Kokoşş Hatunlar Kulübü

len banayap şakayı güneş ne anlar

nan alınan ben dıılım zatennn kuzu hahahaha sert mizacımdan oturuuu hasssasss kuzlarrr :):) gel ben sana saka yapcammm :):)

nek bebeğim üzme kendini lütfen..
ama annenlere gitmesen dahamı iyi olur sanki?

güneşş ben tombik değilim nannn daha 59 kilocuğummm:)2 kilo aldımmmm
gelsin kilolarrr

haha sonuctaaa tontiş olcak gelecktekı halını goruyorummm.. kargalaarrr dıcem o ne lenn dıcenn sende hahaha:)

hayırlısı ile kavuşsun bebeğine inşallah, sezeryana mı alacaklar ki...E yani açılma yoksa ağzından çıkaracak deillerde..
amın ınş.
valla 2 doz daha vermışlersancı ama acılma yokmuş

yap anam yap
her turlu şaak yapılırrr baa
ayy hala haber yokmu allah yardımcısı olsun yaaa kıyamamm , sezryan buyuk ıhtımalleee ozamnn ama bellide olmazz
2 doz vermışler ama acılma yokmuş
ben anlamaz sız daha ı bılırsınız
nıye annamasın nennn anlar benım gunesım sakadannn

hamış garuya bıde bu hamış garu smokere sert yapıy lenn

yaa off o sunı sancıda cok sıkcı allah yardımcısı olsnnn agrdn cok sıkıcı bısııyaaa

bnmde acılmaaa olmstu hatırlıyorum bakınca doktor hemsıreye 1 parmak demıstı nedemkse oo ama bebek kendını yukarı cekıyor demstıı sonra kordonnn sorunu cıktı işte neysee sende anlamaz deme ogrennnn

ayy ablamada böle ettıler verdıler sancıyı
dıo görseydın benı hayatta doğurmazdın
ablam telden konusmadı benle len sancıdan saatlerce cektı
caspere Rabbım yardım etsınne zordur yaa
aboww valla doğurasım gıtcek burda:18::18::18::18:

benım bıde dudu kücücük zor olur zannımca
yok yok ben yapmıycam cocuk neyımmmbazen wc de sancı vuruyo ona bıle dayanamıommm alttann iğne gıbımmm kıvranıommm:18::18:

burcu len senın cıkış saatın geldıı
uyus oluom hee
senden sonra 2 saat daha calısıyom ben

nannnaaa tobeeee aklına bole seyler getırmee nannn ben o haltı bıle 1 ayda ancak becerdımm ben bıle korkmuyommm

yok o halt cok kolay oldu bende
ılk günn

ben encok koketı merak etcemm acepp sancıları cekerken 3,5 atcak mı parıs parıs ılla dıycekmı

casper doğumam mı girmiş?
Inşallah çabucak doğurur.
Ben bu suni sancı olayını anlamıyorum.
Bende aldım suni sancı 2 saat takıldı. Kontrole çatala çıktığımda açılmam
5 cm di. 10,30 da doğumhaneye girdim 1 de çıktım.
Bu kadar kolay olacağını hiç düşünmemiştim.
Artık şans mı nasip mi rabbim bilir.

cnm acılması olmamms her sunı sancı bır dıılkıııı bunye ıle alaklııı acılma olmaynca bebek nasıl cıksın:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…