saol cnm.valla diriydi kütür kütürde tadı aşırıda yoktu yani..koca 2 dilimi ben yidim:)
karpuzmuu yarasınnnn ben daha hazıranda ancak yerımm
günaydın gacilerrrrrr
dün sizi cepten takip ettiimmm
unutmadım ve resim eklaedim kuzumla resimlerime bakınn
aynen tk fark göbüşümm küçükkİyidir özüm...Ne olsun kalktık geldik göbüşümüzle sabahın bir körü....
saol cnm.valla diriydi kütür kütürde tadı aşırıda yoktu yani..koca 2 dilimi ben yidim:)
kol altındaki detayı yaptırmamıştın demi bacım.
ama olsun saçınla elbisenle bi bütün görmek istiyik seni bizzzz
bak göbek möbek yok maşallah annem sende bide sez.kalıyo diolar.çevremde hiç kalanı görmedim ama:)
anasına kızınamaşallah cnm ck güzlsn kzında sana cekmmışşş yaramass
yok canım walla kalmıyo göbek neyim kalanda var ama önemli olan emziriyorum diye homini gırtlak yememek ben 21 kilo almıştım hamileliğimde 2 y sonra hepsi gittii hatta dr kontrale gittiğimde ağzı bi karış açık kaldı mümkün değil dedi bu kadar çabuk okadar kilo ve ne bi sarkma ne bi çatlak adam 5 dk kendine gelememişti halada beni örnek veriyomuş hamilelere namımmmm yürüdüüü beeeeeeeeeeeeee hatta benim arkadaşım gidiyo şimdi drumuzaa seni örnek verdi dedii bende dedimki diyo hocam o kötü örnek cıksss ben öle olamam dedim diyoo adam sana hayran kalmış diyoo dedim ki allahtan doğurduumm kurtuldumm
Efsun sen çok güzel kadınsın lannnn
kızın çok tatlı maşallah zilli
kol altındaki detayı yaptırmamıştın demi bacım.
ama olsun saçınla elbisenle bi bütün görmek istiyik seni bizzzz
bak göbek möbek yok maşallah annem sende bide sez.kalıyo diolar.çevremde hiç kalanı görmedim ama:)
yok canım walla kalmıyo göbek neyim kalanda var ama önemli olan emziriyorum diye homini gırtlak yememek ben 21 kilo almıştım hamileliğimde 2 y sonra hepsi gittii hatta dr kontrale gittiğimde ağzı bi karış açık kaldı mümkün değil dedi bu kadar çabuk okadar kilo ve ne bi sarkma ne bi çatlak adam 5 dk kendine gelememişti halada beni örnek veriyomuş hamilelere namımmmm yürüdüüü beeeeeeeeeeeeee hatta benim arkadaşım gidiyo şimdi drumuzaa seni örnek verdi dedii bende dedimki diyo hocam o kötü örnek cıksss ben öle olamam dedim diyoo adam sana hayran kalmış diyoo dedim ki allahtan doğurduumm kurtuldumm
canımmm allah sağlıklı doğum nasip etsin..
benden sana diceğim tek tavsiye..
doğumdan sonra.. dikkat etmez homigırtlak devam edersen... normalda doğursan sezoşta doğursan kalır... göbek.. hemde kat kat kalır..
ama dikkat edersen.. hiçbişe kalmaz.. herşey kadının elindedirrrrrr
kızlar benim bu saatten sorna da 15-20 kilo alma şansım var dimi?
17 haftalık hiç kilo almamış bi hamile olarak?
Efsun beni de ekle bende göreyim seni ve kızını..
Bu arada o yirmi kiloyu nasıl verdin benimde öğrenmeye ihtiyacım var ne yaptın???
hahahaha öyle bir varki ben 6 aya kadar gram almadım
canım o senin güzellğin fena değilim işte elime yüzüme bakılır iştee
kızım çok fena çoookkk dün dudağımı ısırdıı düşün işte ne kadar fena olduğnu
allah sanadaböle resimlerini paylşmayı nasip etsin
ekledim canım
canım o kilolar söle gitti ben hiç yatak yüzü görmedim hastanede bile hep ayaktaydımhatta bi tane dikişim açıldı ama yılmadım kızımda huysyz ve gazlı bi bebekti eee tabi kayınvalideminde hakkını yiyemem kızıma sürekli eskiden kalma şeyleri uygulama çabası beni kızımın başında nöbet tutmaya zorladıı sonuç uykusuzluk stres ben bol bol rezene içtim çok güzel süt yapıyor tahin helvası yediim çok güzel süt yapıyo işin özü hayatım hareket edersen çabuk veriyosun birde lokusayken terleyin unutmayın bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?