Kokoşş Hatunlar Kulübü

annem çocukun olunca anck anlarsın benü..

oksururken uyumuyorlar..

o halde nasıl yapcaksın..

lan 11 de yatağa girdim.. elimde telle uyumuşum.. yazışmadım ki.. sor bakk...

11 den sonra yapaydın nasılsa uykunu almışsın
laaaa sıze dıyom bunları gordunuzmu aşagıda
len bız yazdıkk
günaydın

aa neler duyoz esmaa

sır mış mışş yesinlerrr

ay çocuk olunca yatak ayırmaya çok kızıyorum he, kız kardeşimler de öyle
ben yapmiycam o hatayı, yatsın çocuk kendi yatağında :26:

bencedeeee beşiği odaya alırım kendi Tuv. aynamı çıkarırrım ora yatırırım büyüncede odaya marş marşşş

saol hayatım solememeıstım zaten bısey kacırmadınn kıst vardı bocuk portakal kadar olmus onu aldılarrr çok şükür ıyı gece konustum

benim annemde olmuştu kisti aldılar göğsündemi rahmindemiydi bizde ikisinde vardı rahmini aldılar bide geçmiş olsun cnm bence bu kistler üzüntü ve sıkıntıdan oluyor annen çok üzülmüşmüydü ??

yaaa kasık tarafında canım portakal gıbı olmusss oyusden aldılar çok şükür kotu huylu değilmişşş annemın hayatı hep zor gectııı canımmm

herkee günaydınn

dün eşimle parise gidecektik

ama kızımın inadı tuttu uyumadı sıpa 12,30 da uyudu gece

eee o saatten sonrada cıkss olmaz bakalım kısmet bu akşama rötar oldu anlıcanız

yaaa kasık tarafında canım portakal gıbı olmusss oyusden aldılar çok şükür kotu huylu değilmişşş annemın hayatı hep zor gectııı canımmm

iyi bariii kötü huylusu tekrarlıyomuş annemin göğsünde yine var dişimiş aldılar tekrar çıktı:26::26::26: almıyolar büyü:26:mesini laçla engellediler okdar ama kollarında eşya taşıdımı derman kalmıyo :26::26:

herkee günaydınn

dün eşimle parise gidecektik

ama kızımın inadı tuttu uyumadı sıpa 12,30 da uyudu gece

eee o saatten sonrada cıkss olmaz bakalım kısmet bu akşama rötar oldu anlıcanız

12:30 dan sonra olmazmı

ben gece 3 te bileee gittim beee hemde hiç uyumadan 2 kez diğer günde işe gittim sabah 7de kalktım üstelik parisi ertelemezdim ben...

gett sizden garu olmazzz,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…