Kokoşş Hatunlar Kulübü

Haa haa sizin süpürgenizde vaa mı ? uçabiliyonuz mu ? burnunuzun ucunda siyah ben?...
Kızım sen bak diyon ben inceciktim ben o eşiği çookkkkktaaaaan geçtim..... ben almam belki artık inşallah maşallah ...

Son düzenleme:
Haa haa sizin süpürgenizde vaa mı ? uçabiliyonuz mu ? burnunuzun ucunda siyah ben?...
Kızım sen bak diyon ben inceciktim ben o eşiği çookkkkktaaaaan geçtim..... ben almam belki artık inşallah maşallah ...

hee 6 aylık 7 aylık resmlerım vr albumde hehehe ole cok kılo almdm ama son 2 ay baya aldım işte 65 e kdr cıkmstm toplamdaaa .. hepsınıde verdm fazlasylaa

sizi tadlu cadular sizi

hee 6 aylık 7 aylık resmlerım vr albumde hehehe ole cok kılo almdm ama son 2 ay baya aldım işte 65 e kdr cıkmstm toplamdaaa .. hepsınıde verdm fazlasylaa

Bende vereceğüm inşallah sadece karpuz soda ve suyla beselenerek hamile kaldığım kiloma düşüp geçen yaz alıp çok az giydiğim zeki pikinimi pudra rengi şortumu giyeceğim parisi bile değil bunu bekliyorum kızı uyutup balkona armuta kurulup bir sigara yakacağım ohh verdim hepsini 3 ayda diye...
Ay kimi kandırıyom ben ya böööö bööööh hiç veremeyeceğim hep böyle kalacağım
Sen çok fitsin maşallah..

BAK ESMA DEDİYDİ DERSİN...

senin gebelik şekerin var bacu.. doğurur doğurmaz ineceeekkkk... şişliklerin..

kalan çok kilon olamıcak.. onlarda pıt die gidicek..

hızlı kilo aldın sen çabuk verirsin merak etme.. dikkt et yeter..

Evet yaa bende gebelik şekeri var ödem var şişlik vaaar...Cici Esma seni sefiyom..
Kalem tutamıyom ha ellerim öyle şiş ki acıyo valla imzam değişti yamuk yumuk bişi oldu...

Evet yaa bende gebelik şekeri var ödem var şişlik vaaar...Cici Esma seni sefiyom..
Kalem tutamıyom ha ellerim öyle şiş ki acıyo valla imzam değişti yamuk yumuk bişi oldu...

cnm bende çok şiştim ayaklarım patlıcaktı artık.. kolay değil..

senin gibi hamiş olanlar naz yapıor sen garibim imza çakmaya çalışıon..

aferim kız sana

tebrik koydum sana

yyemege cıkıyoruzz kokorec yemege gotrck patron bızıı mujkkk

Yaydan çıkan ok geri dönemez
Kimse kararımı değiştiremez
Ben daha başka ne söyleyeyim?
Mesajımı almıştır o ...........................

:2 1:

[video=youtube_share;IzDcyLlERcQ]http://youtu.be/IzDcyLlERcQ[/video]

Son düzenleme:
üzülme annem yaa...

onun dayanacağı son iki gün zaten..

sonram hallolurr... suçlu kimmm... objektif yaklaşırsaann
o suçlu bak yazıyım olayı.. saçma ama ortada yalan var..

