Kokoşş Hatunlar Kulübü

Len beni yalnız koyup nere gittiniz len...tek başıma sadece 1 üye oda kim smoker...:18: torktum
Böcük biliyom kız şaka dediğini..

canmm arada işler gelior..

iş yapıordum...

hem msnden dedikodu yapıoruz... burda gene yazıoruz.. hakkınızda konuşacak malzeme lazım

aamn cnm inşş sen nasıl alısabıldınmı yenııı yerıneee
işim çok yoğum.. alıştım gibi ama içerisai hiç rahat değil. :26: yön kurulu başk. yard. tam karşımda, resmi resmi oturuyosun.. yazamıyorum yaa

yok bebeyim, ondan 2 gün sonra yeni kavgamızı ettik.
10 gündür küsüz.. kimse tek kelime etmiyo

tontiş değil..

Koca Göbek Duriyeee

kız düriyeee... ne dicem senin his doğru çıkmadı laaa nek barışmadıı

Hee ya ben çoktan paris maris halletmişlerdir diyodum hatun anama gitcem ben diyo...
Var ya zaten derler ya içime doğdu hissetdim felan bir kere çımadı ya ne desem tam tersi olur

Hee ya ben çoktan paris maris halletmişlerdir diyodum hatun anama gitcem ben diyo...
Var ya zaten derler ya içime doğdu hissetdim felan bir kere çımadı ya ne desem tam tersi olur

rüyalarından sonraa..

sana güvenim artmıştı ama sende fısss çıktın..

nessem senle ticaret yapıcktım ama yollarımız ayrıldı

nan işiniz var biliyorum da bi geldim bi tek smoker vardı.
ne bilim ordan konuşuyorsunuz sandım. :26:

smoker yıruuummm

burdyım anlttt tontişim:)

Her şey toz ve gaz bulutuydu önce suda yaşam başladı...
Var ya anlat demen bana bir anlatasım var bugün benim gup gup 2650 gr olmuş bebiş gibi olmuş yanağı falan ayak baş parnağı ağzına girecekti nerdeyse şaşırdım öyle görünce keyiflerimiz iyi...
Bu arada çoook enterasan ben son iki aydır felan gramla kilo alıyorum bebişin kilosunu alıyorum sdece durdu kilo alışım gerçi daha ne alıyım aldım alacağımı
koca göbeğimde biraz aşağı sarktı iyice komik oldu...

nan işiniz var biliyorum da bi geldim bi tek smoker vardı.
ne bilim ordan konuşuyorsunuz sandım. :26:

HEE ORDAN KONUSYORUZZ BAZNN SIHIRLI KUREMIZ VR ORDAN BAKISARK KONUSYRZZ

HEHE YERIM ONU BEN MAŞALLAHH KIZ ALRSN DAHA BEN SON 2 AYIMDA ALMSTMMM INCECIKTIM HAAAOZAMAN KADRRR

anlat anlattt dınnerım benn send ebenıı ıce halden anlamz yapcannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…