Kokoşş Hatunlar Kulübü

ben gedimmmm laaaa yazıyı okudummmm sınır oldumm ben sıze büllükleri kesleim diyodum dimiiiii

sen dogru dıyorsun bacım ama bu adama ıskence yapmak hergun bırazz daha agırrrr agırrr ole oldurmk kesmekk oNA odul gıbı olur

Son düzenleme:
Benimkide haftaya Cuma burda bende çok özlüyorum yaaa.....Ama gup gup geldiğinde 40 ı çıkıncaya kadar o da izin alacak beraber 40 ını çıkarırız bir ay sonra doyacaz birbirimize...

ben bam bam doğduğunda ben kocamı hiç göremicemm plajın en yoğun olduğu cafenin gece 3-4 lerde kapandığı zmanlar yaz mevsimi çalışması lazımki borçlar ödensin gel diyemem zırt pırt önemli bişi olmadıkça hatta çocuk doktorunu evime yakın bi hastaneden seçmem lazım taksle başımın çaresine bakabiliyim die...

ben bam bam kaynan annem muhteşem döörtlüüü haziranda sinemalardaaa

şartlarını koy madem söle bian önce ona göre zman harca orda aynı tas aynı hamam olmasınnn

Hepsini hemen postalıyacam 1 hafta en fazla kalsınlar zaten sıcak ve lohusa deprosyonu bide kafam kalabalık götürmüyor..Diyolarki tecrübeli biri daha iyi olur kalsınlar hayır kalmasınlar her işime karışıp beni gıcık etmesinler uykusuzluk vs her şeye razıyım bir ben bir kocam birde bebek....
ben bam bam kaynan annem muhteşem döörtlüüü haziranda sinemalardaaa [/QUOTE]
40 ı çıkınca çıkarırsın babasının yanına gidersiniz arada akşamları ay ne güsel dimi hayal etmesi...

kızlar konu kapatılmış ama tartışma filan olmadı.
Sadece sinirlerin daha bozulmaması için kapanmış.

İlk aylarda tutarsa ağustos eylül senin minik de bizimki gibi yaza gelir doğumu...
tutar mı acaba ilk aydan, sanmıyorum ama birde ikiz hayali kuruyorum ben

akşama ne yemek yapcaz laaaa oğlende sordummm kımse bısıy demedıııı b..ll...k yiyeceksiniz herhalll
ben de bilmiyorumm
b..ll..k olmiycağı kesin, vişneli kadınım çinkim

Son düzenleme:
ev hanımımı arar sorarım kocem etcekk

akşam şokola yaptımm pudıng gıbımm ıcıne fındık attım değşik olsun dıye

40 ı çıkınca çıkarırsın babasının yanına gidersiniz arada akşamları ay ne güsel dimi hayal etmesi...[/QUOTE]

hee valla arabasıyla çıkarım deniz kenarına yürüm valla cafeye nolcak

off o günler gelsin artık birlikte çıkarız gezmelere...

2-3 aylık olsun denizede sokcam çıkarcam hem pişik olmaz

tutar mı acaba ilk aydan, sanmıyorum ama birde ikiz hayali kuruyorum ben

ben de bilmiyorumm
b..ll..k olmiycağı kesin, vişneli kadınım çinkim
İkizlilik var mı senin ailende....?
Kız ikiz için doktora gidip yumurtlama takibi yaptırıyorlar klomenle 2 3 tane yumurta büyütüp çatlamada büllük show..İkizlerin belki üçüzlerin oluyomuş...
Ne zaman yazılmışsa kaderine gelmesi o zaman tutar hiç kafana takma..

akşama ne yemek yapcaz laaaa oğlende sordummm kımse bısıy demedıııı b..ll...k yiyeceksiniz herhalll

bn kayınvalidemden metin ereni alıcm ne varsa yeriz..

eve gidince o şey beni beklior burcu ama çok yorgunum 4 gecedir hiç uyumuyorum..

evlilik güzel şeyde.. paris olmasa.. yada yorgun olmasammmmm

bn kayınvalidemden metin ereni alıcm ne varsa yeriz..

eve gidince o şey beni beklior burcu ama çok yorgunum 4 gecedir hiç uyumuyorum..

evlilik güzel şeyde.. paris olmasa.. yada yorgun olmasammmmm

hahhhhahahhaaa yanı seyı emın ol bende dıyorummmmmmmmmmmm dun kustum adama barısmasam mı acepppppppppp

valla dünden tavuk sote var azcık pilavda var yanına tarhana etcem bide .....yeter bide salata yaparım yine...

aslında mantar var pişirip soslayın ekleyebilirim soteye az gelirse sarımsak ve biberle kombinlerim yeter ....

ede bide krem şokola ile sakızlı muhaellebim duryo cartedordan aldım dün pisss boğaz ben denicem bugün kocişle umarım tabiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…