Kokoşş Hatunlar Kulübü

sendende garu olmasss
doğum edınce daha cok evıne gadun alır gıbıme gelıyy

len ne iş ettınkı
koltuk altları duruyoo şu bu duruyoo hala dıon tmm bıttı
sen gel bıde benı iş ederken ızle

hahah doğum edince eim garu dolcak zaten almama gerek yokkk kaynana ve annem ne güne duryooo laaa paylaşsınlar eviii

kızz eve garu geldide ne oldu sanki mutfak dolap içlerini düzelttim gereksiz leri attım saçma sapan kaseler felan....dolabımı ayarladım kocişinki kaldı ....ütüledi kaynana hepsini onları özenle astım makyajları ayarldım çoğu çöpe lgitti artık almıcammm yazın az yaparım yeterli....bebeişin dolapları bidaha sildim sonra vitrin gibi konsollar varya onların içini temziledim bardaklar felan vardı hepsini yıkadım tüm perdeleri yıkadım hepsini astırdım kadına ve evde ne var ne yok hepsini yıkadım astım topladım yerleştirdim ev bir ay süper olur valla yapcakları evdeyken hepsini hallettim ama bana garu geldi nasıl iş anlamadımmm:44::44::44:

tüm örtüleri yıkadım kaynanaya verdim evde hiçbiryerde örtü koymicam daha modern duruyo laa hemm gereksizzz mobilyam zaten beyazzz

gızz oğluşuma arabasını görümcek aldı indirimden aldı hemde ama çok güzel vallahiii içime sindi...

öncelıkle görmcektekı bu değişimi neye borçlusunuzgüle güle kullansın paşannn

ee garu gelmeseymış sen yapmışsın her bişeyıı
bende cok şey atcemde kocem gtsın ev işibellı olsun öle
halılar yıkancak koltuk takımımın kılıflarını değiştrtcemm köşe takımım yıkancakk Allahtan kolay cıkar yıka

cok işim varda ev işi yüzünden herşey beklıoo

örtüde neymış lenn at tabee benım hıcyokkk

Son düzenleme:
güüüünayyyydııııııın

kız kokişşş ben geldim sen kaçmışsın bizim topictennnn şimdi de ben gidicem 10 dk.sonraaaaaa

nan olması gereken bu zati 1 ay da bir geliyor yaneee o iş yaparken oturulmaz kii
araba ne marka

bende bacum bende..

Dün güneş karusunu aramış... Beni aramadı

Nan beben hastaymış bilmiyodum
heç yazmıyo dedimm meğer eren hastaymışşş

kumrum hep yazıyor ondan aradım
cvp yazamadım ayıp oldu ona diye aradımmm kuşşşşşşşşşşş

bence kocam aradı belki buna kızdı ben öyle düşünyorum çünkü yanımdyken bağırmıştı ona ne diyosun kız kıvranıo aptalmısın sen die....yaptığı saçma yorum üstüne biz eve gelmiştik ama batım konuşyolar bişi yok bizimkide benim kırıldımı düşünüp gelmiş

çok gereksiz şeler alıp getirmişiz evi dolduryoz beee ben süs eşyası neyim almıcam hele tencere mencere tava asla bişi almıcam bebeğe odaklandım şimdi..

benim köşe takım var laaa salonda sen gibim ama derileri yanları kedi cırmaladı 1 senelik koltuklar yaa ben bu kediye kk da yuva arasam bulmazmıyım kazen kızarmı konu açsam bir aile arasam?:44:

Antalyada olması lazım yaaa

yasdımmmmmm nedenını esmoşla aynıhıhhhhhhhhhh

nan aramammı sizleriiii
ben seni hele kaç kere aricaktım iş çıkışı
çekindim kocen bişiy dermi dedimm benden önce çıkıyon ya işten sen
kumrumada yazdım kocen bişiy dermi cıks dedi aradımmmm

güüüünayyyydııııııın

kız kokişşş ben geldim sen kaçmışsın bizim topictennnn şimdi de ben gidicem 10 dk.sonraaaaaa

hee hayırlı uğurlu olsun çok sevindim diğer topikten soğumuştum bura iyi oldu eski arkadaşları görmeye gelrim arasıra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…