Kokoşş Hatunlar Kulübü

tabiiii bıara hergun sabah ılk ısı ojelı tırnaklrnn fotosunu koymktıı buaralrr nıye yok bocummmmmmmmmmmmmm
biz de isteriz
benim eşim akşamları geç geliyo, hatta bazı akşamlar çok çok geç
ama hafta sonu biz de öyleyiz, yemekten sonra mutlaka çay, yok dondurma, yok çekirdek.. söyleniyorum bazen ama kıyamıyorum genelde

benim dezamantajım işte diziler, her akşam neredeyse dizi izlerim..
eşim akşamları evde yok diye ama, o olsa izlemem :97: napalım şartlar böyle :/

kızm sen yıne ızlıyormssn ben hıc ızlemyrm osmanı bıle tam ızlemem aancaaa iştee

iyidi nan ne guzl ben keyf alıyrdm gaza gelıyordummm
tmm o zaman buraya eklerım

tmm cnm buraya eklerım

benım eşim 2 hafta gececı 2 hafta gunduzcu cnm
gececı olunca 4te gdıyo 1 gıbı gelıo bazen 2 tabı ben işlerımı edıom yatıyom
gündüzcü ıken daha az iş yapıyorum

tv ızlemeyı sevmıyorum yada sevdığım dızı aralarındada hemen koşuyom kaldığım yerden işe devam edıyorum

tv ızlemeyı sevmıyorum cnm kıtap okuyorum daha ıyı
ben onu tam ızlemeye çalışıyorum
sevıyorum cunku

bende kıtap okumaya calısyrm ama cocukla buaralr ara verdım yolda okuyorm genelde.
tvyle benm aram yok erskıdn fılm alır ızlerdık ama cocuk olnca onada ara verdık cunku bolunnce zvk alamyrz omur buyusn akllnasn ıcımde cok sey var yapmk ıstedgım

kızlar ben cıkıyorummm opuyorum sizi kendınızee ii bakınnnnnnnnnnn

tabı bıde benım bebem yok
olursa nolur bılmem
kıtabı 45 dk süren yada 1 saat süren otobuste okuyorum genelde zaten

yaparsın cnm ınş.sonra tam rahata vardın ömüre kardeş gelır

bazen eşim geç geldiğinde ben uyumuş oluyorum, sabah ben çıkarken o uyuyo
öyel 2-3 gün görüşmediğimiz oluyo
zor yaa (

olmuş olmuş süper olmuş :81:
ben en çok kırmızı oje severim, açık renkleri de kullanırım..
o yeşili işte eşim bana sürdürmez, bazen sürüyorum da "ne bu eller büyücü kadınlar gibi olmuşsun" diyo
ille sade olacak

gunesim, yazıcam yzıcam unutuyorum avatarın çoooook tatlı yaaa
ben toparlanıyım, yarım saat sonra çıkıyorum iyi akşamlar kızlar

kesınlıkle cok zor bıde benımkı 3 vardıya
bazende akşam gıdıo diğer gün sabah gelıyo
bızde o zaman görüşemıyoruz tabıama yapacak bişi yok ekmek parası

bende sevmem aslnda öle renklerı ama başkasında görunce sevdım
cıx bana olmadısevmedım
eşim alır benım ojelerımı:89:

ıyı akşamlar cnm

iyi akşamalr kızlar geçmişe bakmadım beni soran arkdaşlar burdan kucak dolusu sevgiler...ben daha hastaneden yeni geldim yorgunluktan öldüm hastane yoğun kardeşim hala ameliyat olmadı böbreklerde büyüme saptandı birsürü ilaç ve serum veriolar ayrıca tansiyonu 23 lerden indiryolar yine çıkyo hipertansiyon var ameliyata alamadılar yarında böyle giderse ameliyat olamazmış ertelenirmiş çok yorulduk strese girdik oda öyle üzüldük keşke girseydi ameliyata stress yapmış yanında yaşlı bir amca var 75 lik ameliyat olmuş çenesi durmuyor yok göğüs kafesini kırcaklar felan demiş kardeşim stres yapmış tabii tansiyon fırladı inmiyor inseydi ameliyat olcaktı yarın neyse hayırlısı bende eve geldim duş alıp yatacam çok yoruldum allhım kimseleri hastenelere düşürmesin aminnn....buarad kan aradık durduk üniv. anons geçtik A+ kan bulundu 10 ünite herşey hazır ama kardeşim hazır değil çok korkuyor annem yanında bugün

kızlar buarada bukadar hengamede benim belimmm çok ağırdı test yaptım regli ahala olmayınca pozitif yani hamişimmmm

ama çok yorulyorum ve korkuyorum umarım bişi olmaz şimdi yatıp dinlencem hepinizi sevyorum önerileriniz varsa şu bel ağrısı ile ilgili ağrı kesici felan yazın..dr gidip kurcalatmak istemiyorum düşmesin bebişim diğerinde çok gitmiştim kontrole beklicemm bir süre...kızlar eşim biliyor sadece annem ve kayınvalidemlere sölemicem bisüre nazar değmesin...inşallah düşmez yarabbim çok korkuyorum...

