Kokoşş Hatunlar Kulübü

vayyyyyyyyyyyyyyyy bocuk vayyyyyyyyyy bu arada acıktım ben laaa
dun ozume baktım 2 saat abowwww cok yaramaz omus amaa bı atatlı bı atatlı kıyamıyor ınsann

annem duvarı delme .. makınaya su dök serinlesin

binaya girebilsemmmmm helee
alarm var binalarında öterim:) bulgaristan göçmeniler temiz insanlara benziyolar bakalım inşallah sorun çıkarmazlar.

böcük benimkide köfteyi güzel yoğurur pişirir ben onun gibi edemiyim sankim:)
bi kerede sarma sarmıştık beraber çok güzel sarıyon aşkım die die 1 tencere sardık

bucuu abimin kızı 1,5 yaşında şimdi her akşam oraya gidiyoz ya yemeğe evim tam oturana edene kadar.kapılarda karşılıyo beni çıldırıyo çıldırıyo:)
hadi gidelim halacım diyorum hemen ayakkabılarını hırkasını alıp geliyoamma döt gezdirme meraklısılar yaaa..
aaa bide eşime hasta yaaa eşimin resmi bütün gün elindeymiş dün buzdolabı magnetimi almış bizim evden.öpüp duruyo:)
eşime naz yapıyo ama o yokken hep adını sayıklıyo eşim gelincede ağırdan satıyo yanaşmıyo pek istemem yan cebime koy yapıyo

aynı bızımkıde .1.5 yasında ve esıme kur yapıyor zıllı bkışlar göz suzmeler utanmalar bı gorsen varyaaaaa bız kendı aramızda hadı dısarı cıkalım dıyoruz herkesden once ayakkabılarını hazır edıyor gecende teyzem kvalıdesınde bırakmıs ayakkabılarını dedım teyze ozumun ayakkabıları nerde odedı unuttm bu da bızı dınlıyomus sen gıt benım ayakkabılarımı gıyyy gule gule oldum yawww

o adam demek yapıyor bunları
beceriksiz nereye dokunsa yıkıyordu.
aferim bi kaç zaman evde olmak işe yaramış yapsın tabi

kız gene öle
mutfak savaş alanı ama gene eskıye göre gercekten cok ıyı
yıkancakları kenara dızıp tezgahı yıkıyoo
aynı bennkımın kocası falann
evet annatıyorum ya hepp bocukkkk yegenımmmm opucuk atıyor herkese cılvelııı kıssss
resmı yok mu cilvelının

dımekkı gaz vermek lazımmm
ayy bı saat şekıl verıoo ben oturdummm yoruldum onu ızlerken
spedeyyy bocukkk kafadan mı atıyorrrrr yoksaaa

yok anam ama evde öğrenmiş kocası bişeyleri.
böcük adama fırsat vermemiş demek içindeki cevher yeni çıkıyor

çoğu şeyı yapıyyy yaa
aman amannazar değmesınnn

albumde var ya nan gecen yazdan kalmaa bı ara yenı halını de cekerım

yesınler sızın yegenlerınızıı kız cocukda ayrı bır guzellkk galıbaaaa

ya çok bilmişler yaa herşeyi anlıyorlar dimi:)aynen kur yapıyo zillilerrr.
abim işte geldiğindeki sevincini görmen lazımm.sinirlimi peki?çok neşeli bi çocuk ama sinirlenince deliriyo vurmalara başladı şimdi o vuruyo bizde eline vuruyoz ama anlamıyoabimle eşi sarılsın kıskanıyo kendine vuruyo
abime baba demesini biliyor babanı çağır kızım diyoruz dede diyor inadına

yesınler sızın yegenlerınızıı kız cocukda ayrı bır guzellkk galıbaaaa

masada bizimle oturmaya bayılıyo şimdi kendi yemek istiyo mama da mama bulgur pilavıda çok acı ama istiyo yedirdim biraz tam şebekler yaa.rabbim uzun ömürler versin hepsine.kızlar çok cilveli bi başkaa bide çok düşkün bizede.tam bi babanne aşığı zaten.şuan eski insanlar gibi anlaşıyo ama bizimleee herşeyi anlıyor yapıyor hııı hooo gibi cvplar veriyo
oyuncaklarını dağıtıyo topla diyincede bi güzel topluyor

Son düzenleme:

evet yaaa cok bılmıssss ahh yap dıyınce carpıyor vallaaa kut dıyeeeee ama eline vurmeyın bacım cok sakıncalı uzmanlar dıyor sınırler zarar goruyormussss

evet yaaaa ALLAH nazarlardan korusun hepsiniiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…