Kokoşş Hatunlar Kulübü

ayyyy çöpten alaydınnn çaktırmadan

kız valaha mutfaktan çıksaydı alırdım..

çok samimide değilim... gittiğima arkadaşla samımıyım ona dedim gülmekten yarıldı..

çaktırmadan söleseydin alırımdım dedi

neskafe 3 ü bir arada gibi yurtdışınfan gelmiş

hahhhhahahhaaa yanı seyı emın ol bende dıyorummmmmmmmmmmm dun kustum adama barısmasam mı acepppppppppp

hatrlıomda küsünce bizim adam coşyodu daha güzel olyodu paris ona göre surat as konuşma istersen hoop paris bide coşyoduki sorma sanki küssem bi halta yarıyodu daha parisli günler beni bekliodu laaa

börek yap kol böreği kaynanamın numarasını verimmi

hatrlıomda küsünce bizim adam coşyodu daha güzel olyodu paris ona göre surat as konuşma istersen hoop paris bide coşyoduki sorma sanki küssem bi halta yarıyodu daha parisli günler beni bekliodu laaa

senle kocen ayrı şeylersınız zaten
sen bı sus
azgunlar
esmanın dedığı 3 u 1 aradayı sız mı cıkardınız nee

Benim gup gup u 3 ay denedik olmuyi olmuyi ben dedim olmucak bu belli oldu artık o kadar güveniyom ki bir tarafıma hemen ilk ay olacak zannetdim bal çörek otu tarçın felan yedim..Aman olmazsa olmaz dedim..O ay oldu...

burcu geçen ne gördüm bilionmu afrodiazk kahve arkıdeşime kocası getirmiş içmm bendedi

çöpe attı manyak karu..

atma bana ver diyemedim

ayyyy çöpten alaydınnn çaktırmadan

Delüsünüz kızım siz...Esma İncir de çok kudurtuyormuş öyle duydum şahsen..Ben bir gıda şirketindeydim zamanında numuna incir geliyordu bir gün yarım kutu yedim anam yemin olsun sandalyalarda oturamadım...

benim enerjim yetemz be kokişş

tabııı senın altın yaşşşş nede olsa rahat rahat get deyon dımıııı nek hanımmmm

he bacım heee

nek hanım bizi beğenmior şimdi..

Baksana sanki o bizden değil gibi konuştu

benımde halam olsa bende rahat rahat hava atarımmmm
ay çok uyuzsunuz kızlaar
Ben hafta sonuna kadar raatım evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…