- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
gittim cnmm...
ama ben gittiğmde gelmişlerdi hastaneden...
boğazı iltihaplanmışşş..
çok fena öksürüyor yavru kuşum...
çok etkilniorlar derdinide anlatamıorr.
tavuğun bozulmamasına çok sevindimmm
miraydan nektar haber almış sanırım.. bugun gelicekmii..
kızlar cimcimedede uğramıor o nasıl haberi olan varmı ?
ınş.hemencık ıyıleşır cnm
bende cok sevındım valla kıyamazdım atmayaakşam kocem traş olmaya gıttı dıo benı bekle hemen olup gelem ddım delı mısn hava soğuk ben eve gıdıom sen gel
anam bekle bekle 1,5 saate geldıdonardım herhalde
o gelene kadar ben masayı kurdm
mantarımı pişrdım bıle
evıde toplamıştım ıyıkı ona uyup beklemedım
zaman cok daha önemlıydı valla
mırayım bugun gelcek dıyebılıyorum ama gelır ınş.
ayy o traş meseleleri eşimde bana yarım saate biter der ama
bkle bekle ağaç olurum
patron ni çağırmış kız kocişinii...
ya benımkı bıde cok uyuşuksaatlerce beklerım
ben gıyer cıkarımo daha onu gıyer bırakır onu gıyer bırakır delı eder
bıde katlamaz hekulağından bı cektım mı hemen toparlar
müdür cağırmıştı işte servıslerı boşa acman müşterıler şıkayetcı falan fılanaman ne bıcım işyerı ya
zaten anlamadım
sıkma sen canını... şekerimm..
sende iş çıkaramalr oldu falan dyince korktum kız bende...
neysekii sadece.. başka sebeplermiş..
işverenleri memnun etmek çok zor..
özel sektörr çok zorrr..
ınş.hemencık ıyıleşır cnm
bende cok sevındım valla kıyamazdım atmayaakşam kocem traş olmaya gıttı dıo benı bekle hemen olup gelem ddım delı mısn hava soğuk ben eve gıdıom sen gel
anam bekle bekle 1,5 saate geldıdonardım herhalde
o gelene kadar ben masayı kurdm
mantarımı pişrdım bıle
evıde toplamıştım ıyıkı ona uyup beklemedım
zaman cok daha önemlıydı valla
mırayım bugun gelcek dıyebılıyorum ama gelır ınş.[/QUOTE
ay Allahım 1,5 saat
ama sen eve geçtin diye bukadar rahat davranmış, yoksa acele ederdi belki
kızlar evet, miray bugün işte olucağını söyledi ama gelmedi daha :44: gelir belki
başbakanın annesı ölmüşAllah rahmet eylesın mekanı cennet olsun
anne her yaşta anne ya
cok üzüldümm
işyerı anlamsız anlamsız işler edıo
bı müşterı sıkayet edıyor dıye hemen dılekçe yazıp işten atıyolar
hakkını falanda vermıyorlar
6 yıldır eşim ne derlerse yaptı adama yaptıkları zam 40 tlben çık dedım ama borç var ıdare etcez artık
sankı sadaka verıyolar
ben ınsanlarla hiç uğraşmıyorum patrna atıyorumhemen topu
allah rahmet eylesin ...
üüzüldüm bende...
eşinede üzüldüm...
daha iyi bir iş bulabilir umarım... canım...
hayırlı cumalar kokoşlarımm
Rabbım tüm dualarımızı kabul etsın ınş.
evımızden huzuru mutluluğu sağlığı eksık etmesın
esmacımm yavrun nasıl oldu
aminnnn :)))))
Günaydın herkesehayırlı cumalar :))
gunaydın ..
amin canım...
biraz daha iyi... soldu yavrukuşum dun bişe yemedi..
bugunde zorla bişiler verdim 5-6 kaşık kahvaltıda geldim..
inşallah toparlarnır bugun...
günaydın kokoşşlarr nasılsınızzz
benım bıraz moralım bozuk ama bunada sukur dıyorum dun bı gıttım oglumun suratına utu dusmus gozkapagı yanmıs gozu sis ve mor oglumn yuznde dogum lekesı vardı tamda onun tarafta olms kotu bır gorntu olmus umarım iz kalmazdaha kotusude olabılrdı dıye sukredıyorum ama
günaydın kokoşşlarr nasılsınızzz
benım bıraz moralım bozuk ama bunada sukur dıyorum dun bı gıttım oglumun suratına utu dusmus gozkapagı yanmıs gozu sis ve mor oglumn yuznde dogum lekesı vardı tamda onun tarafta olms kotu bır gorntu olmus umarım iz kalmazdaha kotusude olabılrdı dıye sukredıyorum ama
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
çok üzüldüm canım benmmm buyk geçmiş olsun...
nasıl olmuşş...
