sendende garu olmasss
doğum edınce daha cok evıne gadun alır gıbıme gelıyy
len ne iş ettınkı
koltuk altları duruyoo şu bu duruyoo hala dıon tmm bıttı
sen gel bıde benı iş ederken ızle
bakemmm bugün atmışındır hadi laaa
hahah doğum edince eim garu dolcak zaten almama gerek yokkk kaynana ve annem ne güne duryooo laaa paylaşsınlar eviii
kızz eve garu geldide ne oldu sanki mutfak dolap içlerini düzelttim gereksiz leri attım saçma sapan kaseler felan....dolabımı ayarladım kocişinki kaldı ....ütüledi kaynana hepsini onları özenle astım makyajları ayarldım çoğu çöpe lgitti artık almıcammm yazın az yaparım yeterli....bebeişin dolapları bidaha sildim sonra vitrin gibi konsollar varya onların içini temziledim bardaklar felan vardı hepsini yıkadım tüm perdeleri yıkadım hepsini astırdım kadına ve evde ne var ne yok hepsini yıkadım astım topladım yerleştirdim ev bir ay süper olur valla yapcakları evdeyken hepsini hallettim ama bana garu geldi nasıl iş anlamadımmm:44::44::44:
tüm örtüleri yıkadım kaynanaya verdim evde hiçbiryerde örtü koymicam daha modern duruyo laa hemm gereksizzz mobilyam zaten beyazzz
gızz oğluşuma arabasını görümcek aldı indirimden aldı hemde ama çok güzel vallahiii içime sindi...
hahah doğum edince eim garu dolcak zaten almama gerek yokkk kaynana ve annem ne güne duryooo laaa paylaşsınlar eviii
Kızz eve garu geldide ne oldu sanki mutfak dolap içlerini düzelttim gereksiz leri attım saçma sapan kaseler felan....dolabımı ayarladım kocişinki kaldı ....ütüledi kaynana hepsini onları özenle astım makyajları ayarldım çoğu çöpe lgitti artık almıcammm yazın az yaparım yeterli....bebeişin dolapları bidaha sildim sonra vitrin gibi konsollar varya onların içini temziledim bardaklar felan vardı hepsini yıkadım tüm perdeleri yıkadım hepsini astırdım kadına ve evde ne var ne yok hepsini yıkadım astım topladım yerleştirdim ev bir ay süper olur valla yapcakları evdeyken hepsini hallettim ama bana garu geldi nasıl iş anlamadımmm:44::44::44:
Tüm örtüleri yıkadım kaynanaya verdim evde hiçbiryerde örtü koymicam daha modern duruyo laa hemm gereksizzz mobilyam zaten beyazzz
Gızz oğluşuma arabasını görümcek aldı indirimden aldı hemde ama çok güzel vallahiii içime sindi...
Brcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nerdesin laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
budayımmmmmmmmm canımmm işim vadıı
offffffffffff avatara bak beeeeeeeeeeeeeeeeeeee yafruuuuuuuuuuuuuuuuuu
ben senle kustummmmmm
bende bacum bende..
dün güneş karusunu aramış... beni aramadı
niye laaaaaaaaaaaaaaaaaaNaptımmm
bende bacum bende..
Dün güneş karusunu aramış... Beni aramadı
bende ousden kustum zatennnn esmoş sen bana numaranı ver annem bende senı ararımmmm
öncelıkle görmcektekı bu değişimi neye borçlusunuzgüle güle kullansın paşannn
ee garu gelmeseymış sen yapmışsın her bişeyıı
bende cok şey atcemde kocem gtsın ev işibellı olsun öle
halılar yıkancak koltuk takımımın kılıflarını değiştrtcemm köşe takımım yıkancakk Allahtan kolay cıkar yıka
cok işim varda ev işi yüzünden herşey beklıoo
örtüde neymış lenn at tabee benım hıcyokkk
Nan beben hastaymış bilmiyodum
heç yazmıyo dedimm meğer eren hastaymışşş
kumrum hep yazıyor ondan aradım
cvp yazamadım ayıp oldu ona diye aradımmm kuşşşşşşşşşşş
yasdımmmmmm nedenını esmoşla aynıhıhhhhhhhhhh
güüüünayyyydııııııın
kız kokişşş ben geldim sen kaçmışsın bizim topictennnnşimdi de ben gidicem 10 dk.sonraaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?