Kokoşş Hatunlar Kulübü

Bende akşamdan kuru patlıcan dolması yapmıştım
ne çorbası yapsam yanına?
ya cacık ya salata bide cnm baklava istedi alıcammm

meloşşşş bende sebamedd kullanıyomm nemlendirici
bu aralarrr

sebamed yazmışında oğluşa setini aldım cmtesi eksikleri alıyım die çarşıya uğradım bütün duş köpüğü,şamposu,kremi yok sabunu pişiği derken 74 TL normalde 82 bide oğluşun beşiğe pike takımı beğendik kaynana dio al bak buda lazım olcak yazın sende başka neresim takım armı dedi çocuğa yok dedim oda 79 dan 69 inmiş bide güneşin dediği sevi bebe banyo köpük sünger minderi aldım dio buna gerek yok dedim hayır kuvete koncak kolundamı tutcan yıkarken dedim belki eline cebine atar sandım 200 TL yok tırnak makas seti yok kusarsa bez bide çorap felan derken bitti paracıklarım beş kuruş çıkarıpta vermedi annem olsa yemin ediyom bitanesi en azından ben alıyım derdi pike takımını aldırdı bana bide tamam lazımda ben o öder sanmıştım

ayy bnde çok kararsızım valla.. ama alışverite yapcm bugun..

metin erene düğün için bişiler alıcm...

ayh az once balonlu bır cıcek geldu fanusta banaaaa
sasrdım kımden falan dıyee gelnımzle kardesm yollmss hihih mutlu oldum beklemyrdumm

ANAMMMMMMMM NE GÜZELL KIZZZZZZZZZZ
D.GÜNÜN İÇİNMİYDİİİİİ
AYHHH NE KADAN İNCELERRR

KIZ BU ARDA SABAH UNUTTUM KAYGANANADA TEBRİK KOYDUM PASTA FALANN

Ne yemeği ediceksiniz deyiverin hele kızlarr

hamur etmicem artık ben bebk kilo alıyor hılza 4 kilo olursa sezeryan olursun die uyardı sağlıklı beslencem artık bugün sebzelerin hepsini kızartcam patlıcan,kabak pattis hauç sarımsaklı yoğurt bide azcık köfte için kıyma alırsam tamam işte yanına tarhana bide salata

cnm böle yer yer kızarıklıklar mı ar senin yüzünde acaba bahar alerjisimi bende de olmuştu geçen sene süper bi jel kullandım geçti krem gibi eczaneden aldım

kızz bu çok fena bakıyor bak bunu kullan böcük laf diyemez valla

pöfff ben geldim çok bunaldım yaaa öle böle değil birile kaga edesim var müdürde gitti kimle kavga edim yaa ben

nokta nokta kabarıklıklar var hiç böyle olmazdı. pudra ve allık sürünce daha çok çıkıyor. ıslak mendille çıkartıyorum makyajı o mu yaptı acaba?

cıks bu avatarımı sevdim canım.

hamile hamile kavga edip sinirlenme kıs.
bak bebek asık suratlı doğcek.

benim dünden mercimek çorbam var, çok da güzel oldu
yanına peynirli makarna yapıcam, ve fıstıklı irmik helvası istiyo benim kocam onu etcem.
Yeter bu akşamlık

nekk benimde buğdaylı yoğurt çorbam varr
napsam bende makasrnamı yapam
kıymalı kekikli tomatesli yaaaaaaaaa

valla yimek yapasım yokk bu aralarrr

havuçtamı kızartçan koket nasıl olurki:26:
ay ben çorba yiyemezdim o kızartmalarla sanırım hee gerek yok aslında

heeeeee sebamed bende almıştım kızıma hala kullanıyommm

kız valla fenaymış kayganan beeeeeee
insan bitaneye heveslenirde alırr
benimki alırdı valla hakkını yemim