yani ben bi sabah işe gelince eşimi aradım "evdeyim hala çıkmadım" dedi
"alla alla niye oyalandın bu sabah" dedim
"internete girdim, yattım felan biraz" dedi
9 da çıkmış.. yani şeytan dürter ya akşamsı eve gelince internet geçmişine baktım.. sabahın köründe neymiş internete girmesinin sebebi diye.
bakıyorum bakıyorum, dakikası dakikasına tüm kayıtlar var o sabahın yok.
akşam oldu, ama çok sakin ve hiç tripli olmadan
"nerde kayıtlar canım, nerelere girmişsin ben bulamadım" dedim
"nasıl yok ver bakim" dedi.. aldı bakıyo bakıyoruz birlikte yok yok.
"alla alla silinmiş herhalde" dedi.
"çok saçma herşey duruyo bi onlar mı silinecek" dedim.
tekrar bakmaya başladı. sonra bana şey diyo "sen silmişsin, kavga çıkartmak için sebep arıyosun" ben orda delirdim.
bana ayakkabı almıştı o akşamı, kutuyu duvara attım (girişte odada değil)
sonra bu benim laptopumu yumrukladı yine
ben de aldım "bir daha laptopuma dokunmiycaksın" dedim
"sana mı sorucam" dedi.
"bıktım artık sürekli bi yalan çıkıyo, ben sana zerre kadar yalan söyledimmi hiç" diye bağırıyorum
"lütfen adam gibi itiraf et naptığını, sadece bunu istiyorum" dedim yalvarıyorum resmen ama ağlıyorum da aynı anda.
yatak odasına girdim, öyle ağlıyorum.
geldi tamam itiraf edicem dedi..
"kadınlar kulübüne girdim sonra da kızarsın diye sildim" dedi.
komik..!!
"sen kadınlar kulübüne hep giriyosun arada ve gülüyoruz buna hatta, buna kızmiycağımı biliyosun" dedim
"gittin bunu mu düşünüp geldin, çocuk mu kandırıyosun" dedim.
"neye en çok kızıyorum biliyomusun" dedim "beni deli yerine çıkarttın..sen silmişsin kavga için sebep arıyosun dedin bana. yalanı yalanla örtüyosun iftra resmen" dedim.
susuyo..
"artık gelsen önümde kuranı öpsen inanmam hiç bir şeyine" dedim.
yatak odasının kapısını kilitleyip uyudum.
ertesi gün kardeşim çok hasta biliyosunuz. annemler hastane bize yakın diye bizde kaldı. annem ve kardeşim. iğneye gitcekler, çocuk yürüyemiyo iğne olduğu yerler acıyo..
geldi 23:30da.. annemlerin bulunduğu odaya bile girmeden kapıdan hoşgeldiniz dedi, gitti salona..
çok üzüldüm.. annem ilk kez evimde kaldı, bu da son olur kesin. gelip kardeşime geçmiş olsun bile demedi.. ki çocuk onu okadar çok seviyor.
salonda çay yapmış kendine oturuyo.
gittim yanına "çok ayıp yaptığın. senin annenler geldiğinde ben bulundukları odaya bile girmeden kapıdan hoşgeldiniz desem, ve başka odaya geçsem nasıl hissedersin? kovmaktan beter ettin" dedim çıktım.
yatak odasına yattım, annemler yatmıştı, tv izliyoduk.
salona yatmış.
sonraki gece sayımı vardı gelemdi o gece.
sadece "sayım var, annenlere git" diye sms atmış..
ve gece gelmedi, annesine gitti büyük ihtimal. hiç aramadı, korktun mu naptın gece, o gün hiç sms yok..
ertesi gün taa 23:30 da geldi.
ve tek kelime yok yine.
sonraki geceler de konuşmuyoruz.
öyle yani..
yemin ederim o olayda gelip deseydi ki "aşkım, tuhaf sitelere girdim kızarsın diye sildim" bukadar tapki vermezdim.
yada "facebooktan bi kızla konuştum, sildim" bukadar içim yanmazdı. ama yalan... işte orda bitiyorum..
hayırlısı yaa.. ne diyim..
olay böyle işte.. saçma bişi yüzünden belki kavga ama birikim biraz da..
ve haklı mı sanıyo kendini yalan söylediği için de özür dilemiyo napıyo anlamıyorum, bilmiyorum..

ayhhh ineterneten sipariş verdim onla ugrasıyom haaaa sabahtan beri

ne aldın burcuu

yemeğe kaçıyorum

nekkk.. kocan çok ayıp etmiş bebem yaa..

yanı aranızdaki ne olursa olsun ailelere yansımamamlı

hele annen ordayken ayrı odada yatması çok ayıp..

benm kocada böyle tartışırız hemen ailesi duyarr.. pofffffffffffffffff

sakın geri adım atma süründür..

bir daha asla yapamasnnn

sen benım koceme karşı nasıl dersıngtmıycekkşak bı yana senıde düşünuyom cnmm
sen dua et ama bıze emııı

nek ben senın olayını bılmıyordum cnm ama yalan cok kötü yaa

Kız işte ne desem tersi çıkıyo demek ki gidecek benim 6. his tersine çalışıyo..O deelde olan brck in iskana olmasa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…