu acaba bi kaç kez yadım yaa kocası içerdeydi die...oğulları var biri 19 yaşında biri de 15 yaşında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…