Kokoşş Hatunlar Kulübü

canım bazen anneler bizler evlenince devre dışı bırakıveriyolar amaaan der belki hayatımı yaşayım çektim çekeceğimi gün görüyüm biraz der sen şimdi bide hamilesinya daha çok gözüne batıyo boşver takma yaaa onlar sevinsede sevinmesede o bebek doğacak ne canını sıkıyosun benim kayınvalideme hamile olduğumu dediğimdeki bide ilk bebek bide evliliğimin 2. yılında olan bebk olmaına rağmen inme inmişti hiç takmadım şimdide eşşek gibi bakıyo amaaan boşver gülümm hamileleiğinin tadını çıkarrr üzme tatlı canını

evet benım annemde cok cektı canımmmm annelerin kaderını kıslar yaşar derler ama ALLAH yasatmasın kımselere

yawssss burda hava kapalı içim bayıldıııııııııııııııı:18::18::18::18:

kızlar bizim yaptımız proje kabul edilmiş kalkınma ajansına proje yazdık ofisçe emek büyük 300 bin TL lik proje köyü kalkındırma mağarayı tanıtma projesi biz bu işlerle ilgileniyoruz AB ofisinde .......

proje haziranda başlıyor ve ben gidiyorum müdür geldi sabah odaya proje geçmiş dedi ee hadi gözümüz aydın dedimmm sen gidiyon ama dedi evt dedim kara kara düşünyo burdaki garula ikisi kalcak bide bilg. çocuk 3 kişiler benim üstlendiğim görevler var yazışmalr yurt dışına seminer düzenlemeleri ve tanıtımlar felan artık kendilerine birini bulurlar bunu üstlenecek hiç üzülmedimmm

10 gün X 3 paris günde = 30 paris eder

ballı muzlar kaymaklar tatlılar krem şokolalar bu performansı katlar hade bakam görem seniii çeltik attt
gerek yok onlara bacımmmmm jeyyarr
daha neler neler,
parıse başlayan guneşşş
gece ruyalrında büllük gören koket,sapuk koket,jübile yapan kokett
cimrrii böcük cimriii
ay doğmadan ağda olmayan alya,paris kocu alyaaa v.b
cımrı mııı kım demış onu

o kadar olur tabee
anemmmmm her gun et osmannn bacımmmmm

ederımde h sonu anamdayımmm ctesı gece edemeyık
gercı öle daha tatlu oluoo kaçamak
ama cünüp gezemem

Son düzenleme:

la bu kadınlık değil la ben bu garuyu çözemedim laaa

hasta hasta kritik vakkaa:)

BRCK bak bi ne okudum senin doktor bunu uyguladımı vijinal progestoron tedaisi yada olması gerekyomu die bir sor bence gittiğinde bak okurken aklıma geldin....(aklına tak die değil bilinçli olmak adına paylaşıyorum ona göre oku)

Progesteron tedavisi erken doğum riskini azaltır
Temmuz 2011 de yapılan çok merkezli bir çalışmada görülmektedir ki; geçmişinde erken doğum öyküsü bulunmayan ve risk faktörü olmayan 19-24. gebelik haftasını içeren grupta rahim uzunluğunun kısa ölçüldüğü durumlarda, vajinal yoldan yapılan progesteron tedavisinin erken doğumu anlamlı şekilde azalttığı gözlenmiştir.

güneşim

ben saat 12 oldumu uykudan başka bişey düşünemez oluyorum çünkü aklımda hep sabah iş var düşüncesi oluyoo oooooooofffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…