Kokoşş Hatunlar Kulübü

aman esım pazar calışıyordu bende fırsat bu fırsattt ıse koyuldum guya manıkura fone gıdecektım tırnak kırıldı ellerın yara ıcınde belkı akşama gıderım ne bılem

bende kırılmasından korkuyommm
bıraz uzayınca gıdersın kırıldıysa

ben kaçar kızlarrrrrrrrrr kahvaltı saati azra sultanın:2::2:
görsürüz öpuyore siziiiiiii

aman esım pazar calışıyordu bende fırsat bu fırsattt ıse koyuldum guya manıkura fone gıdecektım tırnak kırıldı ellerın yara ıcınde belkı akşama gıderım ne bılem

bende gıdecektım butun tırnaklrım kırldıııı sınr oldummm.. kestım kendım haftasonu fırst bulrsm yınede gıdıcem ınsallahhh

dün akşam eşimin yanına gittim, baktım iş yok boş boş duruyor. dedim izin al çıkalım erken gidelim eve.
zaten morali bozuk, neyse izin aldı eve gelirken servis aradı, ilk kez oğluşumu beraber karşıladık. onlar babayla oyun oynadı
bende yemeklerimi yaptım. sonra yıkadık yatırdım.
artık uyurken odada beklemiyorum kendi kendine uyusun artık diye bıraktım.
biraz vızıldanıyor gidip konuşup çıkıyorum geriye uyuyp kalıyor.
bana çok zaman kaybettiriyordu beklemek.
yemeğimizi yedik gidip uzandık tv izledik.
iş yapmadım tabanlarımın ağrısında üzerine basamıyorum.

dün akşamda ev sahibi aradı, eyvah mahçup olduk derken allahtan banka hesap nosu değişmiş.
yeni numaraya yatırın dedi. eşime allahın sevgili kuluymuşsun dedim.
yarın yatırın demiş. ve patron dün parayı vermemiş.
dün telefonunu satacaktı ama telefoncular telefonu küçümseyip biz bunları almıyoruz demiş.
eşim annesinden bile isteyemiyor. isterse yanlış anlaşılır.
aman dedim sakın isteme, paramızda gözleri var demesinler.
allah sonumuzu hayır etsin.

günaydın kızlarrrrrrrrr

nasılsınız anam bucuda gelmiş

dün doktora kontrole gittik paşam 3kg 80 GR olmuş maşallah diyelim boyunu artık ölçemiyor büyüdüğü için...

herşey hala normale gidiyor inş. normal olur dedi haftaya tekrar çağırdı çatı muayenesi yapcakmışşş gidiş hata bakarız dedi...

fiyatın düştüğünü konuştuk ağustosa kadar kampanya yapmışlar doğurursun herhalde ozmana dedi

58 kg olmuşum 2 hafta önce 57 diydim ...yumurta ceviz süt balık devam et dedi...bebek sağlıklı herşey iyi dedi foto verdi yine sinirli burşuk bir yüz sonra eyvalah dedi biz çıktık bu kdaaaa....

haftaya tekrar gidicğimm...haaa artık doğuma hazırla kendii dedi su gelirse baya baya kan gelirse gece ka olursa olsun beni arıyosun dedi ...

buarada doktorum hemşerim çıktı dörtyollumuş adamı daha bi sevdim esma bilir dörtyol iskedneruna yakındır pek severim orayı ben...insanlarıda iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…