evet cnm bendeim 5.katta kalp cerrah bölümünde nası baktın kız öle bide gözlerin kocaman nası şaşırdın aynen böle...pohahahha
sende indin bişi diyemedim anne dedim bak bu benim arkdaşımd edim annem dio nie konuşmuon nebilim hiç konuşmadık belki o değil çekindim ne uzunsun kız sen poahahah konverslerine baktım mor dedim aha bu alisha....dünya küçük yine karşılaşırız biz 8 gün daha ordayız..kendine iyi bak...
cnm bu perş. ya da cuma babam tekrar ameliyat olucak ora olucam mutlaka bulurum seni oralarda olursan.
ay nolur kusura bakma yaaa bak sen de farketmişsin nası baktığımıaynen öle baktım cidden ama napim bi an şok oldum kafamda bin şey belirdi :)))
kendine ii bak cnm bybyyyyyyeeeeeeeee
mor converse lerimi de havalar soğudu die giymeye başladım
yok cnm ne kusra bakcam insan orda bi garip olyor zaten bende çıkcam şimdi yatıcam sabah yine oryaa annem orda şimdi..babana geçmiş olsun allah şifa versin çok zor ama bizler güçlü olmamaız lazım...kendine iyi bak öptüm buarada hamileyim kız öğrendim yeni kimse bilmiyor bi burda söledim..
iyi akşamalr kızlar geçmişe bakmadım beni soran arkdaşlar burdan kucak dolusu sevgiler...ben daha hastaneden yeni geldim yorgunluktan öldüm hastane yoğun kardeşim hala ameliyat olmadı böbreklerde büyüme saptandı birsürü ilaç ve serum veriolar ayrıca tansiyonu 23 lerden indiryolar yine çıkyo hipertansiyon var ameliyata alamadılar yarında böyle giderse ameliyat olamazmış ertelenirmiş çok yorulduk strese girdik oda öyle üzüldük keşke girseydi ameliyata stress yapmış yanında yaşlı bir amca var 75 lik ameliyat olmuş çenesi durmuyor yok göğüs kafesini kırcaklar felan demiş kardeşim stres yapmış tabii tansiyon fırladı inmiyor inseydi ameliyat olcaktı yarın neyse hayırlısı bende eve geldim duş alıp yatacam çok yoruldum allhım kimseleri hastenelere düşürmesin aminnn....buarad kan aradık durduk üniv. anons geçtik A+ kan bulundu 10 ünite herşey hazır ama kardeşim hazır değil çok korkuyor annem yanında bugün
kızlar buarada bukadar hengamede benim belimmm çok ağırdı test yaptım regli ahala olmayınca pozitif yani hamişimmmm
ama çok yorulyorum ve korkuyorum umarım bişi olmaz şimdi yatıp dinlencem hepinizi sevyorum önerileriniz varsa şu bel ağrısı ile ilgili ağrı kesici felan yazın..dr gidip kurcalatmak istemiyorum düşmesin bebişim diğerinde çok gitmiştim kontrole beklicemm bir süre...kızlar eşim biliyor sadece annem ve kayınvalidemlere sölemicem bisüre nazar değmesin...inşallah düşmez yarabbim çok korkuyorum...
kendinize ii bakın kokoş kalın kızlar öpüyorum szi...
günaydın kızlarvahe kılıçaslan geldıu aracını vurmuş sanırım:)
günaydın şekerlerrrrrr
günaydın fıstıklarrr
iyi akşamalr kızlar geçmişe bakmadım beni soran arkdaşlar burdan kucak dolusu sevgiler...ben daha hastaneden yeni geldim yorgunluktan öldüm hastane yoğun kardeşim hala ameliyat olmadı böbreklerde büyüme saptandı birsürü ilaç ve serum veriolar ayrıca tansiyonu 23 lerden indiryolar yine çıkyo hipertansiyon var ameliyata alamadılar yarında böyle giderse ameliyat olamazmış ertelenirmiş çok yorulduk strese girdik oda öyle üzüldük keşke girseydi ameliyata stress yapmış yanında yaşlı bir amca var 75 lik ameliyat olmuş çenesi durmuyor yok göğüs kafesini kırcaklar felan demiş kardeşim stres yapmış tabii tansiyon fırladı inmiyor inseydi ameliyat olcaktı yarın neyse hayırlısı bende eve geldim duş alıp yatacam çok yoruldum allhım kimseleri hastenelere düşürmesin aminnn....buarad kan aradık durduk üniv. anons geçtik A+ kan bulundu 10 ünite herşey hazır ama kardeşim hazır değil çok korkuyor annem yanında bugün
kızlar buarada bukadar hengamede benim belimmm çok ağırdı test yaptım regli ahala olmayınca pozitif yani hamişimmmm
ama çok yorulyorum ve korkuyorum umarım bişi olmaz şimdi yatıp dinlencem hepinizi sevyorum önerileriniz varsa şu bel ağrısı ile ilgili ağrı kesici felan yazın..dr gidip kurcalatmak istemiyorum düşmesin bebişim diğerinde çok gitmiştim kontrole beklicemm bir süre...kızlar eşim biliyor sadece annem ve kayınvalidemlere sölemicem bisüre nazar değmesin...inşallah düşmez yarabbim çok korkuyorum...
kendinize ii bakın kokoş kalın kızlar öpüyorum szi...
heeeee tarla çamurrrr ben rahatımmm ama bölr olunca benım canım ıstıyı yawwwwgüleee güleeee.. şekerim... aşk yuvana gitt bugun rahatsın... tarla çamurlu.. kaçmana gerek yokk
burcuuuu nasıl oldu köften? :101:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?