Kokoşş Hatunlar Kulübü

cnm bu perş. ya da cuma babam tekrar ameliyat olucak ora olucam mutlaka bulurum seni oralarda olursan.

ay nolur kusura bakma yaaa bak sen de farketmişsin nası baktığımı aynen öle baktım cidden ama napim bi an şok oldum kafamda bin şey belirdi :)))

kendine ii bak cnm bybyyyyyyeeeeeeeee

mor converse lerimi de havalar soğudu die giymeye başladım

yok cnm ne kusra bakcam insan orda bi garip olyor zaten bende çıkcam şimdi yatıcam sabah yine oryaa annem orda şimdi..babana geçmiş olsun allah şifa versin çok zor ama bizler güçlü olmamaız lazım...kendine iyi bak öptüm buarada hamileyim kız öğrendim yeni kimse bilmiyor bi burda söledim..

miraaaaaay şüphelerini okumuştum az önce de kesin öğrendin mi yani ay çok sevindim yaaaaaa ne çok istiodun görüşürsek pot kırmiim o zmn biri olursa yanında

ii geceler allah kolaylık versin acil şifalar kardeşine. kendine de dikkat et cnm

Miraaaaaaaaayyy canım önce bebişi kutlamak istiyorummmm, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. çok şaşırdım ve çok mutlu oldum
birsürü de nazar boncuğu konduruyorum, inş hiç bişi olmiycak bu bebişe
dikkat et kendine ama, koşuşturma çok :26:

kardeşin için de ne desem bilemedim, o 75 yaşındaki amcaya kızdım şimdi
zaten insan her türlü şeyi getiriyo aklına birde o zırvalamış iyice strese sokmuş çocuğu yaaa
hayırlısı diyelim canım, ben ariycaktım seni rahatsız etmim diye şeyetmedim
perşembe ararım demiştim :26:
dualarım sizinle

demek ayşamla karşılaştınız

mirayy hayırlı olsun cnmm..

çok sevindimm...

bakk muayneye hemen gitmee.. ama sakin ilaç kullanma gerek yok.. belin ağrıyorsa çok ayakta durmaa... elinden geldiğince otur...

ayakta yapılacak işlerini ertele...

kocandan uzak dur....

alttan muayne olmassan tabıkı daha iiolur...

biraz bekleyip haftaya normal ultrason ve kan tahlillerin içn doktora git...

folic plus kullan mutlaka ... doktora gitmeyi bekleme... o ham calsiyum hem folik asit içerikli..

eğer kullanmıorsan şuan başla hemen al eczaneden .. folic plus..

evde olduğun zmanlarda ayakların yuksekte dursun.. bel ağrına ii gelir... yastıksız kanepeye uzan ayaklarının altına koy yastığı bel ağrını alır..

hastaneden geldikçe yap cnmm..

kardeşin içinde hayırlsı olsun cnmm .. olur inşallah ..

iileşecek merak etmee... sürekli konuş onunlaa dünyada kaç kişinin böyle ameliyat olduğunu... daha zorrr şeyler atlattıklarını.. yapılacak ne işlem olursa olsun... hiçbirşey hissetmeyeceğini...

ameliyattan sonraa sağlığına kavuşacağını bilsin..

ben doktorunuza çok güveniyorum.. açık sözlüü.. başaramayacağını bilse ameliyat demezdiii.. kardeşininde güvenmesini sağla..

rabiim tez zmanda şifa versin cnmm..

Öncelikle hamile olmana çok sevindim canım inşallah hayırlısıyla bişey olmaz sende dikkat et biraz...

Kardeşinde stres yapmasın yanındaki konuşan adamıda susturun bence güzelce bir kız ki konuşup kardeşini strese sokmasın... İnşallah iyi olurda biran önce kurtulursunuz dualarımız sizinle...

günaydın kızlarvahe kılıçaslan geldıu aracını vurmuş sanırım:)

Son düzenleme:

BEBEĞİMMMMMMMMMMMM çok sevın dım ALLAH sağ salim kucagına almayı nasıp etsınnnn canım benımm bu bebek sıze ugur getırır İNŞALLAH kardeşinde bı an once sağlığına kavusur .senı cok merak ettık canımmm yaaaa ayy teyze olcazzzz bu arada benım kan grubumda arh+ lazım olursa felannnn aklında bulunsunnnnnnn canım kendıne dıkkat et yorulma fazla stress yapma cok opuyorum senı

azcık yoğunum gelcemmm

mirayım cok ama cok sevındımm cnm ınş.sağlıcakla kucağna alırsın tatlım ınş.kardeşin içinde hayrlısı olsun
o amcayada cok kızdım yanı

anammmmmmm kızzz mirayyy hamiş mi
hadi gözün aydın tatlım Rabbim tamamına erdirsin inş...

ayyyyy bu arada
günaydın güzellerrrrrrrrrrrrrrrrr

güleee güleeee.. şekerim... aşk yuvana gitt bugun rahatsın... tarla çamurlu.. kaçmana gerek yokk
heeeee tarla çamurrrr ben rahatımmm ama bölr olunca benım canım ıstıyı yawwww
burcuuuu nasıl oldu köften? :101:

bebeğim super olduuu yüreğine sağlıkkkk senı andımm ole bı andım kı gece ruyama gırdın lennn sana gelmişimm ama once karsı kapıyı calmısım yaslı bı kadın actııı buyrun kıme baktın dıyo adını bılmıyom ya nektara baktım dıyemeıyomm seyyy kızınınız nerde dıyomm aaaa gelinimi soruyosun dıdı bole yaslı kısa boylu kapalı bı kadındı sonnamm eşimle karşı kapyı çalmakta terddut edyozzz ben calıyom evde sen esın kız kaardesın bıde onun eşimi sevgılısımı ne var evde senın eşin bankacıymıss garantı bankasındaa muhabbet edıyoz derkene benım yeğenim özüm felan sıze geliyorlar teyzem felan işte ole garıp bı ruyaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…