Kokoşş Hatunlar Kulübü

gunaydın kıslarr her yerım agrıyorrrrr cok fenayımmm teyzem akkabılarım begenmedııı onada aynısından almıstım hedıyeeeee hıc beğenmedı mecbur gıdıp degişicem

amnnn işle alakalı boverrr anlatmaya değmezzz offfff Rabbim hayırlısını versin herşeyin.

hreh al işte bendennnde okdr cnm yaa sabah bır enerjıyle ofıse geldı gereksız ınsann bıton konstu karıgıbı erkegın karı cenelısıııde belaa bosver annem takma kafanaaaa

brck len kocen bıara maske yapıyrdu hatrlıyormusn saclrına sendn o sanrmmmm.. işe yaradımı sıgır maskesı

gunaydın kıslarr her yerım agrıyorrrrr cok fenayımmm teyzem akkabılarım begenmedııı onada aynısından almıstım hedıyeeeee hıc beğenmedı mecbur gıdıp degişicem

onuda götür o seçsin şimdi aldığını beğencek mi? parisemi gittin laaaaa

yaa ben parisi çok özlüyommm koca burnumda tütyooo ahhh ahhh dün bi atak yaptım sonra dedim geri bassssssssssssssss

çok sinirlendınm gene yaaa eşimi aryıp gıt karşıya ev bakın annemle falan dıycektımm zor tuttumm
pasaport beklıo o da evde yaa
oysa karşıya gıdıp ev baksa ne var
eve gelcekmış
yaa karakoldan alamaz mı pasaportu evde tıkılı kaldı
işlerde kalıooo

asgun dua edıyrm annen ıcın ınss enkısa zamnda saglıgına kavusrrr...
ama alya asgumun nesu var

alya kuşum kim bozdu annem senın moralini

benim sıkıntım işle ilgili ve bugünlük bişiy değil bi departmn müdürünün savsaklığı ve beniolur olmaz eleştirmesi ve çekememsi yüzünden benim müdüründe ağzında bakla ıslanmaz olur olmaz herkese sölemesinden kaynaklı
dün çıkışımı istedim vermediler olmaz dediler
bugün kimse gelmedi henüz üstlerden
bakalım hayırlısı dananın kuyruğu h.sonuna kadar kopucakkkk
dua edin hayırlısı olsun hakkımda

hayırlısı olsun cnm onlardan her yerde var numunee
bende sabah kıl oldummm
eşime gt ev bak dıycektım o da cıkamıo evde
pasaport beklıoo

dengesz yaa kdv cıkar dıo sonra ekle dedı neyse dedım eklesemde aynı olcek fıyatt nasıl bağırdı
ekledımmm
gördu aynı
cunku mesela 125 tl kdv 0 olması ıle 125 tl kdv dahıl olması gene aynı şey
ama anlatamadım
moralımı bozdu gene

canım benm hayırlısı olsun..

sıkma canını...

üzülme ne olurrr.. rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin

böcükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

nolıy lennnn

akşam yesho ıle konuşmaktan eşimi unuttum adam surat astı aramış aramış tel mesgul
kk bıkmadın mı dıo hem işte hemde cepten konusmaktannanambıdaha kısa kısa konuscemmm herkesle

çok iyi bir doktor olduğu anlatımından belli canım.
Kim bu doktor çalışma gün ve saatleri nasıl?

noooolllllduuuuuuuuuuuuuuu

az sonra

birlikte bakın evi laaaa

sahibinden.com var yaa kira evler orada çok yayınlanıyor güncel oralara son ay girilen kira evlere kaç oda istiyonb v.s ayarlada bakkk sende fotolu olanlara semt felanda seç ...

ben hep öyle ararım eviii sonrada gider bakarım belki kafana yatarda eşine dersin git bi bak iyimi die adam sokak sokak evmi arıcak laaa

babam da şeker hastası canım, çok iyi anlıyorum seni
Allah yardımcınız olsun :/

amnnn işle alakalı boverrr anlatmaya değmezzz offfff Rabbim hayırlısını versin herşeyin.
hımm cnm snde bukdr uzme kendın ı hyrlısı olsun doruu

gunydınnn burcuuuuğğğ

nasıldıkı ayakkbı begenmedı bene yolla sennn begenrm ben hihihih

esma dün senı arıycaktım baktım turkcell deılmişsın aramadımmmbeleşım varken knt gtmesınnnn demı zatende knt yoktu kapanırdı suratına

lan sende cemkireceğin yerde cemkirmıon kocane..

cemkir ev baksın.. o gidince sen nerde bakıcan.. hem cidden pasaport eve gelmıorki..

giidp şubeden alıorsun :44::44::44::44::44: yeni modamı eve gelmesii

cnm eşim bakıp benı göruntulu arar annem ve ablamda olur güvenırım onlara

aman akşama kadar bakmadığım sıte yokk
ama hıc bulamadımmm yada aıleme gene uzak ölede ıstemım

NASILLLLLLLLLLL çıkışını isticek kadar olay büyüdü demek başından anlatsana patronla olan bir tartışmamı bu? depertman müdürü ne halt yiyoda konuşyo o kim yaaa patronun ağırlığı yokmu laaa

beyinsiz herhalde bu müdür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…