Kokoşş Hatunlar Kulübü

Ben aşağıda takıldım kaldım hiç bir şey yazamadım :2:
topicde hafif tatsız rüzgarlar estirdim sanırım kusura bakmayın..Güneş şakada yap bana ya ben cidden alınmadım belki ama yazarken kendimi iyi ifade edemedim sanırım sende kusura bakma..
neyse çıkışım geldi benimde evraklarımı toparlayım herkese iyi akşamlar...

gulegulee gızlarrr

heheh bocuk koptum yahuuuu sen mınksn oda mınk heeee lenn ozmn bızm esma ıle burcuu napsınlr hahaha onlrın booy mubrk alms basını gıtmsss

anam 2 saat azmı kız melodiii

ne bileyim çabuk geçti bana.

cnm acılması olmamms her sunı sancı bır dıılkıııı bunye ıle alaklııı acılma olmaynca bebek nasıl cıksın:26:

ya ben suni ancı verilince açılma hızlanır diye düşünüyorum. bünyeye göre değişiyor.
heyecanla haber bekliyorum.

gulegulee gızlarrr

heheh bocuk koptum yahuuuu sen mınksn oda mınk heeee lenn ozmn bızm esma ıle burcuu napsınlr hahaha onlrın booy mubrk alms basını gıtmsss

tmm lenn
ne yüzüme furuyonn
ınş bende kolay doğuranlardan olurum şu sıralar kk psıkolojımı bozıy haa
doğuran doğurana olunca bana bı korku gelıyy
daha dereyı görmedık paça sıvıokkk

ne bileyim çabuk geçti bana.

ya ben suni ancı verilince açılma hızlanır diye düşünüyorum. bünyeye göre değişiyor.
heyecanla haber bekliyorum.

efettttt sunı sancı verılınce acılma olurr amaaa iştee bunye buuu bend eacılma oldu bebek ınmedıııı ınıp yukarı zıplıyordu doktr dogurtmaya calısrkenn neyse derın mevzu tabe bunlrrrr.. hyrla saglıkla gelsndeee farktmzzz

pempekalem kımsın lenn
okuyup duruyonn
bişi mı
yenı uyesın hemen bı msj yazmadan burayı bulmuşsun ne ayaksınn

güneşcim yazmadın ama merak ettim. ömürün yanağı nasıl olmuş.bişey yapmışlar mı?

güneşcim yazmadın ama merak ettim. ömürün yanağı nasıl olmuş.bişey yapmışlar mı?

hım dun yazmıstm cnm bırı sormustudaaa

baktım eve gıdnce ole aman aman bısı yok ısrmaya kalkmss bole nokta gıbı 2 kızarklık var demekkı dedım hemn ayrdı dedgı gıbı cok osla ortalıgı yıkrdm ama az bellı bıle deıll sess etmedım ztn telde konstukk yetrnce dıye ah yavrularımız allah a emanetlrr

aman iyi bari ısırmamışlar.
ben 2 olayı yuttum ama bir daha vukuat olursa çok fena çemkiricem.
hele şu arkadaşımın oğlunun kolu kırıldı ya kıl oldum.
ama öğretmen ayrılmış okuldan.
haftasonu napıcaz bilmiyorum bu akşam konuşmaya gidicem.
olayların üstünü örtmeye çalışılmasına sinir oluyorum.

kovmuslrdır ogretmenı belkıdeee

kovduklarını pek sanmam bana 3-4 hafta önce bizim iş yerinde nasıl eleman aldıklarını sordu. ayrılacak mısın dedim.
düşünüyorum dedi.
kreş sahibi çok tutuyordu onu noldu bilemem tabi.
bu arada bir ortak almışlar. boya badana değişiklik olacakmış.
bakalım toplantı yapacaklarmış.

anldm hayırlısı olsun cnm yaaaaa

hadı ben kacore ıı aksamlrrr

tatlım yormuyorum aslında :))) soracağım paris olayını da pazartesi tekrar gideceğim kontrole...benim çamaşırlığım var canım oraya asıyorum,ipe değil ama uyarın için sağ ol cnm...

yemege cıkıyoruzz kokorec yemege gotrck patron bızıı mujkkk

ooohhhhhhhhhhhh sefan olsun,afiyet balşeker olmuştur...
doğurayım ilk yapacağım şey buz gibi bir kola yanında da kokoreç yemek olacak

kızlar oğluşun kıyafetlerini ütülemek ve yerleştirmekle geçti bugün zamanım...annem gelmişti her şeyi o yaptı desem yeridir sağ olsun cnm benim
gardolabını da bir hayli düzenledik...odasını da...cibinliği kaldı takılacak,o da takılsın foto eklerim...

şimdi kız kardeşim bende...beni pek yalnız bırakmamaya çalışıyorlar artık :))) her an tetiktelermiş...benden çok tırsıyorlar sanırım
sabah erken kalkacağım tabi o yüzden uyumalıyım...
herkese hayırlı cumalar şimdiden

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…