meloşşşş bende sebamedd kullanıyomm nemlendirici
bu aralarrr
HELEEEEEEEE KOCAYA BAK MAŞALLAHHHHHHH
NE KÖFTESİ LAAAA
KIZ KUMRU SEN FENASIN SENN KOCANNN DEĞİLLL
BUNDAN SONRA Bİ PARİSE GİTME SORARIM SANAAAAA
BENİM HİÇ FİKRİM YOKK
BU ARALAR BU YEMEK KONUSUNDA İŞTEYKEN DÜŞÜNMEK İSTEMİYOM BİŞİY OLDU BANA
ayh az once balonlu bır cıcek geldu fanusta banaaaa
sasrdım kımden falan dıyee gelnımzle kardesm yollmss hihih mutlu oldum beklemyrdumm
Ne yemeği ediceksiniz deyiverin hele kızlarr
cnm böle yer yer kızarıklıklar mı ar senin yüzünde acaba bahar alerjisimi bende de olmuştu geçen sene süper bi jel kullandım geçti krem gibi eczaneden aldım
kızz bu çok fena bakıyor bak bunu kullan böcük laf diyemez valla
pöfff ben geldim çok bunaldım yaaa öle böle değil birile kaga edesim var müdürde gitti kimle kavga edim yaa ben
benim dünden mercimek çorbam var, çok da güzel oldu
yanına peynirli makarna yapıcam, ve fıstıklı irmik helvası istiyo benim kocam onu etcem.
Yeter bu akşamlık
sebamed yazmışında oğluşa setini aldım cmtesi eksikleri alıyım die çarşıya uğradım bütün duş köpüğü,şamposu,kremi yok sabunu pişiği derken 74 tl normalde 82 bide oğluşun beşiğe pike takımı beğendik kaynana dio al bak buda lazım olcak yazın sende başka neresim takım armı dedi çocuğa yok dedim oda 79 dan 69 inmiş bide güneşin dediği sevi bebe banyo köpük sünger minderi aldım dio buna gerek yok dedim hayır kuvete koncak kolundamı tutcan yıkarken dedim belki eline cebine atar sandım 200 tl yok tırnak makas seti yok kusarsa bez bide çorap felan derken bitti paracıklarım beş kuruş çıkarıpta vermedi annem olsa yemin ediyom bitanesi en azından ben alıyım derdi pike takımını aldırdı bana bide tamam lazımda ben o öder sanmıştım
HELEEEEEEEE KOCAYA BAK MAŞALLAHHHHHHH
NE KÖFTESİ LAAAA
KIZ KUMRU SEN FENASIN SENN KOCANNN DEĞİLLL
BUNDAN SONRA Bİ PARİSE GİTME SORARIM SANAAAAA
BENİM HİÇ FİKRİM YOKK
BU ARALAR BU YEMEK KONUSUNDA İŞTEYKEN DÜŞÜNMEK İSTEMİYOM BİŞİY OLDU BANA
he gızzz bende sasrdımmm ama o bıkere daha suprız yapmstı kendı pasta yapıp dur bak foto koycmm ozldn bak resmlerımızee hihihihANAMMMMMMMM NE GÜZELL KIZZZZZZZZZZ
D.GÜNÜN İÇİNMİYDİİİİİ
AYHHH NE KADAN İNCELERRR
KIZ BU ARDA SABAH UNUTTUM KAYGANANADA TEBRİK KOYDUM PASTA FALANN
ben de hafta sonu köfte yoğurup şekil verip buzluğa attım, bu hafta 2 akşam köfte yicez belkikocem dun kofte yogurmustuuu...
Onu yeruzz bızdeee
bırde pilav yaprm yanınaa ohh mısmıss
ayh az once balonlu bır cıcek geldu fanusta banaaaa
sasrdım kımden falan dıyee gelnımzle kardesm yollmss hihih mutlu oldum beklemyrdumm
he ağam paşam hamur yemiycem sağlıklı beslenicem diyo kızartma yapıcakmış, çok hafif oldu kokişşhamur etmicem artık ben bebk kilo alıyor hılza 4 kilo olursa sezeryan olursun die uyardı sağlıklı beslencem artık bugün sebzelerin hepsini kızartcam patlıcan,kabak pattis hauç sarımsaklı yoğurt bide azcık köfte için kıyma alırsam tamam işte yanına tarhana bide salata
sebamed yazmışında oğluşa setini aldım cmtesi eksikleri alıyım die çarşıya uğradım bütün duş köpüğü,şamposu,kremi yok sabunu pişiği derken 74 tl normalde 82 bide oğluşun beşiğe pike takımı beğendik kaynana dio al bak buda lazım olcak yazın sende başka neresim takım armı dedi çocuğa yok dedim oda 79 dan 69 inmiş bide güneşin dediği sevi bebe banyo köpük sünger minderi aldım dio buna gerek yok dedim hayır kuvete koncak kolundamı tutcan yıkarken dedim belki eline cebine atar sandım 200 tl yok tırnak makas seti yok kusarsa bez bide çorap felan derken bitti paracıklarım beş kuruş çıkarıpta vermedi annem olsa yemin ediyom bitanesi en azından ben alıyım derdi pike takımını aldırdı bana bide tamam lazımda ben o öder sanmıştım
Smokerrrrrrr niye yazmıyon gızzzzzzzzz
yine mi utanıyon
AHADA GARU KARAR VERMİŞ BEN VİREMEDİM AMA YAAAAAAAAbene balık salata yapcem.. Alışvriten sonra kararımı virdim
ben de hafta sonu köfte yoğurup şekil verip buzluğa attım, bu hafta 2 akşam köfte yicez belki
Kocana
He ağam paşam hamur yemiycem sağlıklı beslenicem diyo kızartma yapıcakmış, çok hafif oldu kokişş
nokta nokta kabarıklıklar var hiç böyle olmazdı. pudra ve allık sürünce daha çok çıkıyor. ıslak mendille çıkartıyorum makyajı o mu yaptı acaba?
cıks bu avatarımı sevdim canım.
hamile hamile kavga edip sinirlenme kıs.
bak bebek asık suratlı doğcek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?