Kokoşş Hatunlar Kulübü

günaydın kızlar ben geldiiiiiiiiiiim.
Nasılsınız?
Ben iyiyim ve yorgunum.
Ama evimi tertemiz yaptım.
Cumartesi evde olmak ne kadar farkettiriyor.
Havalar ısınınca oğlumla evde olmak daha rahat oldu.
Ben nereye oğlum oraya.
Hihihi benden garu olur. Ah bide zamanım olsa.

Günaydın herkeseee

böcükk rabbim sabır versin inşallah tez zamanda hallet işlerinide bir an önce kurtul bence

amın cnmm
ahh ahh az kaldıda benımda sabrım az kaldı

ne dıyemkı yaa yüzüne tükürsemm yağmur yağar sanır bölelerı
ustada dıoo herkes bılıoo ne mal olduğunu herkes bıktıı

ya cnm ölede bı gururum var
yetr artık dıyıp cıkcemmde işte sabır yaa
maddı olarak eşim çalışıoo olsa
mıcmıctımmm

neyse cok yoğunum gelırımmm başımda dıkılıooo uyuss

günaydınlarrrr kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

işler yoğun az düzene sokam gelicemm

çok güzel tatil geçirdik kızçemle

bende herkezin tatili kötü sandım beyaaaa

ayhh canım geçmiş olsun metin ereneee
ama benim de kızçem bugün fenaa
kaçgündür aslında halsizdi ama bugün de hasta hasta bırakıp geldim pofffffffffff boğazları fena
dr götürcek annem

ben garuu olmaktan vazgeçtim sıkıldım yaaa daha doğurmadan

oğluşunu yirimmmmmmmmmmmm benimde olunca gezecem onunla park yasak onun dışında heryere gidebiliriz

dün bana temzilikçi geldi kaynanada ütülerimi yapmaya bigün öncesinden geldi ben hasta olunca aramıştı gelimmi die bende cıkss ben uyucam kendim ederim çora felan demiştim alınmış darılmış nie istememişim gelmesini ahhahahah bende pazar günü aradım dedim gel yemek ederik kociş cafede derbi maç vardı yoğundu gelmedi yemeğe kaynana ile oturduk karşıklıklı makarna yedikkk yoğurtlu dünde dedim anne köfte yaapp diyo sana börek getirdim dedim ben börek yemiyom artık

köftede yaptırdım buzluğada attımmm eim de ak pak oldu kediyi vermek için yer arıyom diğeer kadın yan çizdi...

haaa unutmadan cmtesi görümcek geldi geçmiş olsun dimeye dedim ben sana kırıldım dio sen beni yanlış anladın dedim cıksss ben bişi demedim zati kocimm ona kızmıştı bana hamişler yok dötü başı beli ağrır he yeri ağrıcak tabii gibi konuşmuştu dedi hade migros AVM ye gidelim bebeğe beşik alıcam saralı beşikten dedim ağrım var fazla gezmeyiz kahve içer döneriz dedi iyi dedimmm gittik çok gezmedik 23 nisan die indirim yapmışlar mother care girdik beşik 250den 200 e düşmüş dedi alayım yatağı ayrı oda yarıya inmiş tüm ıvır zıırı ile 300 felan adam dedi arabalarda indirimde çok güzel tarvel sistem araba 600 den 430 düşmüş görümcek dedi ben bunu alıyım beşiği başkası alsın dedim araba baya uygunmuş aldırdım arabayı ona çıkardım aradan dedim ne yok dicem eşim azmı yaptı kendiside yapsın tabeeee......

beşiğide anneme söledim ben alırım bekle dedi ohhh be herşeyi birine pasladım kaynana dio beşiği ben alcaktım dedimde annem alcak dio neyse ben başka bişi alırım artık dicektim alma anne nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ayhh canım geçmiş olsun metin ereneee
ama benim de kızçem bugün fenaa
kaçgündür aslında halsizdi ama bugün de hasta hasta bırakıp geldim pofffffffffff boğazları fena
dr götürcek annem

havaların dengesizliği annem yaa...

aman hemen iyileşsin kuzucuklar....

hafta sonu nasıl ağladı kuzum.. ne istedğinide söyleyemıor.. pert oldmmm

Alya, Esma geçmiş oslun yavruşlarınıza

Günaydın demedim ben, bir de yoğunum çok bugün

Alya, Esma geçmiş oslun yavruşlarınıza

Günaydın demedim ben, bir de yoğunum çok bugün

sağol cnm..

inşallah iyileşir yavrucaklarımız bir an önce..

çocukların hasta olması çok zor..

eşimlede papaz olduk sabah.. uykuszluktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…