Kokoşş Hatunlar Kulübü

ayy maşallah tatlım yaa...
kuzenlerimin hiçbirinde kalmadı inşallah bendede kalmaz cnm yaa...
senin isteyerekmi oldu sez.ben istekli istiyorum

benim dr normal doğurmamı çok istedi

eşimle ben seeryan istedik benim problemli bi hamileliğim geçti

6 aylık hamileyken apandisitten 4 gün hastanede yattım eğer ameliyat olsaydım kızımı kaybedecektik olmadım şükürki

sonrasında sancılaım başladı ilaçlarla engelledik sürekli yattım günümü öle tamamladım ben resmen 3 ay doğum sancısı çektiim sonra kızım makat gelişli yani tersti dönmedi suyuda azdı dönemedi yavrum sezeryan oldum hiçte abartıldığı gibi değil çok basit sadece karnında kasık kısmında gülen bebek ağzı gibi dikiş izi oluyo

kızlar benim bu saatten sorna da 15-20 kilo alma şansım var dimi?
17 haftalık hiç kilo almamış bi hamile olarak?

6 aya kadar ben 17 kilo almıştım zaten şimdi son iki aydır 1.5-2 kilo adım hala dikkat etmiyorum ama benim kilo alışım başta çok hızlıydı ilk reglim geçti 2 kilo fark attım ben göbüş bile vardı bende..Yani belki az alırsın başta almayınca gerçi son ay çok alınıyor diyorlar ama...

efsun gülen bebek hehe sevimli geldi birden:)Bence ileride o izi bile yok edecek teknolojiler gelecek doğuma..

smoker maşallah annem sen rekor kırmışsın koca göbek

gunaydın hatunlarım nasılsınızz?

dun işyerınde kulagıma bır agrı gırmıstı ve tıkanmıstı aksammm eve gıdene kadar acılmadı bende acıle gıttım en son cunku kulaklarım duymamaya basladı veee basıma sıddetlı agrılar gırmeye basladı ..
neyse doktora rıca ıle baktrdık solebı grev yuzundn bakmıyorlarmıs ..

tabı oda deıdkı onemli bişi yok bolbol sakız cıgne yerıne gelsın basınc yuzundn kaymamı bişi olms dedı egec boyu sakız cıgnedım nefret ederım yaaaa sakızdann. biraz gectı buarada tansıyonumda yukselmıs tabeee neyse gecedeee gezdık geldık:)): zorlu bir yolculuktu hihihhihi

kıskançlanıyorumm

ayy çocuğa beyin mi yediriyon

benim de önceki işyerimde yayla çorbasından midem bulandı daha ağzıma sürmedim, annem mis gibi yapsa da yemem.

ama sulu olmuyo dimmiii

hee verıyrm vermek lazım
gerçi bir besin degeri yok falanda denılıyorr ama annemlerde malum eskı ınsanlr olmaz olurmu dıyorr vereleım bız zararıı olmaz

bebemm cok guzel olmssn bellı ama net fotolrıı ısterımm hadıse kım laaa sne ona onbınyuz basarsın beee fızık sende muhtesemm o tontıs bişi bacaklrı falan

Bak hepiniz gözelsiniz birbirinizden senin Saçlarıın rengi yeter be Esma..

hade hade kıvırmaaa

güneşimmm iltifatların için tşk ederim şekerim...

öpüorum seniii gözel hatun...

zaten burda en çirkinimizz... smokerrrrrrrrr( Hıncını Almak İstyen Sinirli Esma )

Tüüünaydınn, servisi kaçırdım 9 u geçiyodu şirketteydim
esma, efsun ve minik prensese

hade hade kıvırmaaa

güneşimmm iltifatların için tşk ederim şekerim...

öpüorum seniii gözel hatun...

zaten burda en çirkinimizz... smokerrrrrrrrr( Hıncını Almak İstyen Sinirli Esma )

Çirkin mi ben mi ellerim ve ayaklarımda şişmeye başladı artık son halim şu çirkinmiyim Allah için...

GÜNAYDINLARRRR HATUNLKLARRRRRRRRRRRRRR

NE ÇOK KAYNATMISSINIZ MAŞALLAHHH

EFSUNUMM SÜPERSİNİZ ANALI KIZLI ANNEMM

ESMOŞŞŞ NAN Bİ İÇİM SU OLMUSSUN HEEEEEEEE MAŞALLAHHH

Son düzenleme:
GÜNAYDINLARRRR HATUNLKLARRRRRRRRRRRRRR

NE ÇOK KAYNATMISSINIZ MAŞALLAHHH

EFSUNUMM SÜPERSİNİZ ANALI KIZLI ANNEMM

ESMOŞŞŞ NAN Bİ İÇİM SU OLMUSSUN HEEEEEEEE MAŞALLAHHH

canm tşk ederim...

valla dünya para verip bişye benzemeye çalıştık

dün eşim kolye almış ama isim yazılı hıc sevmım o kolyelerı ben yaatakmamda

bıde gtmış yatak odasının aynasına asmış ordada ıkı tane kücücük uğur böcuklerı vardı onlara tutturmuşş bende görmemezlıkten geldım dıo bak bak orda ne varcocuk gıbı yaa
cok sevmedım ama sevdım gıbı yaptımmm

alya asgumm hoşgeldunnnnnnnnnnnnn gördun mu esma gacusunuuu cok gözel olmusss

alya asgumm hoşgeldunnnnnnnnnnnnn gördun mu esma gacusunuuu cok gözel olmusss

BENDE SANA YAZICAKTIMM
GEÇMİŞ OLSUNN TATLIŞIMMMMM

BENDEDE KULAK SIKINTILIYDI Bİ DÖNEMMM

HEEE GÖRDÜM ANNEMMM ÇOK HOŞ OLMUŞ

altın mı almışş kıssssss
amann sende bişiy beğenmiyon düşünmüş almış yaa

bi oduna denk gelsen napcaktınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…