- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
böcük vejeteryan pizzalar var laaa
bu arada menün çok zahmetsizmiş
senden garu olmaz hihi koptum:)
ben çıkyom mesai bitti tühh ne yemek yapcam ben laaa amannnn kocişte şimdi bişi yap gelem der dün dışarda yemiştik nese bakayım alışveriş edim bişi yok evde...
kız böcük ben şaka ettim bez mez istemıom laaa
çektirerek derken cnm?
Suyu haşlayıp içine makarnaları atıyorum:26:
Salçalı makarnayı seviyorum yaaa
ama sadece biber salçasıla yapma
valla öyle bişi var istersen inanma goncan bilir yafrummmm muzu al geç karşına bak bakalım bakıcak mı bakmazsa bende koket değilimmmm
benim sana verdiğim önem azaldı burcu
sana karikatür ekledim, bakmadın bile
insan nezaketen beğen butonuna tüşlar
yürü git
nekim yazdım sana gormedın mı laaaaa bulamdın bende sayfa numaraları farklı gorunynuyorrr dıyeeee gormedın sanırım
esma yaaaaaa nutfennnnnnn yapmayın boleeeeee
kapatak topiğ kokette kepenklerı ındırsın osaman
şu kokişi seviyorum yaaaaaaaaaaaabu cümle biraz ağır olmuş gerçekten
nan kaç gündür tavuk pilav yiyorsun gıdaklıcan yakında
Pizza yemedin mi? Ne antika garusun laaa.
Tavuklu var.
Vejeteryan pizza var.
Domates peynirli var.
Var da var.
Evde pizza yapmayı özledim annemden teflon kalıbı almam lazım.
Haftasonu yapayım bari.
slm kızlar napıysınız bakayım...anca girdim bugünde...hastaneden sonra pazara uğradım,eşimde benle geldi sonra annemle buluştuk...üçümüz oturup bir şeyler yedik dışarda falan derken saat ilerlemiş...şimdi eşim annemi eve götürdü ben de bakayım dedim...aşağıdaki sayfada foto ekledim bakın sizde...hatunun biri sağ olsun alıntı etmeyin dediğim halde etmiş
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...-haziran-annelerinin-paylasim-alani-2332.html
valla öyle bişi var istersen inanma goncan bilir yafrummmm muzu al geç karşına bak bakalım bakıcak mı bakmazsa bende koket değilimmmm
Bende gidiyom zati bugün kafamı hiç çıkaramadım aşağıdan okudum sonra geçmişe dönük araştırmalarda bulundum....
haha koket hala ısrar edıyrsun haa ole bişi yok hıc denk gelmedım sahsenn yaa ulen sendn ne ılgınccc seylerrr cıkıyor haa muzdan o anlm cıkıyorrr egıtım vercenn gobeben bakıyorlr hehehe sız karı kcoa cılgın bır ıkılısınız bencee ondan hihihhi
ee peki ne gıbı bir sonuca ulastın!
teşekkür ederim kızlar...
bu arada topikte bir değişiklik oldu mu deyin hele...
güneş onların parise gitmesi için herşey bahane laaa
koket fasulye kırsa eşine seksü gelir paris istiyo sanabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?