cnm hayır ama bana değerler çok garip geldi...olumlu olumsuz bi açıklamada yazmıyor..doktor yarın nöbetçi bi tanıdığı aradım hast çalışıyo lab al sonucu sor bi die ama aramadı odaBrck canım sonucu aldın bir şey mi yazıyorda panikledin yoksa doktora mı ulaşamadım..Pek o raporlardan bir şey anlaşılmıyo dok. daha iyi yorumlar.Ense ölçümü normal oğluşun test temiz çıkar..
kızlar sanırım depresyondayım herşey yapasım var kımıldayasım yok.Boğa burcuyla evlenilmemeli bir insan eve bu kadar mı düşkün olur hiç çıkmayım istiyor .oturan boğa
gunesimmmm gemişşşşşşşşşşşşnirdesin nannnn
hoşgeldin tanıt kendini tanıyalım dün tanıttıysan yokdumm ama
cnm hayır ama bana değerler çok garip geldi...olumlu olumsuz bi açıklamada yazmıyor..doktor yarın nöbetçi bi tanıdığı aradım hast çalışıyo lab al sonucu sor bi die ama aramadı oda
delüüüüüüüüü
kıs sen dun demedım mı kıza kızının adı azramı dıyeeeee bunadın mı laaaa
ılkazraa kacıranlar ve tekrar dınlemek ısteyenler için kendunu tanıtrmısn bacum bende tanımıyom senu
kız şu kumrumada tattır sucuğada parise göçsün
hoşgeldin tanıt kendini tanıyalım dün tanıttıysan yokdumm ama
hoşgeldin adacımmgünaydın kızlar,nasılsınız bakalım...ben okuldayım yine...
bir bakayım sizlere dedim...
amannnn dün haberlerde öğleden sonra İst.da havanın güneşli olacağı en azından yağmurun gideceği söylenmişti...bizde annemle kapalıçarşıya gitmek için anlaşmıştık...
ama hava bir garip yağmur yok burada ya sonra...işte o yüzden tereddütteyim...
bir diyorum gitmeyelim sonra gideriz bir diyorum sıcakta dolaşmak daha kötü kalk git...kararsız kaldım...
hava durumu ile ilgili net bilgisi olan var mı kızçeler ???
eve gıdesım vat alyam kahve yapıp duygulanasım vat içlenesim varrrr uyuyasım var löööööööööööö
delüüüüü
onu sordum biliyomda
şimdi onla tanıdımmı onuuu
alalal sen bunadın
tanıtma nedir öğren bacımmmm
cnm hayır ama bana değerler çok garip geldi...olumlu olumsuz bi açıklamada yazmıyor..doktor yarın nöbetçi bi tanıdığı aradım hast çalışıyo lab al sonucu sor bi die ama aramadı oda
sen verecen tarıfıı sen ıstetecennn bacımmmmmısın sırrı sende cunkuuu
gercı okadar anntın canım sadece sucuk bolumunu cekmıstıı ama gerısede aynı sınsıle gıbı geldı ısteeee bide coşkun sucukları yemıstımmm ondan mı coştum aceppppppppp
eve gıdesım vat alyam kahve yapıp duygulanasım vat içlenesim varrrr uyuyasım var löööööööööööö
nannn sen ole konusuncaaa bende tanıyon sandımmmmm laaaaaaa normelde tanımadıgımız kısye ılk tanısalım dıyosss sen dırek konuya gırınceee ben onceden tanıstınız sandımmm yoksa bılyosss herhalde tanısmak nedir
maden tanımıyon nıyeeeee yabancılarla hemen konusyonn hıhhhhhhhhhh
ahahahahah sinsileeeeeeeeeeeee
coşkun sucuğu yemedim ben ama bizimde öle oldu biliyonn
en son kim yer giderse o anlatır
bu iş böleeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?