ada kardeşinin doğum günü kutlu olsun.
güneş en pratik yemek tavuk sote pilav cacık bence.
EVET AMA BEN TAVIK YEMIYORUM TATLIMMMM cok zorda kalmadıkcaaaa evde pek tavuk yapmammm
Dün bayat ekmeğim var die tost ve çay yapmıştımm..
bu akşamda
köfte
patates
biber kızartması
antep fıstıklı ve cevüzlü baklava var:)
bide soğan ovarım ohhh
sucuk ekmekkEVET AMA BEN TAVIK YEMIYORUM TATLIMMMM cok zorda kalmadıkcaaaa evde pek tavuk yapmammm
kutlu mutlu olsun yeni yaşı
kızartsammı, üstüne yoğurtuff bilemedim şindi
sucuk ekmekk
makarnanın yanına köfte olur ama yoğurmak felan uzun iş.
hazır alsan :26:
http://davf.daisypath.com/AZqip3.pngne yazalımmmmmmmmm?
üç kişilik bir hayat
üç kişilik bir masal
masalımız şimdi başladı
hangisi olabilir.
önerin varsa yaz.
şimdi bişi dicem kızcaksınz yıne hazır koftede yemem aslaa bıara yemeye calstm ama cıks bana gore bır tad dııl ılla kendım yogurcamm. onuda hafta bası kocem yogurdu yedık tekrar kofte yemez sanırımmm.. pofff buzluktada bişi yok mantı yapsam yanınaa salata olur aslındaa ama kcoem mantı cok sevmiii:):) acaba kandırsamda pizza partismi versekk ay ne cok dusundum yahu
brckim senin bol bol sebze yemen lazım
biraz sıradan besleniyon bencee
soğan mı ovucann anamm bi ben sevemedim şu soğanı kii bunlarla olmaz beeeeeee
şimdi bişi dicem kızcaksınz yıne hazır koftede yemem aslaa bıara yemeye calstm ama cıks bana gore bır tad dııl ılla kendım yogurcamm. onuda hafta bası kocem yogurdu yedık tekrar kofte yemez sanırımmm.. pofff buzluktada bişi yok mantı yapsam yanınaa salata olur aslındaa ama kcoem mantı cok sevmiii:):) acaba kandırsamda pizza partismi versekk ay ne cok dusundum yahu
ne bilim cnm bunları çekiyo ne zamandır cnm ette yemem lazım çünkü.o yüzden köfte yiyim hem akşam.
biz soğanı seviyoruz cnm yaaa eşim ister bazı yemeklerin yanındaa köftele gitmezmi hele ımmm
tövbeler olsun ben de yanlış bişe anliycam şindiii ahahahkız 3 patlıcanla neler olar karnı yarık
kızartma
herbişiy iştee
3 patlıcan az deel ha
kızmam çinkim ben de yemem hazır köfte, bi pınarın bi köftesi vardı onu seviyodum.şimdi bişi dicem kızcaksınz yıne hazır koftede yemem aslaa bıara yemeye calstm ama cıks bana gore bır tad dııl ılla kendım yogurcamm. onuda hafta bası kocem yogurdu yedık tekrar kofte yemez sanırımmm.. pofff buzluktada bişi yok mantı yapsam yanınaa salata olur aslındaa ama kcoem mantı cok sevmiii:):) acaba kandırsamda pizza partismi versekk ay ne cok dusundum yahu
tövbeler olsun ben de yanlış bişe anliycam şindiii ahahah
kızmam çinkim ben de yemem hazır köfte, bi pınarın bi köftesi vardı onu seviyodum.
hımmm peynir, zeytin, çay
2-3 pattisi haşla, soy iri iri doğra
1 soğanı yağda çevir pattisi ekle, baharat ekle tamamdıır kahvaltı sofrası
köftede tabiki yemen lazım et muhakkak
ama sebze pek yemşiiyon sanırımm
olmaz brokoli ispanak semiz otuu
haftada 1-2 muhakkak balıkkk öle yaneeee
çay ve köfteyle asla soğan yimem ığyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?