günaydın herkese....
Böcük dün gece dükkanı açıp mahalleden arkadaşlarını çağırıp içmişsin gördüm ...nıç nıç her yer bira kokmuş...
Gece kepenkler inik ama ışıklar yanıyordu
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
salaağın teki beni öyle kıskanıyorki.... onu öyle görünceee gülmekten çene yaylarım esniyorrr..
hahahahahahahahahahahhahahahaha nasıl komik.... size göstericem resmini
Esma koydun mu kız fotoyu ben görmedim...Merak ettim..
gunaydın canlar..
ayy smoker.. valla kıskanılmak nasıl bişe bilmiorum ama kadının en büyük düşmanı kadındır..
kadın çalışmamı çocuğumu eşimi..
saçlarımı..... allahım habiire beni konuşuyor her yerde
kadın geceleri beni düşünüyor okadr komplex etmiş... sürekli benden bahsedior... göstericm resminii...
acıyorum ama yaaaa
benm öyle kıskanılacak yerim yok ama.. kadın ne kadar zavallı ise artık
gunaydın canlar..
Ayy smoker.. Valla kıskanılmak nasıl bişe bilmiorum ama kadının en büyük düşmanı kadındır..
Kadın çalışmamı çocuğumu eşimi..
Saçlarımı..... Allahım habiire beni konuşuyor her yerde
Kadın geceleri beni düşünüyor okadr komplex etmiş... Sürekli benden bahsedior... Göstericm resminii...
Acıyorum ama yaaaa
Benm öyle kıskanılacak yerim yok ama.. Kadın ne kadar zavallı ise artık
vayyy güneşcim parislerin kadını oldun kız sennn
hastalık hastası güneşimmmm hihi
bizde 11 de yattık hala uykum var
cnmmm ızın almak ıstemyrm sureklı bırde ılac kullanmaktn sıkldm allerjım yuzdn hep kortızonlu ılalr verıyrlarrr ılerı duzeyde oldugu ıcın bendee mumkun oldgnca bole ayakta durmaya calısıyrmm suanda bulanık goruyorum bole gıderse mecbur gıtcm ztngeçmiş olsun güneş, dr. Gösterseydin keşke ihmal ediyorsun kendini.
gunaydın canlar..
ayy smoker.. valla kıskanılmak nasıl bişe bilmiorum ama kadının en büyük düşmanı kadındır..
kadın çalışmamı çocuğumu eşimi..
saçlarımı..... allahım habiire beni konuşuyor her yerde
kadın geceleri beni düşünüyor okadr komplex etmiş... sürekli benden bahsedior... göstericm resminii...
acıyorum ama yaaaa
benm öyle kıskanılacak yerim yok ama.. kadın ne kadar zavallı ise artık
kıss bende işyerinde sürekli hapşuruyorum burda bişeyemi alerjim var acaba:44:hee oldum valla sen kendı derdıne yan bacımmm..
öledekolte resmını gostermekle olmaz hahaha
buarada hastalık hastası deılım aslnda hep ayaktyımdırrr kendımı ıdare ederım benım butun hastalıklarımınn sebebıı allerjım mıde bulantım gozlerım grıbım burnum oksurugum hepsı allerjık astımımaaa baglıı carpıntım var meselaa odaaa bu yuzdn cunku burnum tıkanıyor sureklı oda kalbımı zorluyorr vs vs heheheh allah kımseye vermesınnn... dısrdn bast gıbıde gorunse allerjı cok zor bır hastalıkkk
hatunlarım herkesee gunaydın bu aradaaaa sabah gec kaldımm...
gozlerımm yapısmıs sekıldee uyandım 1haftadır acayıp kasınyrdu acıyordu ama oneemsemıyordum malum allerjıkk yapım oldugu ıcın ama yıkayark actımm kızarık kızarık gezıyorumm.. eger gozlerım bır kapanırsaaa cok fenaa olur daha oncede olmustu ...
buarada sabah kalktık ghazrlnmaya oglumda yatagnd auyanmıss gunaydınn annecımmm gunaydın babacım dıye bıze bagırıyorrr... hehehe optum onu kocamannn....
ha son bişi gece kocem benı zorla uyandırdı böhöhöhöhö anlayn artık siz onuu
esmacım seni hazmetmek zor şekerim... limonlu sırma soda keserse yollayalım
kıss bende işyerinde sürekli hapşuruyorum burda bişeyemi alerjim var acaba:44:
anaaammm guneşş... adama cemkirmedinmi uyandırdı dieeeeeeeee
gelişme büyük anacım...
yok annem gerek yok.. onun hizmetinde çok insan varhayırlarına verirler herhalde.. gerçi soda hiç kesmez onu..
allah yardım etsin zavallı
cnm bılmıyorum ama keske sadece hapsursamm bennn
hahah yok yaaaa guzel olduuu ne bılm nıye kızmadım harbıden te allammm:):)
günaydın herkese....
Böcük dün gece dükkanı açıp mahalleden arkadaşlarını çağırıp içmişsin gördüm ...nıç nıç her yer bira kokmuş...
Gece kepenkler inik ama ışıklar yanıyordu
hatunlarım herkesee gunaydın bu aradaaaa sabah gec kaldımm...
gozlerımm yapısmıs sekıldee uyandım 1haftadır acayıp kasınyrdu acıyordu ama oneemsemıyordum malum allerjıkk yapım oldugu ıcın ama yıkayark actımm kızarık kızarık gezıyorumm.. eger gozlerım bır kapanırsaaa cok fenaa olur daha oncede olmustu ...
buarada sabah kalktık ghazrlnmaya oglumda yatagnd auyanmıss gunaydınn annecımmm gunaydın babacım dıye bıze bagırıyorrr... hehehe optum onu kocamannn....
ha son bişi gece kocem benı zorla uyandırdı böhöhöhöhö anlayn artık siz onuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?