:84::84::84::84::84:
kızlar kiracı olarak evlennler aslında çok az eşya alıcaklar...
ben çok eşşeklik ettim çook..
:84::84:
evet bak bana bı salonun dolu dıger odalarım bosss duruyore bı odayı gıyınme odası yaptımm gardolabımı felan koydumm sığmadı zaten yatak odasına doger odada boş kılıtlı duyor hhaaa tursum var orda tursu odası yaptımmmm
ohhh n güzel yaa...
ben eşşek gibi oturma gurubu salon..
şimdiki aklım olsa...
duvar unitesi köşe takımı....
yatak odası.. yeter fazla bileee ..
iş işten geçti çook pişmanım çook..
konsol vitrin boş yaaa...
duvar unitesi yemek masası yetiorr.. çokta şk duruyorr..
geçmiş olsun canım, bitki çayı seviyorsan içine bir kaşık bal atıp iç.. yumuşatıyor boğazı :)))Boğazım ağrıyor yaa hastayım ben bi ara aile hekimimize gittim ilaç verdi
geçmiş olsun canım, bitki çayı seviyorsan içine bir kaşık bal atıp iç.. yumuşatıyor boğazı :)))
kıs sabahtan berı ugur böcüğüyle s..d.k yarıstırıyossss
Boğazım ağrıyor yaa hastayım ben bi ara aile hekimimize gittim ilaç verdi
Boğazım ağrıyor yaa hastayım ben bi ara aile hekimimize gittim ilaç verdi
geçmiş olsun canım dikkat e bu havalar hasta ediyor
gecmıs olsun cnm
bal ve karabıberlı sıcak su içiver
iyim canım, bugün bi durgunluk var üzerimde.. eve giditmek, eşime sıkı sıkı sarılmak, naz yapmak istiyorum :97:Şuan iş yerindeyim canım yanımda bal yok akşam evde yaparım artık tavsiyen için tşkler tatlım
Sen nasılsın
iyim canım, bugün bi durgunluk var üzerimde.. eve giditmek, eşime sıkı sıkı sarılmak, naz yapmak istiyorum :97:
Şuan iş yerindeyim canım yanımda bal yok akşam evde yaparım artık tavsiyen için tşkler tatlım
Sen nasılsın
bugun dışarda yemek yıycekmışıkkocem maaş aldıya hava atıy sankı cok kalıo maaşından
nerdeyse tamamı kredıye gıdıo
ben reglim ya ondan böyleyim, belim ağrıyo :/Ben onu hemen hemen her akşam yapıyorum nazımı iyi çekiyor valla bugün daha çok yaparım artık.. Bir doktora gitseydin sende canım
bizde de durum öyle canım, ama arada böyle değişiklikler iyi oluyor.. gidin gidin iyi gelirbugun dışarda yemek yıycekmışıkkocem maaş aldıya hava atıy sankı cok kalıo maaşından
nerdeyse tamamı kredıye gıdıo
burcum yoksa bir bebek dahamı geliyor?
bu arada hevuktan haberi olan var mı?
kebeleğin bebeği ne alemde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?