Kokoşş Hatunlar Kulübü

ay bizimki ln demior ama..

mubarek oyle anne diyorki.. sövecek sanki..

aNNEEE Anneee...

yarın kuzenım evlenıoo
akşam dızı cekcektık halam geldıhep düğünlere denk gelıyy
ne güzel mını elbıse gycektımm
mecbut pantolon gycem işimede gelmedı deılsaçlarımı burcunun ekledığı gıbı dalgalı yapcemm hafıf makyaj
bu akşam kına var ınş yetışırız bakalımmm

patron gelmedı gelırse ızın alcem ptesı ıcın
annemler gıdıyoo ne zmn görcembıdaha bellı deıl
gelmezsede arar derım
tabı gece uyyaamadım yaa ızın alma konusunda cok becerıksızım 2 yıldır ılk defa ızın alcemm alabılırsem

ohhh ohhh parise gidemedin

kukucu başı iş başında

ohhh ohhh parise gidemedin

kukucu başı iş başında

gece 10 olmadan yattım dedım sbah 5 te kalkıyom nasılsa ederık dedımmmama 2de bı karın ağrısı ıle uyandım aslında bılıyordmda dedım sabah gelmes öğlen gelır
süprıs yaptı
sonra gece bu ızın meselesı yüzünden ınan uyyamadım yarahat olamadım bı
2de bı uyandımmm 1 1,5 saat uyyamadımm
sonra 5te kalkıp duş aldım oce sürdüm süslendım geldım işe

böcük hiç sesin titremesin...annem

izin senin hakkın.. ben yarın gelemeyeceğim de..

kuzum..

Miroşum stres yapma kendine, pozitif ol azıcık yaaa
yok erken doğurucam, yok şöyle yok böyle olumsuz düşüne düşüne olumsuzlukları çekiyorsun üzerinize :26:
herşey güzel olucak, cafedeki müzisyen kişilerinin yaptığı ayıpmış hakkaten, eşinin canı sıkkınken gelip açmışlar konuyu
yarını bekleyememişler mi cam olayıyla uğraşırken adam daha da germişler ama olsun
vardır bi hayır, belki daha iyi birileriyle anlaşacak eşin.. ??
hakkınızda hayırlısı canım..
bebişin de inş iyidir, güzel haber getir bize

böcük hiç sesin titremesin...annem

izin senin hakkın.. ben yarın gelemeyeceğim de..

kuzum..

ay dıyım demı
yoksa ptesı arayıp hastayım mı desem o zamanda gene uyyamam sabaha kdaren ıyısı dıyım
ne demıştı en son
sen derdını benle paylaşş kımseye deme arkandayım demıştıı

Merhaba kızlar
moralim çok bozuk..
elektrik su doğalgaz üstümüze alıcaz..1 milyarı geçiyor
herşey bi dünya para..kayınvalidemi aradım anne dedim bizde para yok.Para verebilirmisiniz dedim..
bende para yok yorum yapamıcam brck babanı ara ona söyle dedi..
Biz onların borçlarını s... s.. ödüyoruz dediği lafa bak...parası olmasa bile babanla bi görüşeyim bulabilirmiyiz bi yerden der insan..
hiç bişi diyemiyorum yazık..

senin kayınvaliden iyi diye biliyodum ben :26:
evet keşke bulmaya çalışalım deseymiş..
eşin ne diyo bu duruma peki?

senin kayınvaliden iyi diye biliyodum ben :26:
evet keşke bulmaya çalışalım deseymiş..
eşin ne diyo bu duruma peki?
bi problemim pek yok kendisiyle ama işte maddi açıdan hep..Eşime dio neden arayıp kendini küçük düşürüyosun hayatım dedi.
Paraları olsa düşünceli olsalar kartları öderler zaten dedi.

bi problemim pek yok kendisiyle ama işte maddi açıdan hep..Eşime dio neden arayıp kendini küçük düşürüyosun hayatım dedi.
Paraları olsa düşünceli olsalar kartları öderler zaten dedi.
ben bizimkilerden zaten hayatta arayıp istemem, eşim arar en fazla ama sizin aranızdaki samimiyete dayanarak aradın sanırım.
keşke aramasaymışın canım, ama olsun.. bir daha başın sıkıştığında onların tarafından destek göremiyceğinizi de anlamış oldun

cnm onlardan zaten destek yokki...
eşimin bütün kartları babasının dükkan borçları.ödemiyolar bizim üstümüze kaldı...
evimizi sattık onlar için 5 kuruş para göremedik işte okuduysan biliyosundur denk geldiysen...
bide bu sıkışıklıkta kredi kartlarını ödüyoruz borçlarını.
masus aradım biliyodum böyle diyeceğini ben kaşındım..

Son düzenleme:
ben pek bilmiyorum canım, sen anlattığında denk gelemdim galiba :26:
nasıl yaa evinizi onların borcunu ödemek için mi sattınız??
peki dükkandan gelen kazanç şimdi size geliyo dimmi? :26:

nekim sana msj attım bu arada eşimde başka işe girdi 5 aydır başka yerde çalışıyo

BRCK neke katılıyorum keşke aramasaydın ama bölede görmüş oldunkı onlar sadece yıyıcı ben yerınde olsam kesınlıkle ama kesınlıkle muhattap bıle olmam öle kişilik sahıbı ınsanlarla
kusura bakma bıraz ağır oldu ama
evlat için yaşar anne baba
eğer yaaşamzsa sılsın yavurusunu bişide beklemesınn
nedır bu çektığnız yaa
ben dayanamam sılerdım hayatımdan ne olursa olsunn
sen hamışsın ve cektıklerıne bak

anam la böcük gisli gisli geldim di sana mı yakalandım...Hamişlerin brck koket hep canları sıkılmış senin dizi setini subasmış...Cumertesi için baya hareketli bir gün olmuş herkese..

anam la böcük gisli gisli geldim di sana mı yakalandım...Hamişlerin brck koket hep canları sıkılmış senin dizi setini subasmış...Cumertesi için baya hareketli bir gün olmuş herkese..

olm benden kaçar mı laaa
ne sanıyon sen bak şu gözlere
he yaa kötü oldu ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…