Kokoşş Hatunlar Kulübü

BRCK garusu gelmişşş

ne ettinnn

çok pahalı değilmiş. aslında hastane dışında özel bir doktora götürmek istiyorum.
iyi bir doktor bulmak lazım. hastanede istediğim gibi soru soramıyorum.
araştırayım bakalım.

ya bızm doktor kocakarı usulu bakar bebıslere ılk basta yadırganıyor ama cok memnnunm bıcok hastalıgını hastaneden daha once anladı ... tecrubelı yaslı bır doktr ztnnnn bız memnunnz arstr snde baklm

günaydın kızlar

hiç keyfim yok bu sabahhhh

cnm yaaa nasıl oldu annennnn oglunn ıns daha ıyıcedırler

gunaydın kızlar heerkeseeee.. egıtım bıttı ohh cok sukur rahatım yalnz egıtmı cok begendımm oda ayrıı...4

bugnde banka ıslerı falanb var ama yıne burlrda olucam mujkk

Hoşbuldum yavrularrr vallahi netsiz hayat çok kötüymüş çalışırken bunu anladım

ay canım yaa, toparlanmadı mı eren kıyamam ona

anneciğinin nesi var? :105:

annem şekr hastası cnm.. oda böbreklerde sorun oluştuyor.. bobreklerdeki keratin değeri..

yükselior kansız kalıor.. oda ttansıyon yukselitoyor falan..

allahım şifa versin anneme... ve bütün şifa bekleyen hastalaraaa

hoşgeldin kujumm..

özledik senide..

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrr

benimde tadım yokkk bugünnn

esmacım annene geçmiş olsun Rabbim şifasını versin inş..

brck laaaaaaaa nerdesin seni sayıkladım durdum dündedim garu tatil mı yapıyo kızlar yazdılar sonra

senın cimcime nasıl oldu yaaaaaa

günaydın kokoş hanımlar,
ESMA paşan düzelmedi mi daha kıyamam yaaaaa! bebekler hasta olmasın çok üzülüyorum. çabucak atlatın inşallah.

GÜNEŞ sizin doktor karşıyakada mıydı? eşime söyledim dediki kan tahlili idrar tahlili 200 tl yi bulur. dedim onları özel değil sigorta anlaşmalı yere yaptırırım dedim. aslında tahlil de yaptırmak lazım. şu hırıltısı geçmedi bir türlü.
doktorun çalışma gün ve saatleri nasıl?

BRCK hoşgeldin canım. CASPERın az kaldı demek doğuma. sağlıkla alsın kucağına inşallah. bizden selam söyle.

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrr

benimde tadım yokkk bugünnn

brck laaaaaaaa nerdesin seni sayıkladım durdum dündedim garu tatil mı yapıyo kızlar yazdılar sonra

hoşgeldin annemmm

neyin var yahu..Açılın kızlarrr ben bugün süslendim püslendim ama makyaj yapmadım henüz:)yapmamda belki.Kendinze gelinnn

Canım dün öldüm sıkıntıdan yaaa ana santralde yangın çıkmış bütün hatlar gitti her yerin.Hatta bugün tamire kalkarlarsa gene gidebilirr merak etmeyin emi cnmm..

Yok annem ne tatili 23 nisanda bile geldik

Hoşbulduk melodim evet az kalmı onunda..Aleykümselam cnm

Son düzenleme:
kuzum iyi tatlım da bende keyif yokkk

alya asgum gunydn neden keyfın yok sennde valla benmde yok sabah gayet enerjık gelmıstım amaaa gereksız bır ınsan bıanda butun enerjımı aldııı suratım sırke satıyor suan

melodı bızm doktorumz bu testlerı yapmıyor ozel muayehanesı var. oraya gıdyrz o ıyı bır doktr oldugu ıcn cok zorda kalmadıkca ıstemıyor ama bu testlere ıhtyc oldugunda hastaneye yolluyor orda yaptrp sonucu getrn dıyorr..

mısal bırkeresnde omur cok hastydı nefes alamyrduuu... dedıkıı bu cıgerleırne ınms bend enasıl anldnz rontgene falan gerek yokmu dedım.. deıdkııı ben gerek gormem ben seslerdn anlıyorum .. yenı bır doktr olsa rontgen mutlaka ıster ama cocugu ısına sokmanınn geregı luzumu yok dedı nıtekım de ole oldu ben guvnmdm baska doktra da gosterdım..

en son buhastlndgnda okdr bıle deıldı hemn hastane rontgneen yolladı esım cok kızdı herkesı rontgene yoluyor vs dıye..b ızım doktr dıyor onlrn yaptıgıda norml emn olamyrlr sesı duysalrda cıgerde emın olmk ııcnn gormk ıstyrlr ben emın oluyor gerke yok demıstı...
yaanı cok zorda kalmadıkcaaaa kan ıdrar tahlılı vs yaptrp cocugu hastnlrde surndrmk ıstemyr ama cok gerkelı gordugu durmlrdaaa mutlaka kendı yollyr bak mesela sımdı omrde bogaz kulturu ıstyr...hastanede yaptrcz

alya asgum gunydn neden keyfın yok sennde valla benmde yok sabah gayet enerjık gelmıstım amaaa gereksız bır ınsan bıanda butun enerjımı aldııı suratım sırke satıyor suan

canım yaa.. kıyamam ben sizee

kendinize gelin bana destek olun laaaa

amnnn işle alakalı boverrr anlatmaya değmezzz offfff Rabbim hayırlısını versin herşeyin.

brck sen muhasebede çalışyodun dimi?

aslında 23 nisanda çalışmayabilirler ogün heryer kapalı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…