Günaydınlar güzellerr...
Netsizlik sizsizlik çok kötüydüüü
Ana santrallerde yangın çıkmış ne net nede telefonlar çalışıyordu...Bugün gene gitmez umarım tamir yapıyolar bi çok yerde hala yok..
Geçmişi okuyamıcam umarım sorun yoktur
çok pahalı değilmiş. aslında hastane dışında özel bir doktora götürmek istiyorum.
iyi bir doktor bulmak lazım. hastanede istediğim gibi soru soramıyorum.
araştırayım bakalım.
günaydın kızlar
hiç keyfim yok bu sabahhhh
ay canım yaa, toparlanmadı mı erenkıyamam ona
anneciğinin nesi var? :105:
ya bızm doktor kocakarı usulu bakar bebıslere ılk basta yadırganıyor ama cok memnnunm bıcok hastalıgını hastaneden daha once anladı ... tecrubelı yaslı bır doktr ztnnnn bız memnunnz arstr snde baklm
cnm yaaa nasıl oldu annennnn oglunn ıns daha ıyıcedırler
gunaydın kızlar heerkeseeee.. egıtım bıttı ohh cok sukur rahatım yalnz egıtmı cok begendımm oda ayrıı...4
bugnde banka ıslerı falanb var ama yıne burlrda olucam mujkk
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
benimde tadım yokkk bugünnn
esmacım annene geçmiş olsun Rabbim şifasını versin inş..
brck laaaaaaaa nerdesin seni sayıkladım durdum dündedim garu tatil mı yapıyo kızlar yazdılar sonra
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
benimde tadım yokkk bugünnn
brck laaaaaaaa nerdesin seni sayıkladım durdum dündedim garu tatil mı yapıyo kızlar yazdılar sonra
senın cimcime nasıl oldu yaaaaaa
kuzum iyi tatlım da bende keyif yokkk
günaydın kokoş hanımlar,
ESMA paşan düzelmedi mi daha kıyamam yaaaaa! bebekler hasta olmasın çok üzülüyorum. çabucak atlatın inşallah.
GÜNEŞ sizin doktor karşıyakada mıydı? eşime söyledim dediki kan tahlili idrar tahlili 200 tl yi bulur. dedim onları özel değil sigorta anlaşmalı yere yaptırırım dedim. aslında tahlil de yaptırmak lazım. şu hırıltısı geçmedi bir türlü.
doktorun çalışma gün ve saatleri nasıl?
BRCK hoşgeldin canım. CASPERın az kaldı demek doğuma. sağlıkla alsın kucağına inşallah. bizden selam söyle.
alya asgum gunydn neden keyfın yok sennde valla benmde yok sabah gayet enerjık gelmıstım amaaa gereksız bır ınsan bıanda butun enerjımı aldııı suratım sırke satıyor suan
canım yaa.. kıyamam ben sizee
kendinize gelin bana destek olun laaaa
alya asgum gunydn neden keyfın yok sennde valla benmde yok sabah gayet enerjık gelmıstım amaaa gereksız bır ınsan bıanda butun enerjımı aldııı suratım sırke satıyor suan
hoşgeldin annemmm
neyin var yahu..Açılın kızlarrr ben bugün süslendim püslendim ama makyaj yapmadım henüz:)yapmamda belki.Kendinze gelinnn
Canım dün öldüm sıkıntıdan yaaa ana santralde yangın çıkmış bütün hatlar gitti her yerin.Hatta bugün tamire kalkarlarsa gene gidebilirr merak etmeyin emi cnmm..
Yok annem ne tatili 23 nisanda bile geldik
Hoşbulduk melodim evet az kalmı onunda..Aleykümselam cnm
kızlar dün bir haber aldım çok sevindim.
toplaşında anlatayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?