Kokoşş Hatunlar Kulübü

Brck canım sonucu aldın bir şey mi yazıyorda panikledin yoksa doktora mı ulaşamadım..Pek o raporlardan bir şey anlaşılmıyo dok. daha iyi yorumlar.Ense ölçümü normal oğluşun test temiz çıkar..
cnm hayır ama bana değerler çok garip geldi...olumlu olumsuz bi açıklamada yazmıyor..doktor yarın nöbetçi bi tanıdığı aradım hast çalışıyo lab al sonucu sor bi die ama aramadı oda

kızlar sanırım depresyondayım herşey yapasım var kımıldayasım yok.Boğa burcuyla evlenilmemeli bir insan eve bu kadar mı düşkün olur hiç çıkmayım istiyor .oturan boğa

hoşgeldin tanıt kendini tanıyalım dün tanıttıysan yokdumm ama

cnm hayır ama bana değerler çok garip geldi...olumlu olumsuz bi açıklamada yazmıyor..doktor yarın nöbetçi bi tanıdığı aradım hast çalışıyo lab al sonucu sor bi die ama aramadı oda

nan brckk sen nerden bilcenn
hemen tasa yapıyon
sanki dr mübarekk yaaaaaaaa
stres yapma bekle bakem

günaydın kızlar,nasılsınız bakalım...ben okuldayım yine...
bir bakayım sizlere dedim...
amannnn dün haberlerde öğleden sonra İst.da havanın güneşli olacağı en azından yağmurun gideceği söylenmişti...bizde annemle kapalıçarşıya gitmek için anlaşmıştık...
ama hava bir garip yağmur yok burada ya sonra...işte o yüzden tereddütteyim...
bir diyorum gitmeyelim sonra gideriz bir diyorum sıcakta dolaşmak daha kötü kalk git...kararsız kaldım...
hava durumu ile ilgili net bilgisi olan var mı kızçeler ???

kıs sen dun demedım mı kıza kızının adı azramı dıyeeeee bunadın mı laaaa
ılkazraa kacıranlar ve tekrar dınlemek ısteyenler için kendunu tanıtrmısn bacum bende tanımıyom senu

delüüüüü
onu sordum biliyomda
şimdi onla tanıdımmı onuuu
alalal sen bunadın
tanıtma nedir öğren bacımmmm

kız şu kumrumada tattır sucuğada parise göçsün

sen verecen tarıfıı sen ıstetecennn bacımmmmm ısın sırrı sende cunkuuu
gercı okadar anntın canım sadece sucuk bolumunu cekmıstıı ama gerısede aynı sınsıle gıbı geldı ısteeee bide coşkun sucukları yemıstımmm ondan mı coştum aceppppppppp

Son düzenleme:
hoşgeldin tanıt kendini tanıyalım dün tanıttıysan yokdumm ama

evliyim mutluyum çocukluyum çalışıyorum yarım gün şimdilik(süt izni)kkokoşum ama 1 aylığına durdurdum kayınvalidem ve kpeder burda.normalde hophop zıpzıpımdır

hoşgeldin adacımm
git git bu aralar gitde
bugğün gitmee
dünkü gibi olcakmış biraz
bide gezme havası deel yatma havası
eve gıdesım vat alyam kahve yapıp duygulanasım vat içlenesim varrrr uyuyasım var löööööööööööö

noldu kızzzzzzzz ne buu duygusal bombardımann
tabii havalardandırrr

delüüüüü
onu sordum biliyomda
şimdi onla tanıdımmı onuuu
alalal sen bunadın
tanıtma nedir öğren bacımmmm

nannn sen ole konusuncaaa bende tanıyon sandımmmmm laaaaaaa normelde tanımadıgımız kısye ılk tanısalım dıyosss sen dırek konuya gırınceee ben onceden tanıstınız sandımmm yoksa bılyosss herhalde tanısmak nedir
maden tanımıyon nıyeeeee yabancılarla hemen konusyonn hıhhhhhhhhhh

Son düzenleme:

Hiç takılma doktorun yorumlar bir şey yoktur eminim....Ben o testeleri çok güvenilir bulmuyorum ya niyeyse..

ahahahahah sinsileeeeeeeeeeeee
coşkun sucuğu yemedim ben ama bizimde öle oldu biliyonn
en son kim yer giderse o anlatır
bu iş böleeeeee

nan garu yazmış
cvp vermedi kimse falan 2 kere
bende kızçemin adını görünce sordum laaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…