ınsan asıl hec sesı cıkmyanları merak ederr
nan aramammı sizleriiii
ben seni hele kaç kere aricaktım iş çıkışı
çekindim kocen bişiy dermi dedimm benden önce çıkıyon ya işten sen
kumrumada yazdım kocen bişiy dermi cıks dedi aradımmmm
nıye desın kocemmmm hem benım kocemmm 9 da gelıyo kac kerem yasdım burde
ayy bişi oldumu yüzüneeeee
Ben evde ortada biblo koymuyorum hepsini kaynanaya verdim konsol içinde var sadece bebek gelio die bişide alıp ortalığa koymıcam meloş hepsini kaldır yaa demode gibi oldu artık vazo felan neysede mumulukta ok ama biblo felan küçük ıvır zıvır kalmasın ver hepsini artık kimse koymuyor ev sade daha güzel ben verince benim görümcede hemen toplamış tüm ıvırı zıvırı atmış ...
sendende garu olmasss
doğum edınce daha cok evıne gadun alır gıbıme gelıyy
Len ne iş ettınkı
koltuk altları duruyoo şu bu duruyoo hala dıon tmm bıttı
sen gel bıde benı iş ederken ızle
tamm tammm..
Burcu hade affedelim....
ne bilem kızzzz ararım artıkın beeeeeeeeeeeee
küsüşmeyin benle heeeeeeeeeeeeeeeee
nan olması gereken bu zati 1 ay da bir geliyor yaneee o iş yaparken oturulmaz kii
araba ne marka
kızz geçen ay 15 günde almıştım ilk defa arası uzadı 1 ay oldu valla dediğin gibi bu sefer oyüzden bende yoruldum neyse güzel oldu ama bidaha 1 ay bekletmem annem geldiğinde bir 15 gün sonra bidaha alırım annem yorulmasın
Zati bebeğin eşyaları yerleştirririz biz...araba mother care siyah ama ortasında sarı ince çizgiler var dur bakım varmı şurda internette anneye dönük olsun dedin yaaa ilk puset takılan anneye dönük büyüdüğünde kullanılacak dışarı dönük tabeee çok güzel çok içime sindi inanabilyonmu 430 ve tarvel sistem görümce gözüme gircek gibi devam etsin böle ...
acıktım laaaaaaaaaaaaaaaa
kızz geçen ay 15 günde almıştım ilk defa arası uzadı 1 ay oldu valla dediğin gibi bu sefer oyüzden bende yoruldum neyse güzel oldu ama bidaha 1 ay bekletmem annem geldiğinde bir 15 gün sonra bidaha alırım annem yorulmasın
zati bebeğin eşyaları yerleştirririz biz...araba mother care siyah ama ortasında sarı ince çizgiler var dur bakım varmı şurda internette anneye dönük olsun dedin yaaa ilk puset takılan anneye dönük büyüdüğünde kullanılacak dışarı dönük tabeee çok güzel çok içime sindi inanabilyonmu 430 ve tarvel sistem görümce gözüme gircek gibi devam etsin böle ...
bende hemde sabah kahvaltı bilem etmedim kızımla ilgilendim üzüldüm
annem ne güsel hazırlamıştı ama onu hasta görünce iştahım kaçtı
şimdide iştahım yok ama açımmmmmmmmm
olmadı çok şükür ödüm koptu ama.
Biblolarım ortada değil zaten. Koltukların kenarında raf gibi yerler var onun üzerinde.
Salonda konsolda var ulaşamaz oraya.
Küllük ve vazo vardı hediye gelmişti.
Zigon sehpa var üzerinde duruyordu.
Hep peşinden gidiyorum oğlanın dünde örümceğin müziği var onu çalmak için çıktı odasından bende bakıyorum zaten.
Saniyede kapmış bana getiryor şakın kuzu.
Kaldırıcam hepsini.
nan koltukları kaldıramadım diyorum.
Koltukları kaldırayım diye belimi mi sakat edeyim.
Vileda sopasıla almaya çalıştım.
Bu pazar salonun şekli değişecek kocam çeker ben silerim.
Bu pazar paşamı gezdirdik o nedenle dün kendim yaptım salonu.
Sen beğenme beni.
geçmiş ossun azracığımaaaaa yesin onu teysessııııı
esmoşşşş paşana da gemış olsun bebbeğğemmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?