ay kafayı yıycemm
bı müşterının cocuğu var her hafta gelıyler
9 10 yaşlarında erkek cocuk ama yok böle yaramaz yaa
kafam şiştii acayıp anasıda len len dıyıp duruoorefıka mı ızleyemım yaa
ay bizimki ln demior ama..
mubarek oyle anne diyorki.. sövecek sanki..
aNNEEE Anneee...
yarın kuzenım evlenıoo
akşam dızı cekcektık halam geldıhep düğünlere denk gelıyy
ne güzel mını elbıse gycektımm
mecbut pantolon gycem işimede gelmedı deılsaçlarımı burcunun ekledığı gıbı dalgalı yapcemm hafıf makyaj
bu akşam kına var ınş yetışırız bakalımmm
patron gelmedı gelırse ızın alcem ptesı ıcın
annemler gıdıyoo ne zmn görcembıdaha bellı deıl
gelmezsede arar derım
tabı gece uyyaamadım yaa ızın alma konusunda cok becerıksızım 2 yıldır ılk defa ızın alcemm alabılırsem
ohhh ohhh parise gidemedin
kukucu başı iş başında
böcük hiç sesin titremesin...annem
izin senin hakkın.. ben yarın gelemeyeceğim de..
kuzum..
bi problemim pek yok kendisiyle ama işte maddi açıdan hep..Eşime dio neden arayıp kendini küçük düşürüyosun hayatım dedi.senin kayınvaliden iyi diye biliyodum ben :26:
evet keşke bulmaya çalışalım deseymiş..
eşin ne diyo bu duruma peki?
ben bizimkilerden zaten hayatta arayıp istemem, eşim arar en fazla ama sizin aranızdaki samimiyete dayanarak aradın sanırım.bi problemim pek yok kendisiyle ama işte maddi açıdan hep..Eşime dio neden arayıp kendini küçük düşürüyosun hayatım dedi.
Paraları olsa düşünceli olsalar kartları öderler zaten dedi.
cnm onlardan zaten destek yokki...ben bizimkilerden zaten hayatta arayıp istemem, eşim arar en fazla ama sizin aranızdaki samimiyete dayanarak aradın sanırım.
keşke aramasaymışın canım, ama olsun.. bir daha başın sıkıştığında onların tarafından destek göremiyceğinizi de anlamış oldun
ben pek bilmiyorum canım, sen anlattığında denk gelemdim galiba :26:cnm onlardan zaten destek yokki...
eşimin bütün kartları babasının dükkan borçları.ödemiyolar bizim üstümüze kaldı...
evimizi sattık onlar için 5 kuruş para göremedik işte okuduysan biliyosundur denk geldiysen...
bide bu sıkışıklıkta kredi kartlarını ödüyoruz borçlarını.
masus aradım biliyodum böyle diyeceğini ben kaşındım..
anam la böcük gisli gisli geldim di sana mı yakalandım...Hamişlerin brck koket hep canları sıkılmış senin dizi setini subasmış...Cumertesi için baya hareketli bir gün olmuş herkese..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?