bende frambgzlı fondu ıstedım sımdı bak sen yazınca ozsuttekındn ama favrım dur koceme solım ısmarlasın bugun baya oldu yemeyelı....
ssuflede olabulurrr
melos kızlar haklııı okdr tatlıda zararlııı ozllklede sana okdr dedıler accık zayfla super olursun dıye pastanındaa dortte bırını yemişsn abowwwwwwww
Anam böcük gelmemiş yaaa daha....:26:
Bende acılı çiğ köftenin üzerine yarım kavanoz nutella yidim hepp hamileliğim boyunca..Şinci şekerim çıktı diye eşim almıyo çorap çekmecemin arkasında küçük kutu var arada yiyom o yokken...
Yani ben sütlü sütsüz tatlı tatsız her şeyi yiyom şu kız gibin...Eki Görüntüle 419811
ay koptum yaa delüüAnam böcük gelmemiş yaaa daha....:26:
Bende acılı çiğ köftenin üzerine yarım kavanoz nutella yidim hepp hamileliğim boyunca..Şinci şekerim çıktı diye eşim almıyo çorap çekmecemin arkasında küçük kutu var arada yiyom o yokken...
Yani ben sütlü sütsüz tatlı tatsız her şeyi yiyom şu kız gibin...Eki Görüntüle 419811
lannn 4 yane şeker pare yenirmi be yuuuhh..
Taş çatlasa 3 baklava... Hane 1 baklava der gibi..
Abooo... 1 şeker parayı bile zor bititim nişan baklavamın bile yarını yedim ben
bende frambgzlı fondu ıstedım sımdı bak sen yazınca ozsuttekındn ama favrım dur koceme solım ısmarlasın bugun baya oldu yemeyelı....
Ssuflede olabulurrr:d:d
melos kızlar haklııı okdr tatlıda zararlııı ozllklede sana okdr dedıler accık zayfla super olursun dıye pastanındaa dortte bırını yemişsn abowwwwwwww
smok daha kovulmadım kızkorkmaaa
esma bgun senı tacız edemedımmmmm
Gelmeyince merak ettim haa..ohaaa lann senin mesaj 60. bin mi amanın....
Esma sabah canım sıkkın demiş hiç anlatmamış neden bir kaç gündür de çok az yazıyo ritmi çok düşük...
Önceleri daha mı çok yazışıyodu sanki dimi ben yeniyim gerçi bilemedim ama...
kovulmadıkta bakalımm akşam nolcekkkk
bırazı sılındıı laaa
esmanın moralı yok noldu bılmem dımıyoda
melodi cnm reçel yiyomuydun her sabah düzenli?
Ya hiç böle alışkanlıklarım yok benim yaaa
ne reçel ne bal ne pekmez ne çokokremm
Bizim hiç sofraya konmaz böyle şeyler
katılıorum be burdayım işte..
her sayfada en az bir msjm var
ama cnm sıkkındı kaç gündür.. formuma dönerim merak etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?