alyamm konuşuruz inşallah cnm...
evet cnmm hihi
güneş hoşgeldin cnmm
günaydınnnnnn garularrrr
evine taşınmıssın sekrm hayırlı olsunnn
sıcaklık konusundada bi ark oturuyodu
yazın serin kışın sıcacık oluyo bilgin olaaaaaaaaa
smoker çalışkansın kızım sen maşallah
adada öylee... heç hamişim die nazlanmıyorsunuz helal olsun valla..
benm evde işler buz gibi rüzgarlar altında devam edior kızlar
metin eren kayınvlaidemde kalıor akşamları onu alıp yemk yiip ev geçiorum muattap olmuyorum
annesi babası onunde arabayı satıcm dedi
yetişemiormuş ödemelere
bende ne istersen onu yap dedim... arabasız kalıncada çocuğu bırakmak için annlerde yaşarsın dedim
daha bir sinirlendim dun akşam.. adamda minnet duygusu yok... sıkıştımı satma duygusu var... aha buraya yazıorum kızlar..
bizden bir cacık olmaz.... ben bu adama ekonomi yapim çocuğuma gelecek hazırlayım dedikçe..
köle modunda çalıştıkça .. havalara giriyor... onu satarım bunu satarım.. sadece kendi emeği var gibi benm katkım yok gibi
böyle boğazlamamk için zor tutuyorum kendimi... böyle konuşmaya çalışıor ama.. aslaaa sinirlerim tavan..
ödeyecek bana bu yaptıklarını bundan sonra görsün bakalım neye mal olursa olsun..
ooooooooo günaydın
bütün hem iş hem kadın buradave haberim yok.
böcük bu sana :117:
melodi buda sana
haber vermediğinz için
Günaydın tatlım yaaaa doğru diyorsun sana gel diyecektim.
Ama görüşüyoruz diye söylemedim.
Ama ben böcüğün yüzünden
sabah sabah çok efkarlısın kujum yaaa :26::26::26:
koptum
kumrum hoşgeldinnnn hayırlısı de artık üzülme hade kuşşşşş
evet cnmm hihi
güneş hoşgeldin cnmm
ya mudurm anlayıslıı ama bu konudaaa baskalrına agız egmek ıstemıyorr cunkuu karsndakı hayr derseee uzlurrr ve bozulr gıbı bişi bir mudurn baska bır mudrden ızn ıstemesı gıbı akrsk bır durum yanıguneşimm.. müdürün gene yumuşamız bak biraz..
bence sana yardımcı olcak üzülme hadi..
ömürtoşun yanağı nasıldı kuju
aa benım mı garuya bak
altın ıslak mı onuda ben yaptımm
etmezmi cnm yaaa eşim gecenin bi yarısı giriş daireye çıktı orayada ses geliyormu die dinledihoşbuldk cnmmm
ses noldu yıne rahtsz ettımı sızı
Alya gelmiş hoş gelmiş....Naptın laaa gene ucuz atlatmışsın o dediğin var ya çok tehlikeli allah muhafaza tuz ruhu ben bir mevta biliyom bi tane tuvaleti pırıl pırıl ama kullanamıyor...Burdakiler garılar alya alya diyi diye öldüler haa..Bende açıldım hakket dediğin gibin bülbül gibi şakıyom...
Esma besmeleyi oku üfle baktın bir işe yaramıyor yüzüne tosur satın savın yeyin için gezin tozun o nasıl isterse..Salla ya 3 günlük dünya...
Güneş oğlanın yanağısı nasıl oldu, bide bacı sanırım eğitimden kaçış yok ha..Bu tavır sanki anlıyom ama ne yapabilirim tavrı..
evet az daha sıkın dısınızıyazda geldı apartman dolar sızın sonnaa toplu sıkyt edersnz onlrda susturucuumu takarlar naparlarsa artıkketmezmi cnm yaaa eşim gecenin bi yarısı giriş daireye çıktı orayada ses geliyormu die dinlediorayada geliyormuş ama tabi bizim kadar aşırı gelmiyo..daireye biri taşınsın oda rahatsız olur eminimki..
annemde dio bekleyin biri daha taşınsın öyle söylersinizsiz evde yokken evinizi kollar o insanlar kötü olmayın dio ne kadın yaa
böcük hoşgeldin annem
yok anam ya nerdeee ?
eeee sen neden sıkkınsın bakem yine
evet az daha sıkın dısınızıyazda geldı apartman dolar sızın sonnaa toplu sıkyt edersnz onlrda susturucuumu takarlar naparlarsa artıkk
Üstümdekilere çıkmaz ses ama girişteki duyabilir bakalım artık.yaa anlamadığım onların da bodrumda oturan var nasıl duruyo ordaa annamadım.
susturmazlarsa ben patlatıcam makinayı duvarı delip
akşam kocem börekler etmış bana
tabı tarıfı telden verene kadar öldümmm
eve gıttım koşkoş aşkım fırına bak yancek o dıo
benı daha adım atar atmaz nasıl yordu
sonrada ellerıme sağlık dıoben bişi etmedım zatenn
pattıslı ve peynırlı böreğıde öğrendı aç kalmaz artık
akşam kocem börekler etmış bana
tabı tarıfı telden verene kadar öldümmm
eve gıttım koşkoş aşkım fırına bak yancek o dıo
benı daha adım atar atmaz nasıl yordu
sonrada ellerıme sağlık dıoben bişi etmedım zatenn
pattıslı ve peynırlı böreğıde öğrendı aç kalmaz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?