amnnn işle alakalı boverrr anlatmaya değmezzz offfff Rabbim hayırlısını versin herşeyin.
gunaydın kıslarr her yerım agrıyorrrrr cok fenayımmm teyzem akkabılarım begenmedııı onada aynısından almıstım hedıyeeeee hıc beğenmedı mecbur gıdıp degişicem
asgun dua edıyrm annen ıcın ınss enkısa zamnda saglıgına kavusrrr...
ama alya asgumun nesu var
alya kuşum kim bozdu annem senın moralini
benim sıkıntım işle ilgili ve bugünlük bişiy değil bi departmn müdürünün savsaklığı ve beniolur olmaz eleştirmesi ve çekememsi yüzünden benim müdüründe ağzında bakla ıslanmaz olur olmaz herkese sölemesinden kaynaklı
dün çıkışımı istedim vermediler olmaz dediler
bugün kimse gelmedi henüz üstlerden
bakalım hayırlısı dananın kuyruğu h.sonuna kadar kopucakkkk
dua edin hayırlısı olsun hakkımda
benim sıkıntım işle ilgili ve bugünlük bişiy değil bi departmn müdürünün savsaklığı ve beniolur olmaz eleştirmesi ve çekememsi yüzünden benim müdüründe ağzında bakla ıslanmaz olur olmaz herkese sölemesinden kaynaklı
böcükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
melodı bızm doktorumz bu testlerı yapmıyor ozel muayehanesı var. Oraya gıdyrz o ıyı bır doktr oldugu ıcn cok zorda kalmadıkca ıstemıyor ama bu testlere ıhtyc oldugunda hastaneye yolluyor orda yaptrp sonucu getrn dıyorr..
Mısal bırkeresnde omur cok hastydı nefes alamyrduuu... Dedıkıı bu cıgerleırne ınms bend enasıl anldnz rontgene falan gerek yokmu dedım.. Deıdkııı ben gerek gormem ben seslerdn anlıyorum .. Yenı bır doktr olsa rontgen mutlaka ıster ama cocugu ısına sokmanınn geregı luzumu yok dedı nıtekım de ole oldu ben guvnmdm baska doktra da gosterdım..
En son buhastlndgnda okdr bıle deıldı hemn hastane rontgneen yolladı esım cok kızdı herkesı rontgene yoluyor vs dıye..b ızım doktr dıyor onlrn yaptıgıda norml emn olamyrlr sesı duysalrda cıgerde emın olmk ııcnn gormk ıstyrlr ben emın oluyor gerke yok demıstı...
Yaanı cok zorda kalmadıkcaaaa kan ıdrar tahlılı vs yaptrp cocugu hastnlrde surndrmk ıstemyr ama cok gerkelı gordugu durmlrdaaa mutlaka kendı yollyr bak mesela sımdı omrde bogaz kulturu ıstyr...hastanede yaptrcz
noooolllllduuuuuuuuuuuuuuu
çok sinirlendınm gene yaaa eşimi aryıp gıt karşıya ev bakın annemle falan dıycektımm zor tuttumm
pasaport beklıo o da evde yaa
oysa karşıya gıdıp ev baksa ne var
eve gelcekmış
yaa karakoldan alamaz mı pasaportu evde tıkılı kaldı
işlerde kalıooo
annem şekr hastası cnm.. oda böbreklerde sorun oluştuyor.. bobreklerdeki keratin değeri..
yükselior kansız kalıor.. oda ttansıyon yukselitoyor falan..
allahım şifa versin anneme... ve bütün şifa bekleyen hastalaraaa
hımm cnm snde bukdr uzme kendın ı hyrlısı olsun doruuamnnn işle alakalı boverrr anlatmaya değmezzz offfff Rabbim hayırlısını versin herşeyin.
gunaydın kıslarr her yerım agrıyorrrrr cok fenayımmm teyzem akkabılarım begenmedııı onada aynısından almıstım hedıyeeeee hıc beğenmedı mecbur gıdıp degişicem
hayırlısı olsun cnm onlardan her yerde var numunee
bende sabah kıl oldummm
eşime gt ev bak dıycektım o da cıkamıo evde
pasaport beklıoo
dengesz yaa kdv cıkar dıo sonra ekle dedı neyse dedım eklesemde aynı olcek fıyatt nasıl bağırdı
ekledımmm
gördu aynı
cunku mesela 125 tl kdv 0 olması ıle 125 tl kdv dahıl olması gene aynı şey
ama anlatamadım
moralımı bozdu gene
babam da şeker hastası canım, çok iyi anlıyorum seni
Allah yardımcınız olsun :/
birlikte bakın evi laaaa
sahibinden.com var yaa kira evler orada çok yayınlanıyor güncel oralara son ay girilen kira evlere kaç oda istiyonb v.s ayarlada bakkk sende fotolu olanlara semt felanda seç ...
ben hep öyle ararım eviii sonrada gider bakarım belki kafana yatarda eşine dersin git bi bak iyimi die adam sokak sokak evmi arıcak laaa
hayırlısı olsun cnm onlardan her yerde var numunee
bende sabah kıl oldummm
eşime gt ev bak dıycektım o da cıkamıo evde
pasaport beklıoo
dengesz yaa kdv cıkar dıo sonra ekle dedı neyse dedım eklesemde aynı olcek fıyatt nasıl bağırdı
ekledımmm
gördu aynı
cunku mesela 125 tl kdv 0 olması ıle 125 tl kdv dahıl olması gene aynı şey
ama anlatamadım
moralımı bozdu gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?