Kokoşş Hatunlar Kulübü

:84::84::84::84::84:

kızlar kiracı olarak evlennler aslında çok az eşya alıcaklar...

ben çok eşşeklik ettim çook..

:84::84:

evet bak bana bı salonun dolu dıger odalarım bosss duruyore bı odayı gıyınme odası yaptımm gardolabımı felan koydumm sığmadı zaten yatak odasına doger odada boş kılıtlı duyor hhaaa tursum var orda tursu odası yaptımmmm

ohhh n güzel yaa...

ben eşşek gibi oturma gurubu salon..

şimdiki aklım olsa...

duvar unitesi köşe takımı....

yatak odası.. yeter fazla bileee ..

iş işten geçti çook pişmanım çook..

konsol vitrin boş yaaa...

duvar unitesi yemek masası yetiorr.. çokta şk duruyorr..

Çok eşya almışsın yaaa ben az aldım şimdi onu bile diyorum ki almasaydım şark dönüşü bütün eşyalarımı sıfır alırdım keşke öyle yapsaydım temiz temiz kullanırdım... Ama salon koltuk takımımı çok severek aldım bendede ne baza ne yatak hiçbiti yok ama siyah ve bana göre çok sık...

Esma ben de kırmızı diyorum
ben de kiracıyım, ve salonum, oturma odam, yemek odam var
ben de aynı sıkıntıları yaşiycam kesin :/
Burcu giyim odası fikri ne güzel keşke ben de öyle yapsaydım aç gözlülük etmişim eşya alırken

Şuan iş yerindeyim canım yanımda bal yok akşam evde yaparım artık tavsiyen için tşkler tatlım
Sen nasılsın
iyim canım, bugün bi durgunluk var üzerimde.. eve giditmek, eşime sıkı sıkı sarılmak, naz yapmak istiyorum :97:

Son düzenleme:
iyim canım, bugün bi durgunluk var üzerimde.. eve giditmek, eşime sıkı sıkı sarılmak, naz yapmak istiyorum :97:

Ben onu hemen hemen her akşam yapıyorum nazımı iyi çekiyor valla bugün daha çok yaparım artık.. Bir doktora gitseydin sende canım

yemek yedık geldık kızlr miray nerelerdeeeee

bugun dışarda yemek yıycekmışıkkocem maaş aldıya hava atıysankı cok kalıo maaşından
nerdeyse tamamı kredıye gıdıo

Ben onu hemen hemen her akşam yapıyorum nazımı iyi çekiyor valla bugün daha çok yaparım artık.. Bir doktora gitseydin sende canım
ben reglim ya ondan böyleyim, belim ağrıyo :/
akşam sıcak torbamı alırım koynuma, battaniyemi örterim, (eşimi de alim yanıma ) kucağıma da laptopumu iyi gelir.. bugün bitsin ama (

bugun dışarda yemek yıycekmışıkkocem maaş aldıya hava atıysankı cok kalıo maaşından
nerdeyse tamamı kredıye gıdıo
bizde de durum öyle canım, ama arada böyle değişiklikler iyi oluyor.. gidin gidin iyi gelir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…