ben gedimmmm laaaa yazıyı okudummmm sınır oldumm ben sıze büllükleri kesleim diyodum dimiiiii
ben gedimmmm laaaa yazıyı okudummmm sınır oldumm ben sıze büllükleri kesleim diyodum dimiiiii
Benimkide haftaya Cuma burda bende çok özlüyorum yaaa.....Ama gup gup geldiğinde 40 ı çıkıncaya kadar o da izin alacak beraber 40 ını çıkarırız bir ay sonra doyacaz birbirimize...
tatlım ben asla çantamı alıp çıkmam
sonuçta emeğim var hakkım hukukum var
çıkışımı istedim 3 kere vermedi
dün knştk bugün de geldi bişiler söledi ama vakit olmadığından isteklerimi tam anlamıyla sölemedim knşçm bugün işlerim varrrr
ama adam bozuldu nasıl iyi davranıyo bana kahve sölemeler laf atmalar falan bende hiç istif bozmymoh olsun
eşine bişiy alcakmış danışmalar
ben bam bam doğduğunda ben kocamı hiç göremicemmplajın en yoğun olduğu cafenin gece 3-4 lerde kapandığı zmanlar yaz mevsimi çalışması lazımki borçlar ödensin gel diyemem zırt pırt önemli bişi olmadıkça hatta çocuk doktorunu evime yakın bi hastaneden seçmem lazım taksle başımın çaresine bakabiliyim die...
ben bam bam kaynan annem muhteşem döörtlüüü haziranda sinemalardaaa
sen dogru dıyorsun bacım ama bu adama ıskence yapmak hergun bırazz daha agırrrr agırrr ole oldurmk kesmekk oNA odul gıbı olur
smoker
gurt goyun guzu dedım len okumuyon mu
bılemedın dedım
tutar mı acaba ilk aydan, sanmıyorum amaİlk aylarda tutarsa ağustos eylül senin minik de bizimki gibi yaza gelir doğumu...
ben de bilmiyorummakşama ne yemek yapcaz laaaa oğlende sordummm kımse bısıy demedıııı b..ll...k yiyeceksiniz herhalll
ev hanımımı arar sorarım kocem etcekk
akşam şokola yaptımm pudıng gıbımm ıcıne fındık attım değşik olsun dıye
40 ı çıkınca çıkarırsın babasının yanına gidersiniz arada akşamları ay ne güsel dimi hayal etmesi...[/QUOTE]Hepsini hemen postalıyacam 1 hafta en fazla kalsınlar zaten sıcak ve lohusa deprosyonu bide kafam kalabalık götürmüyor..Diyolarki tecrübeli biri daha iyi olur kalsınlar hayır kalmasınlar her işime karışıp beni gıcık etmesinler uykusuzluk vs her şeye razıyım bir ben bir kocam birde bebek....
ben bam bam kaynan annem muhteşem döörtlüüü haziranda sinemalardaaa
tutar mı acaba ilk aydan, sanmıyorum amabirde ikiz hayali kuruyorum ben
ben de bilmiyorumm
b..ll..k olmiycağı kesin, vişneli kadınım çinkim
İkizlilik var mı senin ailende....?tutar mı acaba ilk aydan, sanmıyorum amabirde ikiz hayali kuruyorum ben
ben de bilmiyorumm
b..ll..k olmiycağı kesin, vişneli kadınım çinkim
akşama ne yemek yapcaz laaaa oğlende sordummm kımse bısıy demedıııı b..ll...k yiyeceksiniz herhalll
bn kayınvalidemden metin ereni alıcm ne varsa yeriz..
eve gidince o şey beni beklior burcu ama çok yorgunum 4 gecedir hiç uyumuyorum..
evlilik güzel şeyde.. paris olmasa.. yada yorgun olmasammmmm
akşama ne yemek yapcaz laaaa oğlende sordummm kımse bısıy demedıııı b..ll...k yiyeceksiniz herhalll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?