hıı 1 gün için buzluğa atma diyon öyle mi alyam, taam öyle yapim madem, tuzliyım güzelce dolapta bekletim :26:casperimın ki çok masum öle şeler bilmess
kulakları çınlasın muckk öptüm onu(brck söle ona)
3 kabağı vardı ne zaman sorsan hiç bitmezdi ahahahahahah
zor çözülür 1 güncükden bişiy olmaz buzdolabının içine arka tarafa koy emi
somon mu aldırıyım kuzum, hek balığını da seviyorum bennNekim bende kızartmasını yapmam
1,5 senedir yapmaya başladım fırında...
kışın hamsi buğulama yaptım genelde.sonra büyük balığa sardık.çupra ve karadeniz somonu tavsiye ediyorum somonu özellikler..
ohhhkızlarrrrrrrrrrrrr
kocem aradı da annemle konuşmuş yemeğe gelin demiş anacımm
ahaha yemek derdim kalktı ortadan gerçi yemekde vardı az çok ek yapicaktım ama olsun
eet biz balığı hep dışarıda yiyoruz, daha hiç yapmadım beceremem diye. taam yarın deniyim, alsın kocam bu akşamnekimm balık yapamdınmı ooooo dışarda yedinis dimekk
fırında yap annem yağlı kağıt üzerine koy
tuz k.biber ımm missssssss
aa hiç duymadım, denerim ben bunupırasalı yumurtada denemenizi tavsiye ederim kızlar ben çok seviyorum:)yeşil yerlerini doğrayın kavurun yağla tuz karabiber ve yumurtayı kırın.harika olirrrr
sendne garu olmassay ben pırasada yemem hayattaaa agzıma koymam cocum ıcın mecbur yapym bazı yemedgm yemklerı ama kv saolssn onda telafı edıyrz bazndeee :)
hıı 1 gün için buzluğa atma diyon öyle mi alyam, taam öyle yapim madem, tuzliyım güzelce dolapta bekletim :26:
somon mu aldırıyım kuzum, hek balığını da seviyorum benn
ama ben sulu olsun istemiyorum, unlasam yağlasam olur dimmi fırında?
ohhhafiyet olsun, kolaya kaçtın gene
eet biz balığı hep dışarıda yiyoruz, daha hiç yapmadım beceremem diye. taam yarın deniyim, alsın kocam bu akşam
aa hiç duymadım, denerim ben bunu
sendne garu olmass(böcük stayla)
böcuk aldınmı len cvbını garularu cıldırtıyorsun akşamustu akşamustu
kıskançlanıyorummkızlaaaaaaaaaaaaaaaaar
3 gün tatilim oleeeeeeey!
bu haftasonu nöbet yok.
23 nisanda tatil.
ayy çocuğa beyin mi yediriyonhade be böcuk halt etmıs asıl benden garu olur yemedıgım halde cocumaaa yaptıgım ıhmal etmedıgım ıcın cocumun hıcbırseyını eksık etmem beyın ciğer ve kendım yemedıgım her bırseyını yaparm :):)
hehe buarada pırasa unıv kadar en sevdıgım yemektı bır ark yaptı son yıyyşm olduuu .. o
ama sulu olmuyo dimmiiidimihamileyim kızdırmasın beniiii duyuyonmu böcük garusu benden garu olurrr
nekim fırında yaparsan unlamana gerek yok...
karadeniz somon zaten tavuk eti gibi bir balık.doğru düzgün kılçığı bile yok.1 tane yeter size...
güzelce borcama koy kenarlara patates arzuya göre soğan halkaları tuzla azcık yağla..fırında 30 dk falan pişiyo sanırım.
ahahahah nekim çok fenasın yafssssssss
patlıcanı patlıcan gibi düşün hallice
eğri düşünme hahahahah koptum
hehe bende makarna mantı yapmam evde kocem sevmezz yemekten saymaz onlrı dun o yoktudaa ohh agzıma layık bır makarna yaptımmmm ben makarnaya bayılırrrm cok sveerım napim cnmm :):) hehehe
soganı bende ancak cıg yerım onnda hazmı zor tabee
kendıne ii bak asgum mujkkkk
Hadi ordan böcük en azından senin gibi sürekli dışarda yemiyoruz
evimizde yiyok:)
makarna kolay yemekmiymiş ne alaka
her yemeğin yanına pilav gitmeyebiliyo yeri geliyo makarna yapılıyo..
