Kokoşş Hatunlar Kulübü

hoşgeldin laaaaaaaaaaaa
maşallah paşaya
benimde babannem dörtyollda büyümüş oralı sayılır
orda evimiz bilem varda başkaları kalıyor kimse gidip bakmıyor

offfffffffffffffff gidem tutman beni kovun yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bacım kocen çalışmam desın gerekırse bu nee yaa
yazık gunahhhh

maşallahhhhhh canım yaaaaa hade hayırlısı bakemmmm

canım yaaa patronunda ıstesın kocan azcık sert olsun laaaa o adam yusundenn kırayı mı odıyemeyecegınızzzzz

koket maşşallah paşana
boyunu niye ölçemedi benim hep vermişti ölçümü?
uzun boylu olacak seninki sanırım.

canım yaaa patronunda ıstesın kocan azcık sert olsun laaaa o adam yusundenn kırayı mı odıyemeyecegınızzzzz

istemez mi istiyor dün verecekti sözde. haftasonu nakit iş olmamış. karttan alır veririm demiş.
dün söylemiş tekrar.
ödeyemedik kirayıda mahçup olduk ama allahtan hesapta problem olmuş.

hoşgeldin laaaaaaaaaaaa
maşallah paşaya
benimde babannem dörtyollda büyümüş oralı sayılır
orda evimiz bilem varda başkaları kalıyor kimse gidip bakmıyor

yaa babaanne iyidir ozman

kız çok severim dörtyolu ben nebilim yeşil yeşil ağaçları bahçeleri bana köyü andırır insanlarıda sıcak kanlıdır portakalı meşhur bide...

alya sen emekli olunca gider orada yaşarsın tam kuzun eşin yaşayacağın yer kafa dinlersin çok ucuza yaşarsın istanbuldan ...konnn bence biran önce o eve arada gidersin...

paşam için teşekkürler alya dua et bana normal olsun

Son düzenleme:
tetanoz aşımı oldum geldim bende kızlar.bebişin kalbinide dinlettiler zor buldu hemşire
dedim aşağılara bak o aşağılardadır:)
ya süt yerine yoğurt yesem olmazmı?

tetanoz aşımı oldum geldim bende kızlar.bebişin kalbinide dinlettiler zor buldu hemşire

olur cnm ..

ben süt içemedim ayran yoğurtt ne bulduysam..

bı tanesı kırıldı amma ellerımde hasar cok laaa etım kalkdı bıde kagıt kestı suya neyım değdirmıyomm azcukda şişmiş parmaklarım

HEEE GIT GIT BACIM BAKIM IYI GELRR YUMUSAR ELLERIN HEMM falan fılan hahaha

kız brck bende doktrla hep bu pazrlıgı yapıyordum hadı neyse dıyordu yogurduda yıyemıyrdum hahaha

koket maşşallah paşana
boyunu niye ölçemedi benim hep vermişti ölçümü?
uzun boylu olacak seninki sanırım.

kızz görsen yüzünü sinirle bakyo hiç durmuyorki maşallah kıpır kıpır bide çok büyümüş kesin bişe söyleyemem dedi ...

meloş olabilir benim baba tarafım hep uzun annemde uzun gerçi kardeşim uzun yani benim aile uzun k.v tarafı kısa kocişte öyle tabii 1.78 felan...

bol bol yoğurt ayran iç olur hade ben çıkyom kahvaltı hazırlıyıp gelcemmm

sütlü tatlı seviyosan onlardan tüket bol bol cnm

olur cnm ..

ben süt içemedim ayran yoğurtt ne bulduysam..

işte aslında süt ürünlerini sevmiyorum ama tatlılarını seviyorum..sütü bi tek gece yatarken içsem daha iyi olur sanırım direk uyuyorum zaten dimi..Gündüz içince çıkarıyorum 10 dk sonra

kız brck bende doktrla hep bu pazrlıgı yapıyordum hadı neyse dıyordu yogurduda yıyemıyrdum hahaha
çaktırma bende aynıyım
meyveli sütlerin yararı olmaz demi?

koket maşallah kız tosununaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…