günaydın kızlarrrrrrrrr
nasılsınız anam bucuda gelmiş
dün doktora kontrole gittik paşam 3kg 80 GR olmuş maşallah diyelimboyunu artık ölçemiyor büyüdüğü için...
herşey hala normale gidiyor inş. normal olur dedi haftaya tekrar çağırdı çatı muayenesi yapcakmışşş gidiş hata bakarız dedi...
fiyatın düştüğünü konuştuk ağustosa kadar kampanya yapmışlar doğurursun herhalde ozmana dedi
58 kg olmuşum 2 hafta önce 57 diydim ...yumurta ceviz süt balık devam et dedi...bebek sağlıklı herşey iyi dedi foto verdi yine sinirli burşuk bir yüz sonra eyvalah dedi biz çıktık bu kdaaaa....
haftaya tekrar gidicğimm...haaa artık doğuma hazırla kendii dedi su gelirse baya baya kan gelirse gece ka olursa olsun beni arıyosun dedi ...
buarada doktorum hemşerim çıktı dörtyollumuş adamı daha bi sevdim esma bilir dörtyol iskedneruna yakındır pek severim orayı ben...insanlarıda iyidir
kızlarrrrrrrr azranın çişi geldi diye kaçtımm tam yazamadım
böcükk napan koca getti mi
brckk napar buralarda dimi
casperim en önemlisi doğurdumu naptıu
gtmedııııııııııııııııı
ortak geldıı
muckkkkkkkkkkkkkk öpmemmi kuzummmm
niye alıyon laaaaaaaaa sana yazdım görmedin geride
dün akşam eşimin yanına gittim, baktım iş yok boş boş duruyor. dedim izin al çıkalım erken gidelim eve.
zaten morali bozuk, neyse izin aldı eve gelirken servis aradı, ilk kez oğluşumu beraber karşıladık. onlar babayla oyun oynadı
bende yemeklerimi yaptım. sonra yıkadık yatırdım.
artık uyurken odada beklemiyorum kendi kendine uyusun artık diye bıraktım.
biraz vızıldanıyor gidip konuşup çıkıyorum geriye uyuyp kalıyor.
bana çok zaman kaybettiriyordu beklemek.
yemeğimizi yedik gidip uzandık tv izledik.
iş yapmadım tabanlarımın ağrısında üzerine basamıyorum.
dün akşamda ev sahibi aradı, eyvah mahçup olduk derken allahtan banka hesap nosu değişmiş.
yeni numaraya yatırın dedi. eşime allahın sevgili kuluymuşsun dedim.
yarın yatırın demiş. ve patron dün parayı vermemiş.
dün telefonunu satacaktı ama telefoncular telefonu küçümseyip biz bunları almıyoruz demiş.
eşim annesinden bile isteyemiyor. isterse yanlış anlaşılır.
aman dedim sakın isteme, paramızda gözleri var demesinler.
allah sonumuzu hayır etsin.
günaydın kızlarrrrrrrrr
nasılsınız anam bucuda gelmiş
dün doktora kontrole gittik paşam 3kg 80 GR olmuş maşallah diyelimboyunu artık ölçemiyor büyüdüğü için...
herşey hala normale gidiyor inş. normal olur dedi haftaya tekrar çağırdı çatı muayenesi yapcakmışşş gidiş hata bakarız dedi...
fiyatın düştüğünü konuştuk ağustosa kadar kampanya yapmışlar doğurursun herhalde ozmana dedi
58 kg olmuşum 2 hafta önce 57 diydim ...yumurta ceviz süt balık devam et dedi...bebek sağlıklı herşey iyi dedi foto verdi yine sinirli burşuk bir yüz sonra eyvalah dedi biz çıktık bu kdaaaa....
haftaya tekrar gidicğimm...haaa artık doğuma hazırla kendii dedi su gelirse baya baya kan gelirse gece ka olursa olsun beni arıyosun dedi ...
buarada doktorum hemşerim çıktı dörtyollumuş adamı daha bi sevdim esma bilir dörtyol iskedneruna yakındır pek severim orayı ben...insanlarıda iyidir
dün akşam eşimin yanına gittim, baktım iş yok boş boş duruyor. dedim izin al çıkalım erken gidelim eve.
zaten morali bozuk, neyse izin aldı eve gelirken servis aradı, ilk kez oğluşumu beraber karşıladık. onlar babayla oyun oynadı
bende yemeklerimi yaptım. sonra yıkadık yatırdım.
artık uyurken odada beklemiyorum kendi kendine uyusun artık diye bıraktım.
biraz vızıldanıyor gidip konuşup çıkıyorum geriye uyuyp kalıyor.
bana çok zaman kaybettiriyordu beklemek.
yemeğimizi yedik gidip uzandık tv izledik.
iş yapmadım tabanlarımın ağrısında üzerine basamıyorum.
dün akşamda ev sahibi aradı, eyvah mahçup olduk derken allahtan banka hesap nosu değişmiş.
yeni numaraya yatırın dedi. eşime allahın sevgili kuluymuşsun dedim.
yarın yatırın demiş. ve patron dün parayı vermemiş.
dün telefonunu satacaktı ama telefoncular telefonu küçümseyip biz bunları almıyoruz demiş.
eşim annesinden bile isteyemiyor. isterse yanlış anlaşılır.
aman dedim sakın isteme, paramızda gözleri var demesinler.
allah sonumuzu hayır etsin.
cnm casperdan haber var mı:26::26:
gtmedııııııııııııııııı
ortak geldıı
canım yaaa patronunda ıstesın kocan azcık sert olsun laaaa o adam yusundenn kırayı mı odıyemeyecegınızzzzz
hoşgeldin laaaaaaaaaaaa
maşallah paşaya
benimde babannem dörtyollda büyümüş oralı sayılır
orda evimiz bilem varda başkaları kalıyor kimse gidip bakmıyor
tetanoz aşımı oldum geldim bende kızlar.bebişin kalbinide dinlettiler zor buldu hemşire
dedim aşağılara bak o aşağılardadır:)
ya süt yerine yoğurt yesem olmazmı?
bı tanesı kırıldı amma ellerımde hasar cok laaa etım kalkdı bıde kagıt kestı suya neyım değdirmıyomm azcukda şişmiş parmaklarım
koket maşşallah paşana
boyunu niye ölçemedi benim hep vermişti ölçümü?
uzun boylu olacak seninki sanırım.
tetanoz aşımı oldum geldim bende kızlar.bebişin kalbinide dinlettiler zor buldu hemşire
dedim aşağılara bak o aşağılardadır:)
ya süt yerine yoğurt yesem olmazmı?
olur cnm ..
ben süt içemedim ayran yoğurtt ne bulduysam..
çaktırma bende aynıyımkız brck bende doktrla hep bu pazrlıgı yapıyordum hadı neyse dıyordu yogurduda yıyemıyrdum hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?