Kokoşş Hatunlar Kulübü

guneşimm.. müdürün gene yumuşamız bak biraz..

bence sana yardımcı olcak üzülme hadi..

ömürtoşun yanağı nasıldı kuju

evine taşınmıssın sekrm hayırlı olsunnn
sıcaklık konusundada bi ark oturuyodu
yazın serin kışın sıcacık oluyo bilgin olaaaaaaaaa

sağol bitanem allah razı olsunn
oyyy içimi rahatlattın cnm inşallah memnun kalırızz..
bide şu yan binadaki ses kesilse dahada memnun olucaz eşim akşam basıcak zillerinee

Alya gelmiş hoş gelmiş....Naptın laaa gene ucuz atlatmışsın o dediğin var ya çok tehlikeli allah muhafaza tuz ruhu ben bir mevta biliyom bi tane tuvaleti pırıl pırıl ama kullanamıyor...Burdakiler garılar alya alya diyi diye öldüler haa..Bende açıldım hakket dediğin gibin bülbül gibi şakıyom...
Esma besmeleyi oku üfle baktın bir işe yaramıyor yüzüne tosur satın savın yeyin için gezin tozun o nasıl isterse..Salla ya 3 günlük dünya...
Güneş oğlanın yanağısı nasıl oldu, bide bacı sanırım eğitimden kaçış yok ha..Bu tavır sanki anlıyom ama ne yapabilirim tavrı..

düzelır ınş herşey cnmm
ama erkekler harbıden nankör laa
ooooooooo günaydın

bütün hem iş hem kadın burada ve haberim yok.

böcük bu sana :117:
melodi buda sana

haber vermediğinz için
sen göruyon dıye şey ettım ben yaa
Günaydın tatlım yaaaa doğru diyorsun sana gel diyecektim.
Ama görüşüyoruz diye söylemedim.
Ama ben böcüğün yüzünden

aa benım mı garuya bak
altın ıslak mı onuda ben yaptımm
sabah sabah çok efkarlısın kujum yaaa :26::26::26:

yok aslında sevdığımden kullandım

koptum

kumrum hoşgeldinnnn hayırlısı de artık üzülme hade kuşşşşş

off kuzmm ozleıdm ben senıı

evet cnmm hihi

güneş hoşgeldin cnmm

hoşbuldk cnmmm
ses noldu yıne rahtsz ettımı sızı

guneşimm.. müdürün gene yumuşamız bak biraz..

bence sana yardımcı olcak üzülme hadi..

ömürtoşun yanağı nasıldı kuju
ya mudurm anlayıslıı ama bu konudaaa baskalrına agız egmek ıstemıyorr cunkuu karsndakı hayr derseee uzlurrr ve bozulr gıbı bişi bir mudurn baska bır mudrden ızn ıstemesı gıbı akrsk bır durum yanı

hoşbuldk cnmmm
ses noldu yıne rahtsz ettımı sızı
etmezmi cnm yaaa eşim gecenin bi yarısı giriş daireye çıktı orayada ses geliyormu die dinlediorayada geliyormuş ama tabi bizim kadar aşırı gelmiyo..daireye biri taşınsın oda rahatsız olur eminimki..
annemde dio bekleyin biri daha taşınsın öyle söylersinizsiz evde yokken evinizi kollar o insanlar kötü olmayın dione kadın yaa

böcük hoşgeldin annem

ay evet esmacımda sormstu yazcktım yanagında buyuk bişi yok dogum lekesınınn oralrdaaa bırz dıs ızı var kızarklıklarr ma aole cok sıddetlı bişi olmammsss cok belli deıll belliki hafıff ısrrken yakaldılr canavarıı neyse saglık olsunn...

yanı işte dedgm gıbı mudurm baskasınaaa agız egmek ıstemıyorrr o sımdı olmsz cvp verrse sınrlenrr .. yenı oldugumuz için bu sırkette ınsnlrı henuz tanımıyoruz vs vs amann valla ben napcm bılmem cnaım oglusm ılkk eglncesnde yokumm

evet az daha sıkın dısınızıyazda geldı apartman dolar sızın sonnaa toplu sıkyt edersnz onlrda susturucuumu takarlar naparlarsa artıkk

evet az daha sıkın dısınızıyazda geldı apartman dolar sızın sonnaa toplu sıkyt edersnz onlrda susturucuumu takarlar naparlarsa artıkk

Üstümdekilere çıkmaz ses ama girişteki duyabilir bakalım artık.yaa anlamadığım onların da bodrumda oturan var nasıl duruyo ordaa annamadım.
susturmazlarsa ben patlatıcam makinayı duvarı delip

herkese slm kızlar....

sayın meloş hanım arada bir kafanı kaldırda etrafı dolaş bir yere çakılıp kalıyosun

akşam kocem börekler etmış bana
tabı tarıfı telden verene kadar öldümmm
eve gıttım koşkoş aşkım fırına bak yancek o dıo
benı daha adım atar atmaz nasıl yordu
sonrada ellerıme sağlık dıoben bişi etmedım zatenn
pattıslı ve peynırlı böreğıde öğrendı aç kalmaz artık

Üstümdekilere çıkmaz ses ama girişteki duyabilir bakalım artık.yaa anlamadığım onların da bodrumda oturan var nasıl duruyo ordaa annamadım.
susturmazlarsa ben patlatıcam makinayı duvarı delip

annem duvarı delme .. makınaya su dök serinlesin

söyle biz geldiğimizde börekler yapsın bize

böcükkk... anlatma kocanı gidip kocamı öldrecem yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…