Kokoşş Hatunlar Kulübü

kıslar musaıt ısenız bı ternyola gırermısınız orda bı ceket beğendim de bı bakaın alayım mı cool@sexy de acil cevap bekliyommmm

ya iştee birazda sole bişi var kendı aılemz olunca fazla takmıyoruzzz ...
aslında ben k.v de takmıyorum ama bı ara cok ustume geldıler cocuk senı ıstemıyorr hahaha annesı sen deılmssn gıbı davrnyr vs gıbı bırtakm agr laflar ettıler gulerk hoslrına cok gıtms bellıkıı o donem cok kızyrdum hassasıyetım bundann... dıye dusnyrm ha dogru cocuk buydukce annesını bılecek ama budefada benm otorıtem yuzndn cocukla sorun yasayabılyrz cıkolatayı ben yaskalıyorum mısal babanne gızlıce veryrr he bende cocuk olsam anamdn kacrm babannede kalırm haha..
tabı buda babannenn hatasıo yada her kım yapıyorsa onun

ben de istemem anneme yada kayınvalideme çocuğumun "anne" demesini.
ama "oğlum, kızım" diye sevmeleri çook normal..
sokaktaki bebeleri bile "gel oğlum, gel kızım" diye çağırıyoruz yani :)

juju çocuk bir kelime öğrenince herkeze onu dior..

benm oğlan anneyi öğrendi...

eltimin kızı ağlıor.. anne dior eltimee elinden tutuor.. kızının yanına götüror..

hani her bakıcyı anne sanıyorlar.. çocuklar böyleee.. malesef..

eşimde herkeze anne demesi baba demesinden iidr diyor

oglum kızım dıye sevmeısnde benm ıcınde sakınca yok hatta cocumuu cok sevsınlerrr hıc problem deıl bnm ıcın tam tersıne cok sevınırm...

kırmızı belden bağlamalı fiyatı 29.99

bunlrdn buara gıyen cok sevıyorum bende ama almadım kendıme yaa rahat gıyemıyorum ceket falan baskasında hosuma gıdıyor kendıme yakstrmıyrm boy yok pos yok ceket benım neyıme hihihih

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…