kendinize ii bakın kokoş kalın kızlar öpüyorum szi...

miray kardeşine geçmiş olsun canım seninde gözün aydın hayırlıolsun rabbim kucağına almayı nasip etsin

bende mmirayı merak ediorumm..

kardeşini kendini hamilemi acaba bana hamiş gibi gelior ama ..

allah hayırlısını versin...

hamileyim cnm önerilerini bekliyorum sonunda.... çok korkuyorum hemşoo bu düşmesin yaaa....allahım koru beni çok yormmaaya çalışyorum kendimi otuyorum ani kalkmıyorum ama belim çok ağrıyo neden okdar ağrıyo ben muayane olmak istemiyorum biraz daha beklice alttan muayene ettirmicem hemşo bana burada face adresini msj at olurmu ekleyyim seni..görüşürüz öptüm herhalde krediyi çektin soramadım gelince konuşuruz çok yoruldum yatacağım öptüm..

miray kardeşine geçmiş olsun canım seninde gözün aydın hayırlıolsun rabbim kucağına almayı nasip etsin

sağolasın cnm çok sağol ...bebk için endişeliyim sadce eşim bilyo kimseye sölemedim ona bile sölemicektim bu hangamede bişey olmaz inş..allahım korusun inşaallah...

evlıyım bakımlıyım cocukluyum mutluyum makyajsız mah.bkalına dahı ekemek almaya gıtmem uyanır uyanmaz yuzumu yıkar dısımı fırcalar rujumu surerım ojesız kımse benı dısarı cıkaramaz ustune ustun bıde kapalıyım amam ojesız kardesım cıkamıorum rengarenk olsun catlıyan olsun kokos olucam temzılık dahı yapsam parfum kokucam makyajlı olucam sacım masalı yada fonlu olucak

kokoş hatunlar nasıl böyle oluyosunuz ya, hayatımda hiç kokoş olmadım belki de.. nadiren sade bi şekilde süslenmişimdir belki.. biraz göz gezdirdim de bunu nasıl başarıyosunuz hayret ediyorum .. ben gayaet sıradan giyinirim.. saçıma başıma özenmem, o iğrenç topuktan yaparım hep... evde de eşim için süslenmem.. o da salmış durumda kendini... arada süslendiğimde iyi hissederim ama kendimi.. sürekli uraşamıyorum ama sabırsızım... siz nasıl başarıyosunuz
hatta bazen derim ki kim çıkarıyo bu şık giyinmeyi falan.. giyelim eşofmanları gezelim rahat rahat...

ayşe bugün senimi gördüm ben senmidin asansörde tıpta yanımdaki??? sensen nie selam vermedin kız ben çekindim yaa annemde vardı yanımda mor konversli seni..

inanmıyorummmmmm cnm yaa salak gibi oldum bi an ay çok şaşırdım cnm ya özel msj attım ben de tam seni online görünce

ya ben sen misin diil misin bilemedim hatta dedim ki acaba o diil miydi ne biçim de baktım kızın yüzüne manyak demiştir bana dedim içimden de. inerden de anneme söylendim ben bu kızı tanıodum sanki falan die. ay cnm yaaa bu kadar olur sendin yani oooooo

çok geçmiş olsun cnm nası oldu kardeşin ay sen oralarda olursun o zmn denk geliriz yine mutlaka nerde kaçıncı kattasınız na yaptınız accık bilgilendir cnm

bi saattir geçmişi okuom sen miydin acaba hangi hastanede kalıolar onlar hakkında bişielr öğreniim die :))

Son düzenleme:

evet cnm bendeim 5.katta kalp cerrah bölümünde nası baktın kız öle bide gözlerin kocaman nası şaşırdın aynen böle... pohahahha
sende indin bişi diyemedim anne dedim bak bu benim arkdaşımd edim annem dio nie konuşmuon nebilim hiç konuşmadık belki o değil çekindim ne uzunsun kız sen poahahah konverslerine baktım mor dedim aha bu alisha....dünya küçük yine karşılaşırız biz 8 gün daha ordayız..kendine iyi bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…