Smokerrrrrrr niye yazmıyon gızzzzzzzzz
yine mi utanıyon

he gızzz kocemmm kendı kendıne heveslendı yaptı normal kuru kofte yaptı ama cok kuru olms ya kuru bır tat var neden bılmem bugnde bılydm hepsını kızrtmzdmmm ama sos yapım dıyorum uzerıne domates sosu olurmu sonradannn sızcee yrnda omurun pasta gunu tuzlu ıstemsler borekmı yapsam hazr yufkadan pratık ne yapılırkıııı hep tatlı yapıyordum elmalı tart vs tuzlu ıstreynce bı afalladım

ANAMMMMMMMM NE GÜZELL KIZZZZZZZZZZ
D.GÜNÜN İÇİNMİYDİİİİİ
AYHHH NE KADAN İNCELERRR

KIZ BU ARDA SABAH UNUTTUM KAYGANANADA TEBRİK KOYDUM PASTA FALANN
he gızzz bende sasrdımmm ama o bıkere daha suprız yapmstı kendı pasta yapıp dur bak foto koycmm ozldn bak resmlerımızee hihihih

evet bu cıceklerde d.gunu ıcın aradm sımdı ablacm gec oldu bırz ama dedı olsn dedım ınce dusunmussunz hihih saolsun

kocem dun kofte yogurmustuuu...

Onu yeruzz bızdeee

bırde pilav yaprm yanınaa ohh mısmıss
ben de hafta sonu köfte yoğurup şekil verip buzluğa attım, bu hafta 2 akşam köfte yicez belki
Kocana

ayh az once balonlu bır cıcek geldu fanusta banaaaa
sasrdım kımden falan dıyee gelnımzle kardesm yollmss hihih mutlu oldum beklemyrdumm

he ağam paşam hamur yemiycem sağlıklı beslenicem diyo kızartma yapıcakmış, çok hafif oldu kokişş

Kızlarrrrrrrr bittim buna kızıma almalıyım hemennnnnnnnnnn

Eklentiler

• $LEOPAR.webp
    63,6 KB · Görüntüleme: 44

anam çok cimriymiş valla.
Insan birini ben alayım der.

Smokerrrrrrr niye yazmıyon gızzzzzzzzz
yine mi utanıyon

Yok lan yazmaya üşeniyorum sade okuyom kalabalık bir karu gurubunda herkesler konuşurda biride bir ona bir buna bakar ya aynen onun gibi okuyom sizi... hem dizi izliyorum netten hem okuyom ha facedede takılıyom...Çok yoğunum yanee yazamıyom..

Kızlar siz 3-2-1 poğaçası bilinizmi çok güzel oluyor
galeta unu dökülüyor üstüne.basit bi tarif

bene balık salata yapcem.. Alışvriten sonra kararımı virdim
AHADA GARU KARAR VERMİŞ BEN VİREMEDİM AMA YAAAAAAAA

ahahahah bende öle yazıcaktım nekk
sebze yicek miroşşş ama kızartma

Nekk bende bi kızartma köfte bide
fırın köftesi için yapmıştımm
ama kızartma olanı b yedikk
fırın köftesi de canım istemiyy
benim dondurucuda yapacak vardır bişilerde
sorun şu canım yemekle uğrşmak istemiyoo
hemde benn şaştım kendime

Son düzenleme:

alla asık suratlı zaten kocamın şaheseri sinirli yaptı çocuğu

bak bi fenistil jel bende de öyle bişi vardı bahar alaerjisi dedi eczacı kadın bu jeli ssk yazarmı bilmiom ama 10 TL felandı 3 kez sürdüm geçti..geçen sen tabii bu sene çıkmadı böle yer yer pembelikler dediğin gibi allaık süryodum şirkin lekeli gibi duryodu bu jel kuruttu gitti kendiliğinden kozmaetik ürünü kullanma bir süre haa ıslak mendil nivea yada dalin kullanyüzüne bunlar alerji yapmıyor ben şu 2 TL olanlardan kullanmıştım yine alerji olmuştu yüzüm kullanma sakın yüzüne öle mendil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…