bende para cok bılınnn
dışarda yerımm nolcekk
cnm haşlarken ben yarım knor koyuyorum tavuk suyu..birazda yağ tuz..salçalı makarnayı nasıl yapıyorsun?
hayır cnm..
genel muaynede.. şeker ve kolestrol yüksek çıkmış
hehe saolsun cok sevıyorum kk yı bıcok saglam dostluklarımı burada edındımm... hala gercktede gorstgm kıslerr varr canım onlr benm canımmmm
kız su koketı rahat bırakın sevıyorrrr bolee gerıden takıbı hahaha olaylaraa daha hakım kalıyor bak bız bır karıkaturu bıle goremedk halbukı nası l gozden kacar
böcük sende ne yemek var?
her akşam ne pişirsem derdinden sıkıldım hele oğluma ne pişireyim diye düşünüyorum.
kreşte bazen çok sallama yemek veriyorlar.
dün fırın makarna vardı yemekte.
benide götür kız cnm büyük boy pizza istiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sanal ortamdakiler pek umrumda değil anlamına gelmiyor mu bu?
e şimdi tartıştınız, özür dilese de dilemese de Esma çok farketmiyo olması lazım sizin için..
ay özür dilerim beni ilgilendiren bir durum yok, ama yazmadan duramadım...
Kızlar ben çıkıyorum. Gerginlikten dolayı hepinizden tekrar tekrar özür dilerim. Çıkmamın sebebi bu gerginlikte değildir saat 16 ya geliyor biliyorsunuz eve gidiyorum bu saatlerde.
Esmacım sende de özür dilerim. Sadece benim çok hassas olduğum bir konuda alehimde yorum yapmana öfkelendim keyfini kaçırdım. Hala söylediklerimin arkasındayım yanlış anlaşılmasın ama kocaman insanlarız çirkinleşmeyeceğimizi düşünüyorum. Asla sana hakaret etmedim ettiysem onun içinde özür dilerim.
Hepinize tek tek saygı duyuyorum bilmenizi isterim.
Bir kaç gün gelmicem korktu kaçtı demeyin yolarım yarın bütün gün temizlik yapıcam pazartesi hepinizle görüşürüz tekrar.
Görüşürüz
la kokiş, karnım ağrıyo.. tırtıl gibi kıvranıyom bugün - regl oldum
akşama yemek yok, salata yapcam bol ekşili, buzlukta köfte vardı geçen yoğurdumdu ondan kızartırım yeter :26:
cnm haşlarken ben yarım knor koyuyorum tavuk suyu..birazda yağ tuz..
Sonra sıvı yağla biber salçası ve domates salçası birer kaşık..tahta kaşığıyla.bol salçalı seviyorum tabi komple doldurmuyorumda kaşığı.az kavuruyorum
salçayı ve su ekliyorum yanmasın die. Salçam sulu oluyo hafif sonra makarnayı ekliyorum azda pulbiber...
Pek anlatamadım sanki ama:26:
Bide spagetti yaparkende maydonoz,sarımsak,sivri biber,biber salçası domates salçası koyuyorum oda çok güzel olirr
esmacım senden garu olmaz olurmu cnmmm aaaa deme ölee
koket muz yemeye de anlam buluyorsun ya pes.
Bundan sonra muzu dilimleyip çatalla yicem.
yemin ederim bu garu sapuk bu garuyu doğurtun bu garu parise falan gidemesin bi süre ceza verilsin
la ben burda yiyom sabahları çekiniyom ama yiyom alelacele
hay allahım yaa
çektirerek derken cnm?anladım canım. Bende deneyim salçalı evde var biber salçam.
Ben dometesli soğanlı yapıyorum değişik olsun.
Sen makarnayı çektirerk pişiriyorsun sanırım.
Ben süzüyorum suyunu.
ay ben hıc pızza yemedım bılın mı
et yemıyom yaa
acep etsız pızza var mı seveceğım
sen bılın
ayy canın sağolsun cnmaklımda ben senın paşana bez alcemmtabı o zamana wc alışkanlığı kazanmazsa
hıımm, üzüldüm sizin için.. böyle bir yapıda olmayı istemezdim..
birinin beni üzeceğine ona alınmayı tercih ederdim ben şahsen.
ben de mesela çok samimi olmadığım iç arkadaşım dosyayı çarpar gibi masama atsa ona bile alınırım, ama sadece en yakınlarım üzer beni. Ailem, arkadaşlarım,(kk den de çok sevdiğim arkadaşlarım oldu bukadar yıl içerisnde) sevdiklerim.. :) herkese kolayca üzülürüm, ama kimsenin beni üzmesine kolay kolay izin vermem..
biri şu kokişe bi çimdik astın, sevgi pıtırcığı gibi geriden geriden süzülüyo sayfadan sayfaya
uzun bir süre doğurmam ben merak etmeeeeeeeeeeeeeeee
buarada müdür bişi istedi telden ondan böle geriden gelyom alıştınız gerçi demiii
len manyak bı saatır yazıom yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?