Kokoşş Hatunlar Kulübü

Böcük kızmaa nannn sana kızmıyom kayganama kızıyom işte

yaa sen tek başına nasıl yatıcan nan ben korkarım aklıma herşey gelir yaaa asla kalamammmm:18::18::18:

Böcük kızmaa nannn sana kızmıyom kayganama kızıyom işte

yaa sen tek başına nasıl yatıcan nan ben korkarım aklıma herşey gelir yaaa asla kalamammmm:18::18::18:

bılıyommmcnm

bişi olmass eşim çalışırkende vardıyalıyd cnmkalıyordummm
ben mi slmsızım laaaaaaaaa
yukarıyı iii okuuu bak ben geldim tattammmm dedim de kimse ses etmedi
hainlerrrr

len bende bişi ettım nıye yorum etmıon hemn üsteydıı
neyse barışakk

gördum laa şaka edıomm
akşam olsada gtsek

elektrikler gitti...ahanda şimci geldi...
şimdi de benim koce paris diye diye dolanıyor
en fazla onun duş alacağı kadar vaktim var ondan sonra kurtuluşum yok
siz ne ettiniz,çok konuşmamışınız nan hepi topu 6 sayfa...ben bir okuyayım bari onu...

cnm cumartesi akşamı taşınıcam haftaya oy oyyy yada pazar...ama pazar günü kapımda pazar var nasıl olcek bilmiyom
1 ay yerleşememki fortmantom da yapılmadı off ya

bugün izin alsaydın keşke toparlanırdın hiç olmazsa erken çık barii:26:

günaydın sabaha karşı 4'e doğru ayağıma kramp girdi bağıra çağıra uyandım gezdim evde yattım 6 gibi yine girdi yine kalktım gezindim eşim çok kokrtu doğuryom sandı aniden bağırınca

sabah 7:30 yine bir kramp kalktım masaj yaptım yok kalkınca geçiyor yatınca aynı yastık koydum ayağın altına mümkünmü 9 a doğru yine bir krampla uyandım eşim dedi artık kalk hareket et belli bugün hep böle olcak oda hazırlanmış işe gitti sabahtan....

dün çok kötü bir gece geçirmiş :26::26: cafenin kapısı cam hayvn adamın biri çekerken patlatmış camı tuzla buz olmuşşş yaptırmam sizin hata demiş polisler gelmiş tartışmlarına sonra adam tanıdık camcı bulurum 410 TL fiyat almışlar ben vermem demiş kapı kolu zor çekilyodu eşimde üstüne gitmemiş bu sıkışıklıkta şimdi onu yaptırcak bugün kafe kapısız yani :26::26::26:

nese herkes gitmiş canlı müzik yapan karı koca hoca demişler bağırarak bizim şuu parayı yükseltsek die ne dengesizler içerde dio müşteri var 2-3 arkdaşlarım var kadınla adam çingene gibi bağırıp şu 200 TL yi yükseltin artık demişler eşimde bu şimdi konuşulur demiş herkesin içinde çirkef gibi açmış kadın ağzını konuştuda konuştu dio 50 TL için çingenelik yapmış kadın insanlık ölmüş ....

eşim dio toplasan 500 TL kazandım cebimdeki paranın 200 lirasını verdim dio bilyolarda dio kimse gelmedi çingene gibi bağırdı çağırdı kadın dio nekadar ayıppp dengesizler yaaa hayatta para için düşürmem kendimi ki eşim iş olmasa bile paralarını veriyor bu böyle uluorta bağırılarakmı söylenir yani ...

hemen toplandırlar gittiler dio facebooktanda onlar çevreleri var die grup açmışlardı cafenin herşeyini atyodu eşim şimdi adam eve gider ditmez onu kapamış...

eşimde bumu emeğe saygı ayıp yaptığın demiş iş olduda ben paranızı yükseltmedim yazık yazımmi dedi dedim boşver basitleşme basit insanlarmış dedim...

dün çocuk gibiydi ağlıcaktı nerdeyse nasıl üzüldüm hiç onu öyle görmemiştim çok gururludur eminim sanatçılara üzülmedi onların yaptıklarına bukdar basitleşip söledikleri laflara üzüldü hemde arkadaşları varken ...küçülmüşler gözünde boşver iyi oldu dedim sanki çok iyilerde müşteri ondanmı gelio salla daha iyisini bulursun dedim dedimde dedim çok canı sıkkındı uyumadı bütün gece

sabahtanda gitti dün kazandını kapıyı yaptırcak off nie herşey kötüye gidiyo anlamadım :26::26::26:

ay kafayı yıycemm
bı müşterının cocuğu var her hafta gelıyler
9 10 yaşlarında erkek cocuk ama yok böle yaramaz yaa
kafam şiştii acayıp anasıda len len dıyıp duruoorefıka mı ızleyemım yaa

benim cnm sıkıldı bugün gidim duş alıyım paşamı görcem ama mutlu değilim herşey üst üste gelio ....
işyerinde kına var kafede inşallah kocam kazanır bide maç var ikisini arı ayrı yapcam dio rabbim rızkını versin inşallah borçlar çok

bu ay doğurmasam bari :26::26::26:

hade görüşürüzzz

koketam öncelıkle sana gecmış olsun cnm son zaamnlarda böle şeyler normal ablamdan bılıyorumm
ınş hemen atlatrsın ve sık sık olmas

eşinin işlerıde açılır ınş.esnaflık zor zaanat altında kalkabılır ınş.cnm
cam nazar olsun boşver takmasın olcek böle aksılıkler
o zaman ısteynlerde cok ayıp etmış keşke aralarında konuşup anlatsalardı
pekı onlar yoksa canlı muzık yok mu
kına gecesı nasıl olcekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…