çok meraklı bu bıdıklar benmkide utuyu görunce uf uff dior ama yanına gidior sıpaammm
nasıl düşürmş ütüyü cnm
cok gecmıs olsun lutfen dıkkatlı olun kaynar sular sıcak yağlar ütüler
bunlar ız bırakabılır
cok gecmıs olsun cokkk
paşam benım yaa
dr a götürmemışler mı cnm
off daha dıkkatlı olunsaydı keşke yaa
off off valla cok üzüldümm
kızlar biz evd eutu yapmıyoruz yanı esım utusunu kendı odada gızlıce yapıyor en cok korktugumz sey utu esımın kucukken elı yanmıs utuden elınn ustunde kocaman bıcak kesıgıı gıbı izi var o nedenle hep utuye dıkkt et bu cocugn yannda yapma der . ben utu yapmıyorum yaprsamda o yokken yapıyorm . dün işten cıktım ömürtahayı almaya gıttım bır baktım yanmıs kremlı korktum bakamadım bılee tepkıde gosteremedım soncta ısteyerk yapılan bısı dııl yanlıs anlşlr dıyeesadece hem uzldum hem sevındım daha kotusu olmadıgına sevındım tabıkıbabannesı utu yaprkn bu uyanmıs masaya asılms kadında cocugu engelleym dıyene kadr sanrım olan olms umarım iz kalmaz cunku lekelı yuzu tamda lekenın ust tarafı yanms kalırsa surtnda baya dıkkt ceker herlde
ay canım benim yaaaa, çok çok geçmiş olsunkızlar biz evd eutu yapmıyoruz yanı esım utusunu kendı odada gızlıce yapıyor en cok korktugumz sey utu esımın kucukken elı yanmıs utuden elınn ustunde kocaman bıcak kesıgıı gıbı izi var o nedenle hep utuye dıkkt et bu cocugn yannda yapma der . ben utu yapmıyorum yaprsamda o yokken yapıyorm . dün işten cıktım ömürtahayı almaya gıttım bır baktım yanmıs kremlı korktum bakamadım bılee tepkıde gosteremedım soncta ısteyerk yapılan bısı dııl yanlıs anlşlr dıyeesadece hem uzldum hem sevındım daha kotusu olmadıgına sevındım tabıkıbabannesı utu yaprkn bu uyanmıs masaya asılms kadında cocugu engelleym dıyene kadr sanrım olan olms umarım iz kalmaz cunku lekelı yuzu tamda lekenın ust tarafı yanms kalırsa surtnda baya dıkkt ceker herlde
götrmemişler ben telfnda danstm ama bırde gotrcm ya utu yenı ısınıyrdu dedı k.v bende sıs ya yanmadı sandım dunde baktrmadı cocuk sınrlenyrdu uyurkn baktmmkı baya yank ız kalmsnda inş yani dhaa kotusude olablrdı dıyeee işte avutyrm kendımı...
cnmm üzülmee.. allah beterinden korusun..
geçer cnm.. bence...
bende elimi yakarım ütüden geçer hemen.. arkadaşımda alnını yakmıştıı... oda geçtii..
etleri tazecik uzun sürede olamadığı için iileşir merak etmee anında müdahale edilmiş..
korkma cnmmm...
ay canım benim yaaaa, çok çok geçmiş olsun
inş izi kalmaz.. :s
çocuğun yanında ütü yapmıyosunuz ya onun da dikkatini çekmiş işte çok görmediği bişi
buna şükürler olsun tabi, ay yavrum benim yaa :26:
ayy cnm ınş.ız falan kalmaz nasıl canı yandı kimbılır
ama tenı taze kalmaz gıbıme gelıyor
h sonu gezcektık sağanak varmış yahu
yaa bızde ev bakcz ya bıtane ev bulmstuk sıfgrdı fıyatıda dusk dedım yıne dıger evlere gore cok dııl ama pazrlık payı vr falan d edıler . ama moralımde bozuldu mutfak ve salon birmiş püf hevesımmm tıkandı kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?