pilavla makarna arasında fark yok bağa göre:)
yeri geliyo kahvaltı yenilebiliyo çünkü her zaman yemek yenmiyo sıcak günlerde özellikle ağır gelebiliyor bazen.
kendi hergün sanki kocasına şiş kebaplar haydariler mantılar börekler açıyo
bide sade makarnayı bende komam kocama çünkü yemez yanına ek bişi ister haklı olarak...ama bi ıspanağın yanına salçalı makarna gider mesela..tutup pilav yapamamki
böcüğüm bende hergün soğan yumurta yemiyorum. arada sıkılıyoruz aynı yemekten değişiklik olsun diye yaparım çay demlerim kahvaltılık çıkartırım.
sen akşam hiç kahvaltrı yapmadın mı değişiklik olsun diye.
pırasaya bayılırım hemde kavurmasına.
yarın yapayım bari.
hıı 1 gün için buzluğa atma diyon öyle mi alyam, taam öyle yapim madem, tuzliyım güzelce dolapta bekletim :26:
somon mu aldırıyım kuzum, hek balığını da seviyorum benn
ama ben sulu olsun istemiyorum, unlasam yağlasam olur dimmi fırında?
ohhhafiyet olsun, kolaya kaçtın gene
eet biz balığı hep dışarıda yiyoruz, daha hiç yapmadım beceremem diye. taam yarın deniyim, alsın kocam bu akşam
aa hiç duymadım, denerim ben bunu
sendne garu olmass(böcük stayla)
böcuk aldınmı len cvbını garularu cıldırtıyorsun akşamustu akşamustu
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar
3 gün tatilim oleeeeeeey!
bu haftasonu nöbet yok.
23 nisanda tatil.
hade be böcuk halt etmıs asıl benden garu olur yemedıgım halde cocumaaa yaptıgım ıhmal etmedıgım ıcın cocumun hıcbırseyını eksık etmem beyın ciğer ve kendım yemedıgım her bırseyını yaparm :):)
hehe buarada pırasa unıv kadar en sevdıgım yemektı bır ark yaptı son yıyyşm olduuu .. o
dimihamileyim kızdırmasın beniiii duyuyonmu böcük garusu benden garu olurrr
nekim fırında yaparsan unlamana gerek yok...
karadeniz somon zaten tavuk eti gibi bir balık.doğru düzgün kılçığı bile yok.1 tane yeter size...
güzelce borcama koy kenarlara patates arzuya göre soğan halkaları tuzla azcık yağla..fırında 30 dk falan pişiyo sanırım.
hayır nekim neden sulansın hatta çok az su atabilrsin dibine sarmasın die.ben atmıyorum balığın dışı sarıyo borcama ama zaten dşını soyuyok yerken:)kalıyo borcamda
bu arada böcük bize sizden garu olurmu dioda kendi evde balık bile yapmıyo o nasıl olcekkk
duy sesimi böcükkk çok pis hırslandım sağaa huhahaha:)
alyacım bizim topicte patlıcanın yeri çok özeldir de nekkk anladın sen onuuu
selamlar herkese gerçi akşam oldu kimse yok ama
miroşu bi arıyım akşam unutmazsam çok mu ağrısı varmış yaa
selam anam selammmmmmmmmmmmmmmm bak benn yemeemı yedımmm mısırımı yıyommm koceme cılve edıommm bıde sıze yazıommm benden garun olr
benden olma mı benden de olurrrr.
biz de yemeğimizi yedik bulaşıklarımızı topldık yatak odamızın savaş alanı halini toparladık, salona bi çekidüzen verdik kocamı yolladım şimdi de burdayımmm
kız ne mısırı yion şu koçanlı yazın çıkan bildiğimiz mısır mı yoksa canımı isteticen haa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?