Kokoşş Hatunlar Kulübü

yoksammm o tavuk hala pişmedimiiiii:84::84::84:

çorba tavuk sarma mantı kavun krem şokela

yok cnm daha neler
dün ettım işte
bozulmamışta
ohh ben sana gelemm yaa
cnm sarma ıstıyoo kaç zamandr
yarın ablamdan alcem ordudan geldı asma yaprağı muthiş
bende tokattan siparış verdım hala gelcek

cnm 140 nerde para yokkı 130 da veremeyzde işte bulmyrz belkı ındrm yaprlarsa dıye bakcktkk ızmrde bulnmuyor evler 200 den baslıyor ank falan olsam 100 e bıle bulrdm ızmrde cok pahalı evler malsf cok dokuk evler var onlrada 130 versm tadılat yaptrack param olmz yanı

gaciiilerrr bu akşam yemek ne varrrrr
ben hiç bilmiyorum :26:
bizim evlilik yıldönümümüze 2 hafta kaldı hala net plan ve programım yok

yoksammm o tavuk hala pişmedimiiiii:84::84::84:

çorba tavuk sarma mantı kavun krem şokela
ay burcu ben de gelim yaaaaaaaaaaaa, menü süper

zor valla doğru dıyosun benım oturdugum semtte 290 dan başlıyor oturdugum sitedede 375 cıvarııı kafayı yedırteceklerrr

zor valla doğru dıyosun benım oturdugum semtte 290 dan başlıyor oturdugum sitedede 375 cıvarııı kafayı yedırteceklerrr

aynen öleee yaa abenm semtımde cok kotu dııl ama cok super bır yerde dııl ama cok pahalı yaaaaa 250 buraya verceem denıze nazır ev bulrm daha ıyı tovbe tovbee

ben bu hafta çok yoğundum..

üzerine kuzumun hastalığıı...

tavuk sarmayı nasıl yapıyorsun şekerim...

bir ben burdym cok boş kaldı buralar püfff

ben bu hafta çok yoğundum..

üzerine kuzumun hastalığıı...

tavuk sarmayı nasıl yapıyorsun şekerim...

çok basit bebeğim marketten tavuk göğüsü alıyorum ınceltıtıyorum sonnam karısık garnıtur alıyorum sonnam bıde kaşar peynırı

eve gidince tavugu bardakla dövüyorum

karısık garnıturun içine kasar rendeliyorum sonnamm kekik tuz ve kırmızı bıber ıle tatlandırıyorum.

sonnaa tavugun işine koyup sarıyorum
borcama dızıyorum uzerıne kucuk parçalar halınde tereyağı koyuyorum
borcamın dıbıne az bısey su koyuyorum 180 derecede uzerını alımınyum folyoyla sarıyorum 30-35 dk pişiriyorum folyoyu alıp 5 dk daha pişirorum sonna uzerıne bolca kaşar rendesı koyup tekrar fırnlıyorum eriyince pilav eşliğinde servis yapıyorumm herkes bu lezzete bayılıyor......

Miraycım bebişin hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

pek bı keyfım yok bacum ya uzucu ruyalar gördummm keyfım yok sen napıyorsun:26:

sıkma canını tatlım
toton açıkta kalmış olmasın

bende cokyorgunum
ayaklarım sızlıyo
sabah geldım 8 olmadan aha bu saate kadar temızlık ettım
can kalmadı bedendepatronda kzıdı tabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…