aynen öyle burcu..
ayılmaıyorum.. halim yok..
ayyy
birde kuaför işi beni gerior.. bir oturacm.. sar sar.. bitmez bu saç...
evet kuşum.. kolaye takmamaa karar verdim zaren..
bugunde ayakabımla uygun bir küpe alcam cnm.. yeterli..
çok tşk ederim öpüyorum senii
annneemmm benmmm
tost makınandamı yok kuşum..
odada süper olar bakkkk
gril ne laaaaaaaa
benim tefal tost makinam ama ızgara özellikli onda yaptımmmm
gril ne laaaaaaaa
benim tefal tost makinam ama ızgara özellikli onda yaptımmmm
sen dedın yaaa grılde yaptım dıye tost makınesı ıste grıll ozeliği olanlar var yaa ondan
nan ıllaaaa luluk luluk mu yaptırcan sacını KIRIK FON CEKTIRRR GERCI ODA UZUN SURER SENIN C-SACINDA AMA OLSUN LAA GUSEL OLCAN SONUCTA
bebeğimm kalun bukle yaptırıcm saçımı.. onuda dğnık salaş tolatıcam..
oda uzun sürecek.. kırık fönü ben pk sefmıorum.. uçlarda oluyor dalgalrrr.. hepp .
çeyiz mağazalarında elektrikli var alüminyum gibi şiş falanda var içinde şişe takıyon onlardan almak gerek eve bi tane aslında 35-40 tl falan sanırım
akşam olsada evıme gtsemmsıkıldımmm
sabah dayanamadımm camları sıldımmmm işyerının yoruldummm ama napım yaa gözume takılıo süreklı parmak ızlerıı ama son daha sılmem gtcemm zaten ınş
tost makinasıda yapıyoda oda kokusuz ızgara gibi bişi...yokk bee amann napcan fazla eşya boşaa
benim tost mak aynı şeyi yapıyooo
açıyon şöle iki tarafa ızgara gibi pişiriyoo zati
ben fazla eşya sevmemmm
bismillah daha yeni geldik garu gitsem diyooo
bende kırık fön sevmiyomm
biraz orta yaşlı işi bence
dalgalı hareketli fön çok da hoşş
ve yaşımız itibariyle uygun benceeeeeee
yaşlı işimiiiiii
hem evliyim,hemde cocuğum var 17 aylık hemde kokoş vede bakımlıyım allahıma şükür..kendime bakmayı seiyorum napıyım...fizikde yerinde allaha şükür ..boy 1.65 kilo 49....giyinmek süslenmek dedinmi akla ben gelirim...düzenli spor yaparım hala..platesimi eksik etmem...düzenli beslenirim...saçım sürekli boyalıdır,makyajı severim...güzel vede çekicide giyinirim...böylelikle kendime güvenim tam...bence bütün evli bayanlar bakımlı olmalı...salmayın kendiniziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?