Kokoşş Hatunlar Kulübü

oy birliği kırmızıya karar verdi sanırım...

bugun eşimlede konuştuktan sonra cuma gunu gönderiyorum..

göndereceğim gurup annemin boş odasında muhafaza edilecek..

yazlık yada buyuk ev olursa oraya gondermek için...

bende hastayımmmm

doktordan geliyorum şimdi kulaklarım iltihablanmış boğazlarım inmiş burun spreyi kulak damlası bide antibyotik verdii gece kulak ağrımdan hiç uyuyamadım,,

geçmiş olsun nektarcım..

dikkat et bnm sıpada sabah hafif öksürüyordu...

yaa üstünü örtmeme izin vermıor akşamları .. sıpaaaaa...

cnm sıkıldı onada eve gidince ıhlamur bal vericem..

ben ole yaptım unitem varr duvardan aynalı konsolum var masam var ama su sorunum var koltugu esım arkadasına yaptırmıstı oda ıflas ettı krlentlerim sehpam ve berjerım yok bıde köse takımın ortasına ek ıstemıstım bunlar yapmadan kapattı tukanı benım kıler yarım kaldı bıde kenarları derı kaplamalı 1.kat oturyorum gırıste ama onu bıle yırtmıslar geçirirken yane bol bı facıa attlatım sımdı arıyorum erksikleri tamamlıyacak bırısını

heheheh ne kredısı kısss

evlendık zillendık kredısı

gecmıs olsun cnm
süpermış akşam yapacakların
akşam olsunnn
bende hastayımmmm

doktordan geliyorum şimdi kulaklarım iltihablanmış boğazlarım inmiş burun spreyi kulak damlası bide antibyotik verdii gece kulak ağrımdan hiç uyuyamadım,,
sanada gecmıs olsun cnm

sende dıkkat et cnmda hasta olmasın
aman aman cocuklar hasta olmaktansa büyükler olsun
kıyamam onlara
dıllerıde yok desınler şuram ağrıyo

teşekkür ederim canım, benimkisi biraz naz
çocuklar öyle yaa hiç sevmiyolar üzerlerini örtmeyi, kardeşim de ne inatçıydı annem bin kere uyanır örterdi üzerini..
en soğuk kış gecelerinde bile kollar yorganın dışında uyurdu, hala da öyle gerçi..
geçmiş olsun miniğine

bu akşam yemek memek yapmıyorummmm offfffff yoruldum ayyyyyyyyy bu akşam hürrem var ona bakıcam rahat rahat kocısle battanıye altındaaa

,

anladım cnm hyrlısı olsun bıter ınş biranönce

kızlar ya hstnede bi kzı gördüm bi görseniz melek gibi yüzü var o kadar temiz görünüyo ki allahım özenerek yaratmış sanki yüzünde bi pürüz yok sivilce yok hayran kaldım ya maşallahhhh

hazalım sanada geçmiş olsun cnm .. soğuk memleket dikkat et yavrum...

ben dizi falan takip edemiyorum..

çok hızla geçior zman arkamda yaptığım hiç bişe yook..

akşama eşmin teyzesi glicek misafirim var onlar izleyebilir...

kıvançı izliycem ben
eşimin gelmesi 11i bulur

hürremi netten takip ediyorum artık :101:

ayyyyyyyyy ben de guneyı begenıyorummm aslında nedendır bılmem kutsı benım çok hosuma gıderr gamzelı erkek sevıyorum ben esımde onu andırıyorrr gemzelerıd evarrr bu arada bendede var gamze hemıde yanaklarımda ve belımde 2 adet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…